Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kattmadrass

Skrivet av den 9 augusti, 2008 i Kattifnattarna

Mycket kittemittar just nu. Men jag bara mÄste lÀgga upp den hÀr bilden. Pympen Àr bara sÄ skön nÀr hon mycket bestÀmt begÀr att vi ska agera kattmadrasser.

Ni anar inte hur mĂ„nga blogginlĂ€gg som skrivits med henne parkerad pĂ„ bröstet. Jag har Ă„tminstone lyckats lĂ€ra henne kommandot ”ligg” sĂ„ att man kan kika över henne och inte behöver skriva helt i blindo eller se pĂ„ TV genom en icketransparent misse.

Men visst Ă€r dom söta ihop? Man blir ju bara sĂ„…
Mmmm Ă„hhh gosekorvar!

Ja sen fÄr man ju pilla pymphÄr ur nÀsan i en timme, eller hmmm ibland flera timmar senare. nÀr man andas sÄ kÀnner man plötsligt nÄgot som killar till och dÄ Àr det dÀr, ett litet strÄ som ligger och killar och killar. Jag tror de Àr tidsinstÀllda de dÀr strÄna, för jag skrev vÀl att de Àr hÄrbombare?

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Kattmadrass”

  1. Det här sa ina den 10 augusti, 2008 klockan 0:34 1

    tack för snĂ€lla ord! fint inlĂ€gg! man vill bara börja mysa! hade inte tĂ€nkt skaffa en katt utan hund men jag undrar verkligen!!! har gjort det sen grannens katt besökte oss och kĂ€nde sig hemmastadd. ha sĂ„ trevligt! sitta vid dator med katten parkerad pĂ„ bröstet – veckans uttryck:) 🙂

    Jag förordar katt(er) helst tvÄ, för mina tycks gilla att Àven ha varandra och inte bara tvÄbeningar. Har Àven haft hund, men mina katter kommer ocksÄ och möter mig i hallen. Utom pÄ fredagar dÄ jag kommer hem för tidigt, de vill helst sova klart dÄ. Nu ska det tillÀggas att jag surfar sittandes i sÀngen, sÄ det blir lÀttare för kissen att parkera