Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ja så blev det då kräftskiva. Mums!

Skrivet av den 30 augusti, 2008 i Svammel

Började med kaos, då det ringde en konsult vi anlitat och det visade sig att han inte hade hotell bokat för helögens jobb. Den som hade koll på sånt var i USA så jag fick börja jaga honom. Så jag jobbade medans de andra slängde ihop en gudomlig västerbottenspaj. jag hade dock tid att hjälpa till och pynta lite. Skruvade ner en lampskärm så att vi skulle få fullmåne och upp med lite papperskräftor i taket. Stiligt.

Eftersom jag inte hade någon kamera med mig får ni hålla tillgodo med några taffliga mobilbilder. Det var fullfart för det fanns även 3 barn med på kalaset. Så det byggdes kojor i soffan mm.

Så fick jag tillslut mina kräftor både vanliga och havskräftor. Jag bjöd dessutom på sång, nämligen nubbevisan jag skrev ner i ett tidigare inlägg. För den var det ingen som kunde så jag körde solo. Stckars mina arbetskamrater. Jag har sagt det förr jag är säker på att jag är musikalisk, det kommer bara inte ut!

Sedan blev det sällskapsspel på PS3an 😉 Men eftersom jag var lite knaskalas så försökte jag inte ens med Guitar hero, koordinationen var nog nersatt till ett minimum. Men vår VD rockade verkligen det gjorde nog några andra också även om de hade en bit kvar innan de kommer upp i hans standard. Själv sjöng jag dock Singstar med stor inlevelse och fick beröm för mina insatser. De var nog lite på lyset de också med tanke på hur det verkligen lät.

 

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ja så blev det då kräftskiva. Mums!”

 1. Det här sa Linda den 30 augusti, 2008 klockan 22:37 1

  Guuuuud så sugen jag blev nu när jag ser bilderna. Och jag tror säkert dina insatser i Singstar var bra – Jag menar.. MINA karaokeinsatser var ju exemplarsiska, eller hur??!! Klart du rockade!

  klart din karaokieinsatser var riktig stjärnkvalité.
  Hahah än så länge har jag inte lyckats komma upp till Singstar på lätta nivån…Det säger väl en del?
  .
 2. Det här sa Carina den 30 augusti, 2008 klockan 22:44 2

  Jag som kommer ”uppifrån” är ju van att äta såna illröda turkar eller amerikaner medans de här nere på västkusten käkar havskräftor som är….ja rosa till färgen!
  Såna som jag käkar heter tydligen rödmyror här nere *hymf*

  Gött e va de e 🙂

  Jodå både röda och bleka blev det vet inte vad det var för rödingar men troligen inte Svenskar 😉
  Det röda var betydligt mer lättskalade i alla fall.
 3. Det här sa M i n d i den 31 augusti, 2008 klockan 9:48 3

  Gott, gott. 😛
  Själv har jag både fångat och kokat kräftor i helgen och i kväll ska de ätas.
  Fast det var inte riktigt sant för det var sambon som skötte kokningen. 😉

  Kramis
  M I N D I

  Ohhh hemkokta kräftor…
  jag visste att du var en elak fresterska 😉
 4. Det här sa Camilla den 31 augusti, 2008 klockan 16:25 4

  Nä, men jag som inte ätit kräftor än i år… hm… Nästa helg måste vi ta igen det känner jag (om det finns kräftor kvar att köpa i frysdiskarna då…)
  Vad mysigt ni verkar ha på jobbet! Trevligt att greja ihop sånt där på ledig tid.
  Bra att du fixade underhållningen med snapsvisorna, även om du fick ta det solo!
  Kram!

  jag tror vi behöver en del mys för att orka hålla ångan uppe. För alla på jobbet sliter verkligen otroligt mycket. Jag är oftast helt slut när jag kommer hem.
  Nja de andra kunde helan går så den körde vi tillsammans. Jag bara bjöd på det lilla jag kunde.