Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Samboägande nynorrlänning

Skrivet av den 17 september, 2008 i Svammel

PetraOK nu blir en av mina bubblare ny officiell favorit. Då hon även bubblar in på min bloggkollslista. Petra skriver om sin vardag med sin hunsade sambo som trots allt verkar vara väldigt älskad även om hon naturligtvis inte skulle erkänna det. Konststudier och KKs (Klasskamrater) dyker upp i korta men ruggigt underhållande inlägg som fått både mig och M att skratta hej vilt.

Det är bara ett stort problem med bloggen den ligger som Metroblogg. Jobbigt att kommentera för Metrobloggar kommer inte ihåg standarduppgifterna sen är den svår navigerad speciellt när man har kommenterat så finns det ingen hemknapp för att läsa nästa inlägg. Jag hoppas att Petra kostar på sig en alldeles egen WordPressblogg snarast, det förtjänar både innehållet och designen.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Samboägande nynorrlänning”

 1. Det här sa Linda den 17 september, 2008 klockan 16:38 1

  Jag har också nyligen satt henne på bloggkoll… mycket rolig läsning
  .

  Ja den tjejen har klockren humor och kan verkligen förgylla en annars trist dag!
  .
 2. Det här sa Carina den 17 september, 2008 klockan 19:26 2

  Har också besökt henne eftersom hon varit inne hos mig och kommenterat!
  Men du Cia…..på så sätt är ju i alla fall blogg.se bra, alla uppgifter ligger
  ju kvar till skillnad mot blogger, metroblogg och bloggagratis, tröttsamt till 1000!!

  Ja fast jag har lite problem att få det att ploppa in när jag ska kommentera på blogg.se också tyvärr 🙁
  .
 3. Det här sa Petra svarar den 17 september, 2008 klockan 21:10 3

  Nämen, det är ju jag! 😯
  Nu blev jag generad. 😳
  Hamnade på metrobloggen efter att ha läst om en massa bloggar i tidningen. Det var lätt att komma igång och sedan blev jag kvar. Kanske man skulle flytta så man får mer frihet över design och dyl. men det tar emot att koda en helt ny sida…

  Tja absint.se (Min firma) kan hosta dig och hjälpa dig att få WP-bloggen på plats även hjälp att få upp en enklare design i stil med den du har på Metro.
  Hosting 500:-/år och så får du köpa ett domännamn på loopia.se tror de tar runt 60:-/år.
  Linda är vår enda gratisbloggare här: Candygirl. Tanken är att den tjänsten kanske ska bli öppen för alla i framtiden med diskreta annonser (Inga metroblaffor). Men vi har inte tid att utveckla den tjänsten just nu. Linda är vår testbloggare så hon kommer att få ligga där gratis utan annonser så länge hon vill.

  Så tyvärr kan jag inte hjälpa dig med en gratisblogg i nuläget. Men jag kan som sagt slänga in lite handpåläggning för pengarna om du vill ha en egen domän. Jag vet inte hur och om vi även kan hjälpa dig att importera över dina gamla inlägg från metrobloggen. Vi fick enkelt över Lindas från blogg.se när hon flyttade. Det beror på om Metro har någon exportfunktion.

  Ja det var mitt lilla erbjudande i alla fall.

 4. Det här sa Petra den 17 september, 2008 klockan 21:11 4

  Och nej, det skulle jag naturligvis aldrig erkänna. Det skulle ju innebära att han gör något rätt ibland 😉
  .

  Ja fast det vet ju vi som läser bloggen att han inte har 😉
  M och hans bästa vän S brukar säga ”Killar förlorar alltid” och finner sig i detta faktum så länge de får säga detta med ett visst mått av uppgivenhet och misstro i rösten 🙂