Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Farligt beroendeframkallande doodeling

Skrivet av den 14 september, 2008 i Svammel

Vet inte riktigt vad man ska kalla det här men lite typ scrapping på nätet. Det enda man måste tänka på är att föremålet man vill doodla runt med ligger på en enfärgad bakgrund så fixa Polyvore resten.

Det här är bara ett snabbprojekt jag slängde ihop för att testa hur det funkade, men det fanns galet många fina set i alla möjligafärrgskalor och inriktningar. Väldigt många är i och för sig inriktade på mode vilket inte brukar fånga mig men någong gång ska man väl bli lurad eller hur?

Kanarkade i alla fall runt på sajten i flera timmar där jag kollade in olika set och vart bilderna kom ifrån. Det är nämligen så finurligt att om man hämtar bilden från IKEA så får de automatiskt en länk på sidan. En dröm för modebloggare skulle jag vilja säga.

Hur som helst är det knark vilket är lite fånigt då jag gör själva bilden både bättre och snabbare i Photoshop. Knarket ligger nog i att man ispireras av andra och att man hittar länkar till saker man kan sitta och drömma om att man bara måste ha.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Farligt beroendeframkallande doodeling”

 1. Det här sa Petra svarar den 15 september, 2008 klockan 1:08 1

  Nämen, titta, det är ju mitt vardagsrum! 😯
  I alla fall soffan och tv-bänken. Dock inte lampan, men den skulle kunna vara om den inte är alltför dyr…. var hittade du den? 😀

  Japp fick inspirationen till rummet från din sida. Går man in på Polyvore ser man dessutom vart allt kommer ifrån, det sker automatiskt när man spar bilden för användning.

  Lampan kommer från Ellos den med 😉 Så den är nog inte svindyr.

 2. Det här sa C a m i l l a den 15 september, 2008 klockan 8:50 2

  En sån där sida skulle jag också kunna sitta och pyssla med i evigheter. 🙂 Men vilken snygg svart bänk från IKEA! Trodde att den bara fanns i gult…
  Ha en skön dag! Hoppas du blir piggare och kryare snart!
  Kram!

  Ja passa dig man fastnar väldigt lätt där.
  Jag är i alla fall på jobbet. Hoppas jag håller för jag är rätt mör.
 3. Det här sa BountyLady den 15 september, 2008 klockan 10:39 3

  Usch va kuuul med sådana sidor.

  Men så extrema tidstjuvar – då man aldrig kan slita sig.

  Nu har jag skrivit om utmärkelsen i min blogg!

  Måste än en gång säga att jag blev jätteglad att jag fick utmärkelsen från dej!

  Ha det gottis!

  Ja de är lite hemska på det viset, tiden liksom bara rinner iväg. Kunde inte låta bli att göra ett set till!
  Så typiskt, tror jag kommer kladda ihop flera till innan jag tröttnar. 😳
 4. Det här sa Carina den 15 september, 2008 klockan 17:31 4

  Men såna där sidor är inget för mig eftersom jag har så svårt
  att slita mig om jag väl ”halkat” in på dem.
  Helt enkelt FÖR roligt i min smak!

  Tusen tusen tusen tack gulle dig för den fina utmärkelsen
  jag fått från dig!
  Däremot är jag usel att dela vidare eftersom jag bara inte
  kan välja ut några få utan att få dåligt samvete……jag bara är sån!
  Kram Carina

  Känner igen det där med dåligt samvete men ibland biter jag ihop 😉

  Ja visst var det en farlig sida!!!

 5. Det här sa Linda den 15 september, 2008 klockan 20:13 5

  Jösses.. nästan 100-tusen för en kisse.. sååååå gärna vill jag inte ha nån.

  Vi provade med en Cornish Rex-kattunge för snart 15 år sen. Det skulle enligt alla gå sååå bra. Gissa vem som blev snorig redan i bilen hem…???? *snyft* Vi fick lämna tillbaka denna ljuvliga lilla vita sötnos med blå ögon…

  Sibirisk katt har vi också funderat på. Ännu dyrare än Rex-katter (vi betalade 5000 för rexen, och det var 1994, tror jag.. är väl knappast billigare idag). Men vi törs inte chansa. Jag var otröstlig när vi inte kunde behålla Rexen. Dessutom blir jag inte bara snorig av katterna.. Jag får även typ myggbett om klona kommer i kontakt med huden. Så det är inte bara håret/mjällen…

  Men, men… sibiriskka katter finns faktiskt på orten. Så nån gång kanske vi kan prova. Om vi törs. Jag vill INTE bli besviken igen!

  Jamen blev du snål nu? 😉 😆 😛
  100-tusen är ju inget för lite kattkärlek… fast temperamentet hade de kanske inte brytt sig om när de avlade fram den. 🙂
 6. Det här sa Linda den 16 september, 2008 klockan 16:32 6

  Jag går sällan osminkad… åtminstone mascaran är alltid på. Och på sommaren är jag ytterst sparsam med smink. Men vintertid.. jag liksom bara MÅSTE. Helst ögonskuggor. Jag skulle nog inte kunna leva utan ögonskuggor i alla möjliga kulörer… Jag äger nog nästan alla färger som finss.. till och med orange!

  Sån var jag förr men har liksom tappat lusten att bry mig om mig själv.
  + att jag får utslag och kliiga ögon och munnsår när jag använder smink. Har testat massor med sorter, den en dyrare än den andra utan lyckat resultat 🙁