Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SpÀnningen stiger.

Skrivet av den 13 augusti, 2008 i Svammel

Nu Àr det officiellt, Generalfullmakten Àr min och Àgar- och namnbytet Àr hos bolagsverket för registrering. IgÄr fyllde jag och M i följande och petade ivÀg det via nÀtet:

-ansökan om F/FA-skatt hos Skatteverket

-ansökan om moms hos Skatteverket

-anmÀlan arbetsgivare till Skatteverket

(Skydd av namn har redan skett i och med namnÀndringen av lagerbolaget)

HallĂ„ hur galet Ă€r inte det? Antagligen Ă€r jag rĂ€tt fĂ„nig men det kĂ€nns stort. Lilla Absint ska bli arbetsgivare. Det kĂ€nns sĂ„ jĂ€kla ansvarsfullt, vilket det ju ocksĂ„ Ă€r. Är ju övertygad om att det kommer att gĂ„ bra men det Ă€r jĂ€kligt nervöst ocksĂ„.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SpĂ€nningen stiger.”

 1. Det här sa Linda den 13 augusti, 2008 klockan 19:24 1

  SpÀnnande.
  Lycka till nu!

  Tack!
  Det ska nog gĂ„…
 2. Det här sa BadGEAR den 14 augusti, 2008 klockan 23:13 2

  Hej, tack för dammsugarbesöket 🙂 – jag fĂ„r ge dig en lyckatillspark pĂ„ vĂ€gen, vad Ă€n du Ă€r pĂ„ vĂ€g att göra. Skapande Ă€r alltid kul, vare sig det Ă€r att skriva en liten bloggning, mĂ„la en tavla, eller starta företag.

  Skulle gÄ och kolla spenatsoppereceptet och sÄ jÀvlades passagen.
  Jag hoppas att jag ska bli inspirerad till att ta tag i min vikt, motivationen Àr lite vinglig.
  Sen bloggar jag ju , har mĂ„lat tavlor och startat företag ocksĂ„ 😉