Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Att slå sig på bröstet gör inte alltid ont

Skrivet av den 20 augusti, 2008 i Svammel

Det är lustigt hur mycket tristare livet ter sig när man ska blogga och semestern är slut. Jag menar vad ska man skriva? Det mesta som händer på jobbet är sekretessbelagt så där finns inte mycket att hämta. Det är väl det sociala med medarbetarna då och tja där har det ju bubblat över någon gång när jag blivit irriterad och någon enstaka gång när man fått fnissa lite på fikat. Eller när jag är nöjd och vill slå mig på/för (vad heter det egentligen?) bröstet.

Ohhh det ska jag ju göra idag. Pratade med en av våra kunder i Danmark och min chef hade bett mig kolla om de hade tid för ett möte någon gång i September.
– Jo det är självklart (På danska då)
– Vad bra du kan väl kolla upp med de andra när det passar och återkomma till MG med ett datum.
– Ja men du kommer väl också?
– Ehh nja nä det tror jag inte, det får du också ta med MG
– Jo men självklart ska du komma!!!

Nämnde det för MG. som tyckte det var lika självklart att jag skulle med. Jag som INTE gillar affärsresor! Fast Danskarna är väldigt trevliga, så kanske att jag gör ett undantag. Vi får väl se. Det är ju i alla fall väldigt trevligt att de vill ha dit mig, det är bra betyg. LB mitt emot är i alla fall väldigt glad att jag tar hand om dem, för som han säger ”jag fattar inte ett ord när de snackar”.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Att slå sig på bröstet gör inte alltid ont”

 1. Det här sa Linda den 20 augusti, 2008 klockan 18:27 1

  Danska är totalt obegripligt. Fattar inte ett enda ord av vad dom säger. 😯 Fast det gör jag ju inte med finska heller och det är också ett grannland *asg*

  Tja ”mina” danskar anstränger sig nog för att prata så jag förstår skulle jag tro.
  Så länge de inte kör siffrorna på danska går det rätt bra.
 2. Det här sa M den 20 augusti, 2008 klockan 18:35 2

  L: Finska är ju hur lätt som helst! Ei taskulampu…paljon lunta Det för står ju alla att det betyder. Ingen ficklampa…mycket snö. 😛

  L: Jag kan inte heller finska fast ibland förstår jag tydligen mer än jag inser. Mysko faktiskt. Jag tror jag fuskar i flera språk.
  M: Ja Mycket snö och ingen ficklampa är en mycket användbar fras. I alla fall när det är mycket snö och man står där utan ficklampa. 😉
 3. Det här sa C a m i l l a den 20 augusti, 2008 klockan 21:48 3

  Så trevligt med affärsresa. Kom ihåg att packa flip-flops denna gång. 🙂
  Go natt från en tröttis, ska prioritera sömn framför blogg och dator i kväll.
  Kram på dig och tack för kloka inlägg hos mig, både angående besvarande av kommentarer och om skinnhandskar.

  Vi får väl se om jag åker eller inte. Flip-flops kan bli kallt i mitten på september 😉
  Klokt, jag borde också sussa snart.
  Kram på dig 😉