Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Prisa gudarna här kommer återbäringen

Skrivet av den 17 augusti, 2008 i Svammel

Jag vet inte hur ni är men jag drar alltid MedMera-kortet eller ICA-kortet, det liksom går av bara farten. Jag önskar de kunde få till ETT kort och då helst koppla alla dessa kort till mitt bankkort. Det skulle inte göra mig en mindre trogen kund. Jag går dit där jag får det jag vill ha. ICA har i alla fall fått till en bra sak, man slipper papperskuponger på erbjudanden, tummen upp för dem. För inte får jag nägot nämnvärt tillbaks. 25 spänn hit eller dit det räcker ju inte till något i alla fall.

Men så igår när jag redan bestämt mig för TV så säger säljaren en viktig sak nämliggen:
– Har du MedMera kort?
-ja!?
– Ja har du någon check så får du 5% på TVn.
Och eftersom jag suger på att använda mina checkar så brukar de samlas på hög under en stressad magnet på kylskåpet.
Jodå så var det nu med, så allt jag behövde göra idag var att återvända till butiken och få tillbaks cash i handen. Jag kände mig lite som Broder Tuck i Disneys Robin Hood där han plockar peningpåsar som ”linas” ner.

Hade redan bränt lite av pengarna på Dellan i Gustavsbergs hamn på räkmacka och kardemummabulle till M och brie och pepparsalamipaj och två kardemummabullar till mig. Brukar även köpa hem en kardemummalängd de gånger vi tar oss till Dellan, men inte denna gång. Måste ju ställa upp på Ms hurtbullerace. Ett mysigt litet stopp i det gråa vädret blev det i alla fall om man bortser från getingarna som var något störande. Hua.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Prisa gudarna här kommer återbäringen”

 1. Det här sa soffie den 17 augusti, 2008 klockan 21:49 1

  :mrgreen:
  Å va gott det lät med kardemummalängd.

  Ja ICAs ”hembakade” är god men Dellans är himelriket. Dellans godsaker går knappt att återskapa hur de får till dessa kardemummabullar är ett mysterium.
 2. Det här sa Linda den 17 augusti, 2008 klockan 22:21 2

  Lite extra rabatt säger man ju inte nej till.
  .

  Nej verkligen inte och 5% på TV blir ju faktiskt lite pengar.
  .
 3. Det här sa Carina den 18 augusti, 2008 klockan 7:08 3

  Getingarna är ju gräsliga just nu, riktiga terrorister!

  Jo jag har såna checkar ibland också, har faktiskt använt
  de hotellnätterna som det står om där!

  Peppar, peppar… jag har klarat mig på min balkong mer eller mindre från dessa marodörer.
  Det var nog mest för hotellnätterna som de fanns kvar, fast jag har inte använt dem till det än i alla fall.
 4. Det här sa C a m i l l a den 18 augusti, 2008 klockan 8:57 4

  Vi hade också en kupong då vi köpte sovrums-TV:n. Kanonbra ju! På ICA får vi alltid kring 75-100:- i bonus varje månad. Himla bra! (Men då handlar vi och tankar på 1.2.3 och Statoil så det blir en del utgifter också så klart…)
  Kram och ha en fin måndag! Gick det lättare att gå upp i dag än förra måndagen?
  Jag är ledig i dag. 😉

  Några 75-100:- kommer jag inte upp i men så tankar jag inte heller. Får väl max 25:- varannan månad. Så är det när man har singelhushåll utan barn gissar jag. Nja jag är fortfarande jättetrött men inte helt död. Sängen höll ett stadigt grepp om mig och ville inte släppa men jag slet mig loss. Även om jag inte var ledig önskar jag att jag fick jobba hemifrån.