Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

GĂ€rna en repris tack!

Skrivet av den 20 augusti, 2008 i Svammel

Puhhh igĂ„r kvĂ€ll hĂ€nde det ÄNTLIGEN! Jag kom hem satte mig i sĂ€ngen och flippade runt bland kanalerna ett tag. VĂ€rmde lite av Lindas köttfĂ€rslimpa och kĂ€kade lite kvĂ€llsmat. Planerade att ta ett bad
 Flippade vidare och helt plötsligt vaknar jag, det Ă€r mörkt ute glasögonen Ă€r halvt intryckta i ansiktet
 NĂ€r somnade jag? Petar ner galsögonen i lĂ„dan brevid sĂ€ngen och klickar av TV pĂ„ fjĂ€risen. LĂ€gger huvudet och sussar gott. Jag hade Ă€ntligen kraschat
 nĂ„ja kanske inte klockan 19:00 som vore önskvĂ€rt men sĂ€kert runt 21:45 gissar jag pĂ„. Det Ă€r nĂ„got helt annat Ă€n 00:30 som tydligen varit sommartidtabellen för sömntĂ„get. Konstigt nog vaknade jag tröttare Ă€n de senaste dagarna sĂ„ nu har jag vĂ€l sovit för mycket istĂ€llet 😉 . Ohhh vad jag önskar att jag fick jobba pĂ„ vilka tider jag sjĂ€lv ville. Och slapp slösa 2 timmar varje dag bara pĂ„ resan till och frĂ„n arbetet.
Hur som helst var det skönt att krascha, tar gÀrna en repris ikvÀll.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “GĂ€rna en repris tack!”

 1. Det här sa Linda den 20 augusti, 2008 klockan 15:40 1

  Jepp
 det finns kvar! Åtminstone endel! Haha.. det var ju MÅNGA flaskor. Det brukar rĂ€cka tills vi Ă„ker nĂ€sta sommar.

  Skönt med en extra sovstund. Jag Àr hopplös.. slÀcker sÀllan före 12. BlÀ!

  Flinar… Jo jag förstog att det blev en vĂ€ldans massa flaskor.
  SjĂ€lv blir det systemet och Bacardi Razz… I övrigt inte sĂ€rskillt mĂ„nga flaskor. Som jag skrev sĂ„ stĂ„r de mest och samlar damm 🙂

  Ja det var faktiskt skönt att fÄ sova ordentligt EN natt i alla fall, jag Àr nog lika hopplös som du.