Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Allting går att sälja med mördande reklam…

Skrivet av den 20 augusti, 2008 i Inredning

Fick denna på mejlen från en L vid skrivbordet mitt emot. Och tänkte att jag skulle bjuda på en annons för en gångs skull 😉 (Så det här inlägget är tillägnat dig Carina, jag vet att detta roar dig!). Blocket har en del riktigt roliga annonser och Mats Persson i Helsingborg är en aning frustrerad över sin frus inredningstänk. Så här skriver han i sin annons:

Sängen ska ut
Säljes av Mats Persson. Insänd 11 aug 22:25.
Pris: 250:- Typ: Säng & Sovrum

Frun ska göra om i sovrummet IGEN eftersom sängramen inte passar in längre. Den är klädd i vitt tyg, kommer från Ikea och den samlar en massa damm och katthår efter våra två katter. (Jag påpekade detta vid inköp, men vad vet jag om inredning.) Efter en tvätt av tygeländet runt stommen så krympte det och man får ta i så man får skitsmak i munnen för att det ska passa. (Och det gör det ej ändå) Man kan stå ut med det tycker jag, men igen, vad vet jag?????? Nu ska eländet ut (sängramen alltså, inte frun) och jag kan tänka mig att skänka bort eländet (igen, sängramen inte frun) Det är bara ramen som ska ut, ej skjutbanorna (madrasserna).Allt tyg är nytvättat. Eller bytes mot något kul. (OBS Ingen fru. DET RÄCKER MED DEN JAG HAR)

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Allting går att sälja med mördande reklam…”

 1. Det här sa Carina den 20 augusti, 2008 klockan 19:48 1

  UNDERBART!!! 😆
  Jag älskar ju såna tokannonser och undrar ibland
  varför inte jag lägger ut såna sitället för mina
  vanliga trista ord!
  Annonserar ju en hel del på blocket vilket också
  är orsaken till att jag tittar där varje dag!

  Vet du att det skulle lika gärna kunnat vara min Stefan
  som sa de orden känns det som!
  Män förstår inte att man ”måste” förnya sig här hemma
  lite då och då, så är det bara!
  Tack för denna Cia 😆

  Just ja, hur funkar era nya täcken?
  Stilla eller?

  Som sagt det här inlägget var tillägnat dig 😉 .
  Jo män kan vara lite knasiga på det viset. Fast de män jag träffar mest M med vänner och medarbetare är alla intresserade av inredning. Tillräckligt för att ha uppfattningar och åsikter och en del kunskap också. Tror din Stefan skulle tycka att ert hem var väldigt mycket tristare att bo i om inte du fixade och donade.

  Täcken gled liiiite men med tanke på att det tidigare brukade vara utanför påslakanet så går det bra. På Ms sida har det inte rört sig. Tror det beror lite på vem som sover ;-). Jag föreslår i värsta fall en djävulskt skönt täcke med snöre i hörnet och ett snör i påslakanshörnen… Då lär det stanna där du vill 😉