Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Dags för en ny älskare?

Skrivet av den 10 augusti, 2008 i Pryllebb

HP 871wNu har jag haft samma kärlek i mitt liv i två år och han är både sliten och grinig. Jävligt grinig om jag ska vara ärlig. M har fått pilla en del på honom för att han överhuvudtaget ska gå med på något jag vill, och hur kul är det. Han har i alla fall varit lite snällare den senaste veckan så ett litet tag kan jag tänka mig att behålla honom. Eller snarare jag är nog så illa tvungen, det är inte gratis att separera.

M hittade dock en nätdejt åt mig så nu har vi en liten romans han och jag. han är kanske inte någon skönhet som denna juvel. Men när allt kommer omkring så är det ju inte utsidan som räknas  har jag hört. Den här rackaren lär det ju vara drag i och även om jag inte gillar hur han tänker. Nu kommer han ju med ett nedgraderingspaket viket är genomtänkt för han har liksom inte vuxitklart mentalt än Vista mässigt XP känns som ett bättre val. Vad tror ni, kan vi bli lyckliga tillsammans?

Tillverkare: HP (http://www.hp.se) Tillverkarens artikelnummer: GC125EA#AK8

Produktbeskrivning HP Compaq Mobile Workstation 8710w – Core 2 Duo T7700 2.4 GHz – 17″ TFT
Dimensioner (BxDxH) 39.3 cm x 27.5 cm x 3.3 cm
Vikt 3.4 kg
Lokalisering Finska, svenska / Finland, Sverige
Plattformsteknik Intel Centrino Pro
Systemtyp Notebook
Inbyggda enheter Stereohögtalare, trådlös LAN-antenn, Bluetooth-antenn
Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip , fingeravtrycksläsare, SmartCard-läsare
Processor Intel Core 2 Duo T7700 / 2.4 GHz ( med dubbelkärna )
Cacheminne 4 MB – L2-cache
RAM 2 GB (installerad) / 4 GB (max) – DDR II SDRAM – 667 MHz ( 1 x 2 GB )
Kortläsare Ja
Hårddisk 120 GB – Serial ATA-150 – 7200 rpm
Optisk lagring DVD±RW (+R dubbla lager) / DVD-RAM med LightScribe Technology
Display 17″ TFT aktiv matris 1920 x 1200 ( WUXGA )
Grafikstyrenhet NVIDIA Quadro FX 1600M – 512 MB
Ljudutgång Ljudkort
Telecom Fax / modem – MDC – 56 Kbps
Nätverksfunktioner Nätverkskort – Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, Bluetooth 2.0 EDR
Trådlöst NIC Intel Wireless WiFi Link 4965AG
Inmatningsenhet Tangentbord, pekplatta, pekstång
Strömtillförsel AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
Batteri Litiumjon
Operativsystem Windows Vista Professional med nedgraderingspaket till
Microsoft Windows XP Professional
Tillverkarens garanti 3 års garanti

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dags för en ny älskare?”

 1. Det här sa Linda den 10 augusti, 2008 klockan 22:08 1

  Åh vad kul med ny dator. Jag törs inte säga hur gammal min är. *viskar* Men den är mer än 4 och mindre än 6. I november.. *slutar viska* huga.. den har hängt med duktigt. Jag uppgraderade den visserligen rejält när jag köpte, så jag hade ganska mycket att växa i. Men nu börjar den gå lite trögt. Åtminstone när jag bild och videoredigerar. Men jag har hunnit avverka 4 digialkameror på samma dator, och dom blir ju liksom inte mindre och mindre bilderna.. haha.. så det är nog inte så konstigt om den börjar vara lite trött när jag ska redigera. Kanske jag/vi borde skaffa oss nåt nytt till jul (vi samkör dator fast den vi har nu är det jag som köpt! hmmm…) Men jag kör på Dell. Har haft några och det blir en Dell även nästa gång!

  jag har haft en dell också men jag får mer för pengarna när jag köper HP. M har en likadan HP som jag fast ytte pytte lite ärtigare. Den bråkar aldrig så han brukar erbjuda den till mig. Av någon anledning har han alltid bara unset vassare prylar än mig 😉 Han ville först inte ha en så stor laptop, men då den är en ersättning till stationär och har fullt tangentbord inkl. siffertangenter så är den super!
 2. Det här sa Linda den 10 augusti, 2008 klockan 23:19 2

  Åh vad skönt med vanligt numeriskt tangentbord. Det saknar jag när jag använder någons laptop. Men jag vill ha en stationär.. känns som att jag inte får rätt färg på foton och sånt när skärmen hela tiden vickar i olik lägen.. haha…

  Förstår vad du menar, fast jag har nog vant mig att kolla.
  🙂