Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag är slut som människa

Skrivet av den 11 augusti, 2008 i Svammel

Kunde bara inte somna igår, paniken växte med timmarna som gick. Låg och rullade, slet åt mig mobilen för att kolla om jag skulle få sova alls inatt. Den visade 01:51. Paniken ökade och jag rullade vidare. Sen sov jag inte särskilt djupt utan vaknade till och så höll jag på tills klockan ringde då var jag så mör att jag bara ville få sova. Pallrade mig upp och kom i tid så det var ju en seger. Nu är det bara lunchtid och jag känner mig helt färdig. Jag är inte ensam L mittemot har tydligen haft en liknande natt och båda har första dagen på jobbet. Nu sitter de alla och kollar OS. Jag bojkottar, men inte av ideologiska skäll. Det är ju bara så trist!
Det bästa är i alla fall att halva dagen har gått och snart får jag gå hem, ett varmt bad och sängen är det jag längtar efter. Vi får väl se om jag orkar gnälla mer när jag kommit hem ! 😕

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag är slut som människa”

 1. Det här sa Camilla den 11 augusti, 2008 klockan 16:57 1

  Ja du… det är hårt att jobba… säger jag som varit igång i 2 veckor. Tack och lov blir man så trött av att gå upp tidigt, att det inte är några problem att somna på kvällarna längre. 😆
  Du får väl ta det lite lugnt nu, med både jobb och diet kan det bli lite hårt kanske. Lovar att inte tjata om den där lovade vattengympan… även om man undrar när bildbevis kommer. :mrgreen:
  Krams!

  ja du …
  Bildbevis? Njaejjj!
 2. Det här sa Linda den 11 augusti, 2008 klockan 20:42 2

  Jag kom mig faktiskt i säng i hyffsat vettig tid (just efter 12) Så det gick riktigt bra att kliva upp. Men imorgon öppnar jag förskolan.. gäsp… och nu regnar det. Hoppas det slutat regna till imorgonbitti då jag ska cykla iväg.

  Ja, jag trodde jag skulle bli dränkt på vägen hem idag.
  Men klarade mig precis, tack och lov.
 3. Det här sa M den 12 augusti, 2008 klockan 0:04 3

  Mej oj…här har det hänt saker med designen 🙂
  Klart du inte kan sova om du håller på att designa 😕

  Jamen jag håller inte på så sent och pillar.
  Halva natten låg jag och rullade i mörkret.
  🙄