Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

HĂ„rd shopping…

Skrivet av den 16 augusti, 2008 i Pryllebb

Idag har Ms och mitt kort gÄtt varma. Vi skulle Äka och shoppa Ms födelsedagspresent till mig. Jag hade önskat mig nya duntÀcken, för ska sanningen fram sÄ började de som ligger i sÀngen nu bli lite vÀl lÀbbiga tycker jag. Jag har gÄtt och sneglat pÄ duntÀcken sen i början av sommaren, men dÄ vart jag snÄl och skulle spara till semestern istÀllet. M tyckte sjÀlvklart att om jag ville ha det sÄ skulle jag fÄ det. Nu blev det av. Jag hade tÀnkt mig tÀcken i 1200-1500 kronorsklassen ni vet sÄna med 90% dun och 10% fjÀder. M hade andra planer sÄ det blev tÀcken i 3500 kronorsklassen istÀllet med 100% gÄsdun (som tur var var det som vanligt 50% rea pÄ Hemtex).

Eftersom vi spenderade avsevĂ€rt mindre pengar Ă€n budgeterat frĂ„n semesterkassan sĂ„ hade jag en hel del som lĂ„g och brĂ€nde pĂ„ kontot. SĂ„ jag tĂ€nkte spontanshoppa en ”sovrums-TV” pĂ„ 32″. M tvingade hem mig för lite prisjĂ€mförelser. Vi hittade en för 4990 spĂ€nn men den kunde jag inte fĂ„ idag. SĂ„ ivĂ€g till VĂ€rmdö dĂ€r det fanns en för 5990 bagis istĂ€llet, men ack den var ganska trist i bildkvalitĂ©n (Man fĂ„r vad man betalar för) och hade inte heller inbyggd digitalbox vilket vi fĂ„tt uppfattningen om pĂ„ nĂ€tet. SĂ„ M tvingade mig att lĂ€mna butiken igen, dĂ„ kunde vi lika bra spara den dĂ€r 1000-lappen och shoppa den billigaste. Men snĂ€ll som han Ă€r sĂ„ sa han att vi ju hade 10 minuter pĂ„ oss innan Expert brevid stĂ€ngde, vi kunde ju kolla vad det hade dĂ€r. De hade en 32 tums Sony för 9990 pengar men oj vad mycket bĂ€ttre bild! Dessutom sĂ„ hade den ju inbyggd box = mindre sladdar och EN fjĂ€ris (sĂ„ jobbigt med tvĂ„). Jag bara mĂ„ste ha. SĂ€ljaren kom med en massa dravel som kĂ€ndes som sĂ€ljsnack och inte behövdes, jag hade ju redan köpt den i tanken. FörstĂ„ndig som M Ă€r sa han att vi skulle nog fundera tills i morgon. Jo tjena, det var ju MIN TV som stog dĂ€r. Inte kunde jag lĂ€mna den ensam i butiken över natten. SĂ„ Ms förnuft segrade inte. Den fick följa med mig hem och jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„ glad. Nu stĂ„r den gamla ”fet-TVn” i skamvrĂ„n och jag Ă€r sjukt nöjd med att ha brĂ€nt dubbelt sĂ„ mycket pengar som jag tĂ€nkt.

Jag la alltsÄ pÄ 100% pÄ min TV och M fick 50% rabatt pÄ min present, men dÄ all shopping idag leder till en bÀttre totalupplevelse i hemmet sÄ Àr jag den stora vinnaren i alla fall!

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “HĂ„rd shopping…”

 1. Det här sa Linda den 16 augusti, 2008 klockan 21:17 1

  Usch nu blir jag AVVIS… VÄÄÄÄÄÄLDIGT avis…
  *morrar lite*

  PÄ tÀcken eller TV?
  🙂
 2. Det här sa Linda den 16 augusti, 2008 klockan 21:42 2

  Haha..nej eldragningarna Àr nog inte enligt svenska standardmÄtt!
  .

  NÀ det Àr ju Grekland!
  DĂ€r gör man lite som man sjĂ€lv vill 🙂
 3. Det här sa Linda den 16 augusti, 2008 klockan 21:54 3

  Mest TVn… dun brukar inte alltid funka sĂ„ bra hos oss allergiker.. nĂ„n natt kan gĂ„ bra, men jag skulle inte tordas ha det till vardags.. SĂ„ BARA TVn, med andra ord. Vi har tjockTV fortfarande. Skandal med tanke pĂ„ filmintresset. Men man kan ju för sjutton inte slĂ€nga ut en fullt fungerande apparat med helt SUVERÄN bild…??? Bara för att den Ă€r TjocK????

