Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SvÀllande TV

Skrivet av den 31 augusti, 2008 i Pryllebb

De som lĂ€ster lite mer regelbundet vet att jag köpte ny TV för ett par veckor sedan. Uppgraderade min 20″s sovrums-TV till en 32″ tummare. Nu var det sĂ„ extremt bra bild pĂ„ den att M bara inte kunde hĂ„lla sig frĂ„n att köpa en vardagsrums-TV. SjĂ€lvklart en lite hĂ€ftigare modell för M ska alltid vara vĂ€rst 😉 . M hade en en rĂ€tt trevlig 37″s plasma tidigare sĂ„ vi kikade pĂ„ en 40″are till honom. Det var bara det att det inte fanns nĂ„ggra pĂ„ lager sĂ„ galningen shoppade en 46″are istĂ€llet. NĂ€r den sen stog pĂ„ plats undrade jag vem f-n köper större TV Ă€n sĂ„. Det var ett monster han införskaffat. Helt galet.

Ms mamma var i sommarstugan sÄ vi passade pÄ att fixa en överraskning till henne. Vi hyrde skÄpbil och swishade ivÀg med Ms gamla TV till henne (Hon har pratat om att hon vill ha en platt-TV). Som bonus fick hon Àven Ms DVD-spelare med inspelningsfunktion, det hanterar ju PS3an numer. SÄ det var vad vi fixade med igÄr. Det tog lÀngre tid Àn vÀntat att hÀmta bil, bÀra och installera TV. Men det var det vÀrt hon ringde idag eftersom hon kommit hem en vecka tidigare och var sÄ nöjd och glad över den fina TVn.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SvĂ€llande TV”

 1. Det här sa Linda den 31 augusti, 2008 klockan 17:54 1

  Fy vad Ă€cklig du/ni Ă€r… jag blir sĂ„ sjuuuukt avundsjuk! BlĂ€!
  .

  Jag vet nĂ„gon som har sommar/vintermyshus pĂ„ lagom avstĂ„nd, alla som har det rĂ€cker upp en hand och mister rĂ€tten att vara avis pĂ„ en TV! 😉
 2. Det här sa Camilla den 31 augusti, 2008 klockan 18:45 2

  Vi har ocksĂ„ ny-TV planer… men för oss blir det nog en 37:a i vardagsrummet. Vi köpte en 40 tums förra sommaren, som vi Ă„kte tillbaka med dagen efter, för den sĂ„g helt grotesk ut i vĂ„rt vardagsrum… DĂ€refter har vĂ„r gamla TV fĂ„tt hĂ€nga med. I sovrummet har vi ocksĂ„ en plattis, men en 19 tum.
  Du ska alltid vara vĂ€rst du… hrmf… 😆
  Kram!

  VaddĂ„ vĂ€rst jag köpte ju en 32″s? Hmm OK sĂ„ du menar för att jag har den som sovrums TV? Ms TV ser ocksĂ„ groteskt stor ut men passar Ă€ndĂ„ in. Jag köpte en 42″ are för nĂ„gra Ă„r sedan men pixlarna bara rök hela tiden fick 3 nya apparater (De lagade alltsĂ„ inte) men alla gick sönder innom en vecka sĂ„ jag gav upp den gamal bumlingen fick hĂ€nga med. men nu fick jag brĂ€nnmĂ€rken i plĂ„nboken sĂ„ jag vart ju tvungen att shoppa. 😉 Du vet hur det Ă€r nĂ€r shoppingnervern kittlas