Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Djup jobbÄngest

Skrivet av den 10 augusti, 2008 i Svammel

Var inne och lÀste Candygirls blogg och blev smÄtt grÄtfÀrdig, för hon har ju rÀtt semestern Àr SLUT. FINITO! OVER! GONE! THE END!

Det kÀnns faktiskt lite som jordens undergÄng. Jo visst har jag faktiskt tillÄtit mig att lata mig under de hÀr fyra veckorna och det har nog varit nödvÀndigt för att verkligen ladda batterierna inför kommande Är. Men jag har en kÀnsla av tomhet och panik över att sÄ mÄnga egna projekt inte blivit genomförda. PÄ sÄ kort tid var det bara att vÀlja vila eller jobba för fullt för att hinna med. VILA VANN!

Jag och candyG tÀnker helt annorlunda nÀr det gÀller resten. Eller nÀ kanske inte, jag bara vÀgrar lyssna pÄ min inreröst som sÀger att jag borde förbereda mig. Men jag vill nog inte riktigt erkÀnna att det Àr jobbdags imorgon. jag lÀngtar redan hem till kissarna!

 • Förbereda veckans mat, sĂ„lunda Ă€r kylskĂ„pet tomt. (och lĂ€r vĂ€l sĂ„ förbli, för jag orkar i alla fall inte laga nĂ„got nĂ€r jag kommer hem frĂ„n jobbet)
 • Plocka fram klĂ€der, jag har ingen aning om vad jag ska ha pĂ„ mig (Varför, bry sig? Det jag vĂ€ljer Ă€r antingen för kallt eller för varmt och nĂ€r jag vĂ€l sitter dĂ€r och svettas/fryser kan jag inte göra nĂ„got Ă„t saken)
 • Borde njuta av den hĂ€r min sista dag (Men just nu gĂ„r det i alla fall inte, jag kĂ€nner mig bara lĂ„g)
 • Komma i sĂ€ng i rimlig tid (Är med all sĂ€kerhet en OMÖJLIGHET)
 • Vakna i morgon och förstĂ„ att klockan inte bara kan ignoreras (Blir svĂ„rt, mycket svĂ„rt. Imorgon Ă€r det försovningsrisk)

KvÀllsbön å la Mig: MÄtte morgondagen förlöpa utan större kriser, för jag Àr inte mentalt förberedd för det. LÄt ingen knepig chef som slÀpper ut sin jobbÄngest pÄ mig fÄ komma i nÀrheten. NÀr det kÀnns som en bottenlös brunn av uppgifter som mÄste tas om hand, ge mig styrka att Ätminstone klara av att rÀkna ned timmarna. LÄt mig fÄ falla in i glömskans sömn en minut efter att kissarna fÄtt gos och mat för att snabbt ta mig ytterligare en dag nÀrmare helgen.  Amen (Nope tror inte pÄ gud!)

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Djup jobbĂ„ngest”

 1. Det här sa C a m i l l a den 10 augusti, 2008 klockan 21:54 1

  Usch… LYCKA TILL!!! Det brukar gĂ„ bra bara man kommer dit, det Ă€r just dagen och morgonen ”dagen d” som Ă€r vĂ€rst!
  MatlÄdströket Àr vÀrst, men ni verkar ju ruggigt igÄng nu med matlagning, sÄ det blir nog inte heller nÄgra problem.
  Ska tÀnka pÄ dig i morgon, hoppas det gÄr bra!

  Nja, jo det finns en matlÄda som jag med all sÀkerhet kommer att glömma. Jag brukar nÀmligen inte komma ihÄg att ta med mig det, aldrig nÄgonsin fast jag försöker.