 4. Det här sa Linda den 16 augusti, 2008 klockan 21:56 4

  Sökning pĂ„ texten visade att det skulle vara just NORA. jag har alltid sjungit MORA…
  se dÀr.. alltid fÄr man lÀra sig nÄt nytt!

  Skojar du? Jag trodde det var Mora
  SÄ vi gick och sjöng rÀtt hela tiden!
  Singning bee nĂ€sta…
 5. Det här sa Carina den 16 augusti, 2008 klockan 22:11 5

  Är det nĂ„ÂŽt vi behöver hĂ€r hemma sĂ„ Ă€r det nya tĂ€cken!
  Just nu har vi ikeas sommartÀcken som jag gillar men de
  Àr nÀstan onödigt yunna enl vissa andra (Stefan)
  Grejen Àr den att jag vill ha tÀcken som ligger 100% stilla
  i pÄslakanet eftersom jag Àr superallergisk mot pÄslakansom Àr
  tomma lĂ€ngst upp under hakan du vet……snurrigt….ja kanske lite!

  Rapportera om era tÀcken ligger still eller om de ramlar ur nertill
  i pÄslakanet!

  Shopping Ă€r energi verkligen 🙂

  Rapport kommer (pÄminn mig!), för om de stannar kvar i lakanen hos mig dÄ stannar det för vem som helst. Jag rullar som en galning och brukar ofta vakna med lakanet i en Ànde av sÀngen och tÀcket i en annan.
 6. Det här sa C a m i l l a den 16 augusti, 2008 klockan 22:21 6

  Men herre gud! Vad ni har investerat i dag! Vilka roliga grejor!!! Jag Ă€r sĂ„ trött pĂ„ vĂ„r stora koloss i vardagsrummet, vill ocksĂ„ ha en vĂ€gg-TV… 37 tum tĂ€nkte vi oss, eller möjligtvis 32. I sovrummet har vi dĂ€remot investerat i en liten 19 tums platt-TV, men den var inte lika dyr som den till vardagsrummet. 😀
  DÀremot Àr kravet (mest frÄn maken, men jag gillar ocksÄ den designen) att det ska vara en Samsung.
  Sov sÄ gott i nya duntÀcket nu dÄ!

  Ja riktigt rolig shopping!
  Den hĂ€r 32″ kĂ€nns förvĂ„nandsvĂ€rt stor och rĂ€cker gott och vĂ€l som vardagsrums-TV ocksĂ„. Men det Ă€r inte helt otroligt att det blir en 42″ eller större i framtiden, beroende pĂ„ hur och var jag bor… Är ju inte pryllebb bara för skojs skull! Det Ă€r bara det att jag alltid kommer fram till att det dyraste Ă€r bĂ€st och dĂ„ fĂ„r man spara …SUCK!
 7. Det här sa soffie den 17 augusti, 2008 klockan 9:40 7

  🙂
  Önskar dej en hĂ€rlig söndag!!!

  Tja jag fick tillbaks en femhundring för TVn bör att jag hadde en medmera check…
  sÄ rÀtt OK fÄr man ju sÀga att dagen varit.
 8. Det här sa Nina den 17 augusti, 2008 klockan 13:37 8

  Hoppas du fÄr en mysig dag trots skitvÀdret som har anlÀnt..
  😀

  Tja dagen har varit helt OK, jag har passat pÄ att vila samtidigt som jag varit ivÀg med M en svÀng och fikat pÄ Dellan. Inget slÄr Dellan vare sig det Àr sol eller regn
 9. Det här sa Carina den 17 augusti, 2008 klockan 20:57 9

  StĂ€mmer bra det Cia, han har usel smak vad det gĂ€ller hus 🙂
  Och det vi bor i Àr sÄ lÄngt ifrÄn det han gillade som man kan komma!
  Inte nog med det, han Àr fÀrgblind min kÀrlek ocksÄ!!

  Inser han det eller bara finner han sig i att ”dou vara scheff”?
  M har vĂ€rldsmĂ€starsmak nĂ€r det gĂ€ller hus. Synd vi inte kommer köpa ett tillsammans 😉
 10. Det här sa Nina den 17 augusti, 2008 klockan 21:17 10

  *s*
  .