Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Nedräkningen till krashen har börjat

Skrivet av den 14 augusti, 2008 i Svammel

Idag inträffade det, det två snoozeklockorna ringde men jag hörde dem inte. Som tur var hade jag Panikklockan igång vilket jag inte har jämt. En skränig gammal klockradio som inte står vid sängen. Allt för att jag ska tvingas upp från den behagliga värmen under täcket.

Tryckte på Znoose även på panikklockan, ögonlocken kändes tunga som bly och ville vila lite till. Nu var jag i alla fall vaken nog för att höra de andra två klockorna när de pockade på uppmärksamhet. Kom iväg en kvart senare än vanligt (Men kom till jobbet inom flexramen). Tur att de delade ut City idag. För annars hade risken varit överhängande att jag skulle somna på tunnelbanan och troligen inte vakna före ändstationen.

Nu har jag hållit emot mina trötta ögonlock ända fram till lunch, de är så tunga att det är träningsvärksvarning. Jag hoppas lite på att detta är krashvarningen. Dvs. att jag kommer hem sätter på TVn och att ögonlocken åker igen med en smäll. Vaknar vid 23-tiden klickar av TVn och sussar vidare tills klockorna skramlar imorgon bitti. Då brukar dygnsrytmen halka en aning åt ”rätt” håll. Sen kommer helgen och jag halkar snett igen 😉
Men just nu ser jag med förhoppning fram emot den stora Ciakrashen som troligen inträffar ikväll. Frågan är vilken skala mäter man den på?

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nedräkningen till krashen har börjat”

 1. Det här sa Carina den 14 augusti, 2008 klockan 21:49 1

  Mmmm tycker mig känns igen detta, har ju somnat på bussen
  2 ggr den här veckan som aldrig hänt innan!
  Lider just nu av stor sömnbrist som jag hoppas ta igen i helgen!
  Sov när du kan, ta till vara på sömnen menar jag 🙂

  Har försökt somna idag, men bara kommit ner i viloläge.
  Jag blir galen, varför kan jag inte sova fast jag är så förbannat trött?
 2. Det här sa ina den 14 augusti, 2008 klockan 23:27 2

  hej, cia! dina ögonlock kanske har ingen kapacitet men din hjärna fungerar utmärkt. jag blir alltid glad av att läsa det du skriver och speciellt hur du skriver!!! haha! 😆 utmärkt! synd att jag inte känner dig närmare! suck! angående folk som inte har ett jobb de kan gå med glädje till …då är jag faktiskt en av dom. jag känner att det är snart dags för mig att gå vidare. inte orgel, den är min vän, …men livet är ju såååå komplicerat!!! nu ska jag också sova, tror jag, suss gott!!!!:)

  Skänt att du blir glad av att läsa det jag skriver trots att jag kan vara en ganska gnällig person, släpper ju på irritationstrycket i bloggen när jag är arg eller ledsen också. Jag som var helt övertygad om att du var en av dem som älskade ditt jobb.
 3. Det här sa ina den 14 augusti, 2008 klockan 23:27 3

  glömde berömma dig för din bloggutseende!
  kanon!

  Tack, har dammat av stilen på en av mina första bloggdesigner.
  Mindre rörig än den förra.
 4. Det här sa Charlotte den 15 augusti, 2008 klockan 10:53 4

  Krascha skönt i soffan ikväll….
  Men missa inte att vara med och Festivalkryssa på charlotte.nu – en ny fråga och vinstchans på hemliga priser varje dag. Trevlig helg!

 5. Det här sa Linda den 15 augusti, 2008 klockan 17:35 5

  Blev det nån krasch? Nu är det helg så nu får du passa på att vila upp dig! Jag låg länge uppe och läste i natt… läste ut sista Harry Potter så jag har varit lite trött på dagen idag.Så det är sååå skönt att det ledigt ett par dagar nu!

  Bara en liiiten en. Jag öppnade inte burken utan försökte somna men dåsade bara hela kvällen vid 22-tiden bet jag ihop och kikade efter ett mejl jag väntade på (Det hade inte kommit) Sen blev nog klockan runt 00:00 innan jag var på väg in i drömmarnas dal. Hade velat sova mer.
 6. Det här sa Carina den 15 augusti, 2008 klockan 20:12 6

  Hehe du har återuppstått efter kraschen igen, verkar bra det tycker jag!
  men du bara måste testa såsen, het och grymt god verkligen 🙂

  Nja det blev ju bara en liiiiten krasch.
  Min bak tål inte med mer sås.
 7. Det här sa C a m i l l a den 15 augusti, 2008 klockan 21:28 7

  Hi hi…. sover du gott i soffan nu?
  Glöm inte att stänga av panikklockan till i morgon, för då är det helg!!!
  Men jag jobbar… pust!
  Kram!

  Om jag hade en soffa kanske 😉
  Panikklockan var tyst och snäll i morse… Skönt
 8. Det här sa Nina den 17 augusti, 2008 klockan 20:14 8

  men det ser ju så jäkla gott ut då hon bakar!!
  man kan ju inte hjälpa att bli sugen 😳

  Ja det är ju det jag säger – Jävla Lejla!
  😈