Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Den motvillige motionÀren

Skrivet av den 31 augusti, 2008 i Den motvillige motionÀren

M föreslog att jag skulle starta en parallellblogg till MSW som skulle heta ”Den motvillige motionĂ€ren” dĂ€r jag skulle skriva om hur jag kĂ€mpar med motivationen att komma igĂ„ng och trĂ€na. jag tror det skulle bli en herrans mĂ„nga inlĂ€gg med ”Nej det hĂ€nde inget idag heller” Att börja trĂ€na Ă€r som att sluta röka fast tvĂ€rt om dĂ„ 😉 (För er som rökt eller röker Ă€r det lĂ€tt att förestĂ€lla sig). Man vill men det kommer en massa bra ursĂ€kter hela tiden och nikotinbegĂ€ret skriker ”tĂ€nd den dĂ€r förb_ _ _ _ _ giftpinnen nu”. NĂ€r det gĂ€ller att komma igĂ„ng med trĂ€ning nĂ€r man Ă€r sĂ„ total ”Out of shape” som jag Ă€r sĂ„ finns det massor med bĂ„de bra och dĂ„liga ursĂ€kter till varför man inte ska göra det just idag, och kroppen som skriker ”jag vill ligga pĂ„ soffan och Ă€ta praliner”. Kruxet Ă€r ju att om man börjar trĂ€na och Ă€ter rĂ€tt i övrigt sĂ„ kan man faktiskt fĂ„ ligga pĂ„ soffan och Ă€ta praliner nĂ„n gĂ„ng dĂ„ och dĂ„ och Ă€ndĂ„ mĂ„ bra. Nu mĂ„r jag faktiskt inte dĂ„ligt som det Ă€r just nu, men jag vet att sĂ„ kanske det inte fortsĂ€tter om jag inte rycker upp mig. Har ju varit mycket bĂ€ttre pĂ„ att laga nyttig mat pĂ„ senaste tiden Ă€ven om jag tycker det Ă€r obotligt trist att laga mat om den inte Ă€r syndigt fet och god 😉 Men jag letar hela tiden recept som Ă€r smaskiga OCH nyttiga. Har tagit med mig matlĂ„da i tvĂ„ veckor nu (NĂ€stan varje dag)
Klappar mig sjÀlv pÄ axeln.

NĂ€r det gĂ€ller bloggande om den uteblivna motionen 😉 SĂ„ fĂ„r vi se. Ms kommentar var att dĂ„ kanske du fĂ„r lĂ€sare som hejar pĂ„ sĂ„ att du fĂ„r lite lyft frĂ„n dem ocksĂ„. jag sĂ€ger som vanligt nĂ€r nĂ„got motionsfrĂ€mjande kommer upp, – Vi fĂ„r vĂ€l se! 🙄

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Den motvillige motionĂ€ren”

  1. Det här sa M den 1 september, 2008 klockan 13:47 1

    Heja heja! Kom igen tjejen! Heja heja!
    😛

    Haha jag som inte ens har startat bloggen Àn!
    .