Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Men jag är ju bra!

Skrivet av den 28 augusti, 2008 i Svammel

Usch ibland blir jag bara så trött på mig själv. Hade missuppfattat en kund med hur han ville ha en av våra krångliga produkter. Hade helt enkelt skickat fel och för lite prylar till honom. Nu kan jag faktiskt skryta med att jag sällan gör fel, men när jag faktiskt gör fel så känns det för djävligt. Kunden var visserligen hur snäll och förstående som helst vilket ju är trevligt. Kanske för att jag säger rakt ut att jag gjort fel och försöker hitta snabbaste och lättaste sättet att rätta till det på.

Har fått en massa ovanliga uppgifter slängda på mig då min chef åkte iväg på kundbesök till USA idag. Vi får hålla tummarna att jag får koll på vad jag ska göra. Vill verkligen inte ställa till det. Men det är ju rätt kul att göra något nytt och ovant. Mest handlar det om att boka resor och transporter och se till att mässprylarna finns på plats när de ska. Men när det är en sån där dag när man tabbat sig så känns det ju som om man är ett riktigt klantarsel som inte klarar ett smack. Borde kanske sparat alla tackmejl från nöjda kunder. För att tas fram vid såna här tillfällen när jag behöver påminna mig om att jag är ju faktiskt väldigt bra på det jag gör. När jag tänker på det så har jag aldrig fått ett argt kundmejl överhuvudtaget.

Klart jag fixar det här också!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Men jag är ju bra!”

 1. Det här sa C a m i l l a den 28 augusti, 2008 klockan 14:37 1

  Klart du fixar det! 😀
  Ha ha… det är så roligt med dig och mig, för vi tycker ju inte lika om någonting gällande musik, filmer, mat eller någonting alls tror jag. Jo, att blogga och läsa varandras bloggar! 🙂
  Den där filmen med Demi Moore var mer övernaturlig, typ ”Sjätte sinnet”… men jag somnade sista kvarten, så jag måste kika om nu igen.

  Hehe klart jag gör, svor ju över pappersexercisen till Rysslandsresan, sär jag inte visste varken ut eller in på allt som behövdes och den blev ju lyckad. Jag glömmer bara bort att jag är jäkligt bra på att ta hand om problem

  Jag tror nog att vi har en hel del gemensamt både innom film, musik och böcker också.
  Mat… Jo jag blir sugen på precis allt du gör och alla recept du skriver. Men eftersom jag är en lat jäkel som inte tränar som jag borde så blir de liksom lite för goda. Och när det gäller motionen så vill jag bli lika hurtig som hurtbulle nr 1. Det är bara att jag inte vill tillräckligt mycket. Maken tycks vara glad för lite medhåll ibland också 😉 Tror dessutom att du kommer tycka Spiderwick t.ex. är rätt charmig… Så den kan vi gilla gemensamt!

 2. Det här sa Linda den 28 augusti, 2008 klockan 16:37 2

  Jag kan skicka dig ett tackmail… 🙂
  Då kanske det känns bättre sen!

  *Skrattar* Ähhh det jag hjälper dig med sitter lite i ryggmärgen, men det är så himla trevligt att du är nöjd. Synd bara att vi inte har tid att ta det vidare till nästa steg. Så mycket att göra så lite tid. Nu ska vi ta in projekt som ger lite kulor i kassan direkt och inte på sikt.

  Det är mer på ”vanliga” jobbet jag blir galen på mig själv. Det händer föresten väldigt sällan oftast blir jag galen på min kollega ;-). Jag har för övrigt rätt trevliga kunder där med som ofta skickar tackmejl. I fredags var en sån dag. Jag gick hem med mejlkorgen tömd och de tre sista lästa emejlen var ”bara” tackmejl. Det ger en bra helg!

 3. Det här sa Linda den 28 augusti, 2008 klockan 22:51 3

  Jag gillar ju inte att baka.. men ibland så känns det ju liksom nödvändigt. Imorgon blir detmer baka… jag ska försöka mig på en ROSA PANTER-TÅRTA. Det du! Ska bli spännande att se om det bara blir en rosa klump så jag får rusa ned och köpa en färdigbakad från kondis eller om det blir nåt vettigt av det.

  Jag tror inte du är typen som misslyckas…;-)
  Hur den ser ut spelar föresten inte så stor roll…bara den smakar gott!