Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Farligt beroendeframkallande doodeling

Skrivet av den 14 september, 2008 i Svammel

Vet inte riktigt vad man ska kalla det hÀr men lite typ scrapping pÄ nÀtet. Det enda man mÄste tÀnka pÄ Àr att föremÄlet man vill doodla runt med ligger pÄ en enfÀrgad bakgrund sÄ fixa Polyvore resten.

Det hÀr Àr bara ett snabbprojekt jag slÀngde ihop för att testa hur det funkade, men det fanns galet mÄnga fina set i alla möjligafÀrrgskalor och inriktningar. VÀldigt mÄnga Àr i och för sig inriktade pÄ mode vilket inte brukar fÄnga mig men nÄgong gÄng ska man vÀl bli lurad eller hur?

Kanarkade i alla fall runt pÄ sajten i flera timmar dÀr jag kollade in olika set och vart bilderna kom ifrÄn. Det Àr nÀmligen sÄ finurligt att om man hÀmtar bilden frÄn IKEA sÄ fÄr de automatiskt en lÀnk pÄ sidan. En dröm för modebloggare skulle jag vilja sÀga.

Hur som helst Àr det knark vilket Àr lite fÄnigt dÄ jag gör sjÀlva bilden bÄde bÀttre och snabbare i Photoshop. Knarket ligger nog i att man ispireras av andra och att man hittar lÀnkar till saker man kan sitta och drömma om att man bara mÄste ha.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Farligt beroendeframkallande doodeling”

 1. Det här sa Petra svarar den 15 september, 2008 klockan 1:08 1

  NĂ€men, titta, det Ă€r ju mitt vardagsrum! 😯
  I alla fall soffan och tv-bĂ€nken. Dock inte lampan, men den skulle kunna vara om den inte Ă€r alltför dyr…. var hittade du den? 😀

  Japp fick inspirationen till rummet frÄn din sida. GÄr man in pÄ Polyvore ser man dessutom vart allt kommer ifrÄn, det sker automatiskt nÀr man spar bilden för anvÀndning.

  Lampan kommer frĂ„n Ellos den med 😉 SĂ„ den Ă€r nog inte svindyr.

 2. Det här sa C a m i l l a den 15 september, 2008 klockan 8:50 2

  En sĂ„n dĂ€r sida skulle jag ocksĂ„ kunna sitta och pyssla med i evigheter. 🙂 Men vilken snygg svart bĂ€nk frĂ„n IKEA! Trodde att den bara fanns i gult…
  Ha en skön dag! Hoppas du blir piggare och kryare snart!
  Kram!

  Ja passa dig man fastnar vÀldigt lÀtt dÀr.
  Jag Àr i alla fall pÄ jobbet. Hoppas jag hÄller för jag Àr rÀtt mör.
 3. Det här sa BountyLady den 15 september, 2008 klockan 10:39 3

  Usch va kuuul med sÄdana sidor.

  Men sĂ„ extrema tidstjuvar – dĂ„ man aldrig kan slita sig.

  Nu har jag skrivit om utmÀrkelsen i min blogg!

  MÄste Àn en gÄng sÀga att jag blev jÀtteglad att jag fick utmÀrkelsen frÄn dej!

  Ha det gottis!

  Ja de Àr lite hemska pÄ det viset, tiden liksom bara rinner ivÀg. Kunde inte lÄta bli att göra ett set till!
  SĂ„ typiskt, tror jag kommer kladda ihop flera till innan jag tröttnar. 😳
 4. Det här sa Carina den 15 september, 2008 klockan 17:31 4

  Men sÄna dÀr sidor Àr inget för mig eftersom jag har sÄ svÄrt
  att slita mig om jag vĂ€l ”halkat” in pĂ„ dem.
  Helt enkelt FÖR roligt i min smak!

  Tusen tusen tusen tack gulle dig för den fina utmÀrkelsen
  jag fÄtt frÄn dig!
  DÀremot Àr jag usel att dela vidare eftersom jag bara inte
  kan vĂ€lja ut nĂ„gra fĂ„ utan att fĂ„ dĂ„ligt samvete……jag bara Ă€r sĂ„n!
  Kram Carina

  KĂ€nner igen det dĂ€r med dĂ„ligt samvete men ibland biter jag ihop 😉

  Ja visst var det en farlig sida!!!

 5. Det här sa Linda den 15 september, 2008 klockan 20:13 5

  Jösses.. nÀstan 100-tusen för en kisse.. sÄÄÄÄÄ gÀrna vill jag inte ha nÄn.

  Vi provade med en Cornish Rex-kattunge för snart 15 Ă„r sen. Det skulle enligt alla gĂ„ sĂ„Ă„Ă„ bra. Gissa vem som blev snorig redan i bilen hem…???? *snyft* Vi fick lĂ€mna tillbaka denna ljuvliga lilla vita sötnos med blĂ„ ögon…

  Sibirisk katt har vi ocksĂ„ funderat pĂ„. Ännu dyrare Ă€n Rex-katter (vi betalade 5000 för rexen, och det var 1994, tror jag.. Ă€r vĂ€l knappast billigare idag). Men vi törs inte chansa. Jag var otröstlig nĂ€r vi inte kunde behĂ„lla Rexen. Dessutom blir jag inte bara snorig av katterna.. Jag fĂ„r Ă€ven typ myggbett om klona kommer i kontakt med huden. SĂ„ det Ă€r inte bara hĂ„ret/mjĂ€llen…

  Men, men… sibiriskka katter finns faktiskt pĂ„ orten. SĂ„ nĂ„n gĂ„ng kanske vi kan prova. Om vi törs. Jag vill INTE bli besviken igen!

  Jamen blev du snĂ„l nu? 😉 😆 😛
  100-tusen Ă€r ju inget för lite kattkĂ€rlek… fast temperamentet hade de kanske inte brytt sig om nĂ€r de avlade fram den. 🙂
 6. Det här sa Linda den 16 september, 2008 klockan 16:32 6

  Jag gĂ„r sĂ€llan osminkad… Ă„tminstone mascaran Ă€r alltid pĂ„. Och pĂ„ sommaren Ă€r jag ytterst sparsam med smink. Men vintertid.. jag liksom bara MÅSTE. Helst ögonskuggor. Jag skulle nog inte kunna leva utan ögonskuggor i alla möjliga kulörer… Jag Ă€ger nog nĂ€stan alla fĂ€rger som finss.. till och med orange!

  SÄn var jag förr men har liksom tappat lusten att bry mig om mig sjÀlv.
  + att jag fĂ„r utslag och kliiga ögon och munnsĂ„r nĂ€r jag anvĂ€nder smink. Har testat massor med sorter, den en dyrare Ă€n den andra utan lyckat resultat 🙁

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?