Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Men jag Àr ju bra!

Skrivet av den 28 augusti, 2008 i Svammel

Usch ibland blir jag bara sÄ trött pÄ mig sjÀlv. Hade missuppfattat en kund med hur han ville ha en av vÄra krÄngliga produkter. Hade helt enkelt skickat fel och för lite prylar till honom. Nu kan jag faktiskt skryta med att jag sÀllan gör fel, men nÀr jag faktiskt gör fel sÄ kÀnns det för djÀvligt. Kunden var visserligen hur snÀll och förstÄende som helst vilket ju Àr trevligt. Kanske för att jag sÀger rakt ut att jag gjort fel och försöker hitta snabbaste och lÀttaste sÀttet att rÀtta till det pÄ.

Har fÄtt en massa ovanliga uppgifter slÀngda pÄ mig dÄ min chef Äkte ivÀg pÄ kundbesök till USA idag. Vi fÄr hÄlla tummarna att jag fÄr koll pÄ vad jag ska göra. Vill verkligen inte stÀlla till det. Men det Àr ju rÀtt kul att göra nÄgot nytt och ovant. Mest handlar det om att boka resor och transporter och se till att mÀssprylarna finns pÄ plats nÀr de ska. Men nÀr det Àr en sÄn dÀr dag nÀr man tabbat sig sÄ kÀnns det ju som om man Àr ett riktigt klantarsel som inte klarar ett smack. Borde kanske sparat alla tackmejl frÄn nöjda kunder. För att tas fram vid sÄna hÀr tillfÀllen nÀr jag behöver pÄminna mig om att jag Àr ju faktiskt vÀldigt bra pÄ det jag gör. NÀr jag tÀnker pÄ det sÄ har jag aldrig fÄtt ett argt kundmejl överhuvudtaget.

Klart jag fixar det hÀr ocksÄ!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Men jag Ă€r ju bra!”

 1. Det här sa C a m i l l a den 28 augusti, 2008 klockan 14:37 1

  Klart du fixar det! 😀
  Ha ha… det Ă€r sĂ„ roligt med dig och mig, för vi tycker ju inte lika om nĂ„gonting gĂ€llande musik, filmer, mat eller nĂ„gonting alls tror jag. Jo, att blogga och lĂ€sa varandras bloggar! 🙂
  Den dĂ€r filmen med Demi Moore var mer övernaturlig, typ ”SjĂ€tte sinnet”… men jag somnade sista kvarten, sĂ„ jag mĂ„ste kika om nu igen.

  Hehe klart jag gör, svor ju över pappersexercisen till Rysslandsresan, sÀr jag inte visste varken ut eller in pÄ allt som behövdes och den blev ju lyckad. Jag glömmer bara bort att jag Àr jÀkligt bra pÄ att ta hand om problem

  Jag tror nog att vi har en hel del gemensamt bÄde innom film, musik och böcker ocksÄ.
  Mat… Jo jag blir sugen pĂ„ precis allt du gör och alla recept du skriver. Men eftersom jag Ă€r en lat jĂ€kel som inte trĂ€nar som jag borde sĂ„ blir de liksom lite för goda. Och nĂ€r det gĂ€ller motionen sĂ„ vill jag bli lika hurtig som hurtbulle nr 1. Det Ă€r bara att jag inte vill tillrĂ€ckligt mycket. Maken tycks vara glad för lite medhĂ„ll ibland ocksĂ„ 😉 Tror dessutom att du kommer tycka Spiderwick t.ex. Ă€r rĂ€tt charmig… SĂ„ den kan vi gilla gemensamt!

 2. Det här sa Linda den 28 augusti, 2008 klockan 16:37 2

  Jag kan skicka dig ett tackmail… 🙂
  DÄ kanske det kÀnns bÀttre sen!

  *Skrattar* Ähhh det jag hjĂ€lper dig med sitter lite i ryggmĂ€rgen, men det Ă€r sĂ„ himla trevligt att du Ă€r nöjd. Synd bara att vi inte har tid att ta det vidare till nĂ€sta steg. SĂ„ mycket att göra sĂ„ lite tid. Nu ska vi ta in projekt som ger lite kulor i kassan direkt och inte pĂ„ sikt.

  Det Ă€r mer pĂ„ ”vanliga” jobbet jag blir galen pĂ„ mig sjĂ€lv. Det hĂ€nder föresten vĂ€ldigt sĂ€llan oftast blir jag galen pĂ„ min kollega ;-). Jag har för övrigt rĂ€tt trevliga kunder dĂ€r med som ofta skickar tackmejl. I fredags var en sĂ„n dag. Jag gick hem med mejlkorgen tömd och de tre sista lĂ€sta emejlen var ”bara” tackmejl. Det ger en bra helg!

 3. Det här sa Linda den 28 augusti, 2008 klockan 22:51 3

  Jag gillar ju inte att baka.. men ibland sĂ„ kĂ€nns det ju liksom nödvĂ€ndigt. Imorgon blir detmer baka… jag ska försöka mig pĂ„ en ROSA PANTER-TÅRTA. Det du! Ska bli spĂ€nnande att se om det bara blir en rosa klump sĂ„ jag fĂ„r rusa ned och köpa en fĂ€rdigbakad frĂ„n kondis eller om det blir nĂ„t vettigt av det.

  Jag tror inte du Ă€r typen som misslyckas…;-)
  Hur den ser ut spelar föresten inte sĂ„ stor roll…bara den smakar gott!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?