Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vaniljvita fötter.

Skrivet av den 21 augusti, 2008 i Badgalen

Var jag glad att jag hade paraflaxet med mig idag!? Trots det sĂ„ kom jag hem vĂ„tt upp till midjan. Det formligen forsade ner nĂ€ra pĂ„ rinnande och inte droppar som föll. Överallt sĂ„g man mĂ€nniskor trycka utefter husfasaderna. Jag behövde bara stĂ„ nĂ„gra sekunder utanför bussen med paraplyt nere och jag var dyngsur.
Precis nÀr jag var hemma dundrar Äskan till med ett rejÀlt brak.

Klev innanför dörren vilket var skönt för skorna klaffsade och var kalla. Men det var inte det vÀrsta av allt, mina fötter blev impregnerade med svart fÀrg. Skorna fÀrgar galet mycket nÀr det blir blöta kan jag intyga. Det var bara att sÀtta sig pÄ badkarskanten med fotfilen och fila bort ett lager svart fot. SÄ nu doftar de vaniljtvÄl och mÄr prima igen.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vaniljvita fötter.”

 1. Det här sa Linda den 21 augusti, 2008 klockan 21:28 1

  Oj rejÀlt regn. HÀr har det varit grÄtt och VARMT. Klibbigt. Men ingen Äska

  Mina sandaletter jag köpte innan sommaren fÀrgade ocksÄ. Inte bara vid regn. SÄ efter vi knallat runt inne i stockholms stad sÄg det ut som om nÄgon misshandlat mina tÄr. Det sÄg faktiskt ut som jag fÄtt kallbrand pÄ bÄda lilltÄrna. Huga.. tur det gick att tvÀtta bort.

  Hahah… Ja jag önskar verkligen att mitt hade gĂ„tt att tvĂ€tta bort. Men ack nej, det fick filas bort.
  😼
 2. Det här sa Carina den 22 augusti, 2008 klockan 6:00 2

  Men det dÀr kÀnner jag igen, gillar inte alls nÀr skorna
  fĂ€rgar av sig sĂ„ fossingarna blir ”fĂ€rgade”.
  Det Àr dÄ filen mÄste fram en extra gÄng!

  Jepp tokdyra busskort Àr just vad det Àr,
  funkar det kan jag absolut betala de pengarna
  men inte som det Àr nu, har ingen som helst lust med det!

  LÀs boken Cia, du som Àr frÄn Sthlm kommer att kÀnna
  igen dig frÄn gamla stan som boken utspelar sig i.

  Ha en bra dag, kram Carina

  Ja hua, idag var de fortfarande dyngsura sĂ„ jag fick leta upp ”stinkskorna” istĂ€llet 😉

  VÄra 30 dagarskort gÄr pÄ 700 pix. Det tycker vi Àr asdyrt men jag tror ni betalar Ànnu mer.
  Och sÄ vill de att man ska lÀmna bilen hemma! (Nu Àr det lÀtt, jag har ingen lÀngre).

  Ja jag Àlskade Mina drömmars stad serien och Sorundasviten. Jag Àr ju kÀr i Stockholm.

 3. Det här sa Camilla den 22 augusti, 2008 klockan 15:44 3

  Usch, det som Ă€r sĂ„ Ă€ckligt att bli blöt om fötterna… tur att det var pĂ„ hemvĂ€gen sĂ„ att du slapp sitta och vara svart och dyngsur om fossingarna hela dagen pĂ„ jobbet.
  Men Àntligen helg nu va? Snart fÄr jag Äka hem och vara ledig hela 3 dagar. Underbart eller underbart? Underbaaart!
  Ha en mysig helg och sĂ„ hoppas vi pĂ„ lite solsken! 😎

  Jag vill ocksÄ ha 3 dagar ledigt!
  Ja den dag kommer vÀl nÀr man sitter och hutttrar dyblöt pÄ jobbet, hua.
  Ja fast jag sitter och funderar pĂ„ om jag ska shoppa en playstion 3… DĂ„ gör det inget om det regnar. Man slipper ha dĂ„ligt samvete för att man sitter inne och spelar spel 😉