Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vad drömmer missar?

Skrivet av den 18 augusti, 2008 i Svammel

Lunch!!!! Skönt att förmiddagen bara försvunnit med orderfix. Lite panik att jag inte hinner ringa nĂ„gon och faktiskt boka möten. Jag MÅSTE göra det, sĂ„ det fĂ„r vĂ€l bli i eftermiddag. Förhoppningsvis Ă€r telefonsamtalen lika mycket tidsslukare som orderpill Ă€r. För dĂ„ Ă€r jag snart hemma hos kittemittarna igen.

Jag tror Olympia drömde en mardröm i morse för hon lÄg ihopkorvad som en larv med tassen över ögonen och morrade. Jag la handen pÄ henne och skakade om lite varpÄ hennes ögon stirrade panikslaget pÄ mig och kroppen vart spÀnd som om hon var redo att ta ett sprÄng. Sen sjönk hon lugnad ihop under min hand. Och jag kunde kÀnna darrningarna av att hon började spinna i handflatan. Undrar lite vad Pricken gjort inatt för han orkade inte komma och morgongosa. Trist att inte fÄ morgongos kan man tycka, men dÄ behöver jag inte ha dÄligt samvete nÀr jag inte har tid för mer gos innan jag gÄr.
Pympelympan verkade komma till ro hon med trots vad det nu var för hemskheter hon morrade Ät.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad drömmer missar?”

 1. Det här sa Linda den 18 augusti, 2008 klockan 12:10 1

  jasĂ„ kan kissar ocksĂ„ ha mardrömmar… sĂ„klart dom kan. Vi sĂ„g Spiderwickfilmen igĂ„r.. och som jag misstĂ€nkte. Det Ă€r inte nĂ„gon film för Bus. Ser han den kommer han garanterat ”kĂ€nna i kroppen att han kommer fĂ„ mardrömmar” Vi hĂ„ller oss till böckerna.

  Ja, ljus Àr jag ju en storförbrukare av. Det Àr en av fördelarna med hösten. Och sÄ alla skaldjur.. jag lÀngtar sÄ grymt efter KRABBA!

  Lustigt, vi pratade just om Spiderwick, jag ska nog se den Ă€ven om jag inte fĂ„r sĂ€llskap. Har ju ny TV 😉 . Jag gillar ju att lĂ€sa men böckerna fĂ„r vĂ€nta till jul eller sĂ„ för annars kommer jag garanterat att vara tröttgnĂ€llig för att jag lĂ€ser för sent pĂ„ kvĂ€llarna.

  Jag kan dock inte ha ljus sÄ som jag önskar, nÀr det gÀller ljus Àr kissarna definitivt korkade. Mmm lÀngtar efter krÀftor. den 29e blir det i alla fall krÀftskiva hos min chef.

 2. Det här sa Linda den 18 augusti, 2008 klockan 16:51 2

  Fast dom böckerna Ă€r sĂ„ lĂ€ttlĂ€sta. Det Ă€r ju text för 6-9 Ă„ringar, som börjat lĂ€sa sjĂ€lv. Stora bokstĂ€ver och nĂ„n bild hĂ€r och dĂ€r. Man lĂ€ser ut en bok snabbare Ă€n man lĂ€ser en tidning om man inte ska höglĂ€sa den för en bus som frĂ„gar omallt… Men det hjĂ€lps inte.. dom Ă€r jĂ€ttebra Ă€ndĂ„. Filmen var ocksĂ„ helt ok, men MYYYYCKET förkortad mot böckerna.

  Vi fÄr vÀl se mÀr höstmörkret fallr kanske jag shoppar hela serien och myser
  😉
 3. Det här sa ina den 18 augusti, 2008 klockan 18:52 3

  kissen kan drömma precis som vi allt möjligt. nÀr jag var barn dÄ kollade jag in valpar vi hade, de bÄde grÀt och skrattade och sprang med alla fyra i drömmen. det var roligare med en sovande valp Àn med en vaken valp. för dÄ rörde den inte oss. en vaken valp Àr omöjlig att stoppa, han Àr en jÀgare, med sina hÄrda vassa klor. förlÄt att jag tappade trÄdet nÀstan! vi pratade ju katter först! jag har tvÄ sötisar i min blogg, de Àr yrvakna! cat falls asleep var nÄgot för flera, haha! ha en skön dag med dina katter!:)

  Ohh men valpar kan/ska man uppfostra.
  Hade en dag pÄ jobbet dÀr kissarna var hemma och sussade.
  Men nu har vi haft tid att mysa lite 😉
 4. Det här sa C a m i l l a den 18 augusti, 2008 klockan 20:15 4

  Ja, de kanske kan drömma? VÄran drömmer nog ofta att hon springer, för tassarna liksom rör sig och hon grejar och har sig med morrhÄren.
  Vilken tur att du var dÀr och lugnade henne i morse, dÄ hon vaknade frÄn den hemska drömmen.

  Ja de dÀr vanliga drÀmmarna kan man ocksÄ se.
  Nemo höll pÄ och grejsade mycket i sömnen, honom kunde man trigga igÄng genom att knÀppa med naglarna vid huvudet sÄ hÀnde det att han började drömbeteende.