Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SlÀpp ut kreativiteten

Skrivet av den 26 augusti, 2008 i Webbdesign

Uppdaterat:
Vi har fĂ„tt OK pĂ„ namnet…Jippie!!!


Absint Media kanske inte fÄr heta det! DÄ det hos bolagsverket finns en bifirma med namnet Absinth Publishing registrerat inom verksamheten Internetpublicering.

Men vi kan inte hitta nÄgot de publicerat sÄ vi hoppas pÄ deras medgivande att fÄ fortsÀtta anvÀnda det namn vi anvÀnt oss av de senaste 3 Ären. Vi kan kanske hoppas att de blir kund hos oss? För om de ska publicera pÄ webben Àr vi perfekta att hjÀlpa dem med det.

Om vi inte fÄr anvÀnda Absint Media söker jag kreativa namnförslag med Absint i namnet. SÄ kom igen nu, inget Àr för galet. Jag kan dessutom göra det till en minitÀvling. Om ert namnförslag anvÀnds designar jag en WordPress-template just till dig, du fÄr komma med bilder och fÀrg- och stilönskningar, samt hjÀlp att fÄ igÄng bloggen om du inte redan har en WP-blogg.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SlĂ€pp ut kreativiteten”

 1. Det här sa C a m i l l a den 26 augusti, 2008 klockan 15:19 1

  SÄ bra att det löste sig!
  Jag hann precis se det innan min hjÀrna körde igÄng pÄ allvar med att försöka hitta pÄ nÄgot klatchigt.

  Hahah jag fÄr vÀl utlysa en slogantÀvling eller nÄgot annat ni kan fÄ spÄna loss pÄ istÀllet!
  😛
 2. Det här sa Linda den 26 augusti, 2008 klockan 20:45 2

  Skönt att du slapp fundera ut nĂ„t nytt… Ja menar.. det var ju liksom redan inkört.

  Ang. rönnbÀr.. jag gillar inte gele sÄ vÀrst mycket. Tycker inte det söta passar till köttet. Tar heller inte lingonsylt till köttbullar eller renskav eller leverbiff som mÄnga vill ha. SÄ den biten skippar jag.

  Ja verkligen skönt!

  NĂ€ rönnbĂ€rsgelĂ© Ă€r ingen favo hos mig heller men det Ă€r inte lingon heller. Å andra sidan gillar jag vinbĂ€rsgelĂ© till stek. Nu gör jag stek en gĂ„ng vartannat Ă„r sĂ„ det Ă€r inte vĂ€rt att stĂ€lla sig och koka egen gelĂ© direkt 🙂

 3. Det här sa C a m i l l a den 26 augusti, 2008 klockan 20:48 3

  Cia: NĂ€men, jag missade dig pĂ„ din sista kommentar. 🙂 Nu var du ju riktigt kul… =) Ja, det kanske Ă€r Ă€nda chansen att fĂ„ upp mig i luften, med Valium och gummiklubba – och lĂ€gga mig i transportlasten i nĂ„gon hög. 🙂
  Kram!

  Ja tror du Tommy skulle bli glad över en sÄn julklapp?
  Jag menar dĂ„ kan han ju ta med dig vart han vill, t.ex. Maldiverna och det skulle sĂ€kert du ocksĂ„ uppskatta. Fast det Ă€r klart kanske vill han ha resan i julklapp dĂ„ ocksĂ„ och dĂ€r gĂ„r min grĂ€ns 😉
 4. Det här sa M i n d i den 27 augusti, 2008 klockan 10:23 4

  Tsss.. brÀndes pÄ bÄl!!!
  Men vem sjutton fick dĂ„ baka alla goa kakor??? 😆

  Vilken trevlig blogg jag hittade till… ska kika runt lite mer nu.

  Kramis
  M I N D I

  Jag kanske fĂ„r sluta att skriva ”JĂ€vla lejla” och svĂ€ra över dig istĂ€llet 😉

  PS Vilken söt gravatar du har!