Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Tvätteri, tvättera en sån vill jag ha!

Skrivet av den 9 augusti, 2008 i Svammel

Hade tvättkväll igår. var tvungen att tvätta båda mina uppsättningar lakan för sen gick det inte att få tid fören om två veckor!!!
Kommer jag att behöva gå naken till arbetet islutet av de två veckorna?
Spännande!

Överkastet var jag också tvungen att tvätta, kissarna har hårat så in i bomben. Hårbombare är precis vad de är. Fast väldigt söta, både M och Pympen ligger brevid mig och snarkar just nu heheh 😆 . Väldigt söta båda två ska ni veta.

Ja i alla fall så då blev det liksom ”overload” för torkrum och tummlare, vilket resulterade i att nästan ingen tvätt var torr när tvättiden gick ut. Så nu hänger det lakan och örngott på tork och M och jag fick krypa ner i småfuktig säng. Det kändes visserligen inte så farligt, men det är trist när man går runt i lägenheten och det känns som det är ett tvätteri man bor i. Jeans och shorts i hallen tillsammans med lakanen över badrumsdörren…. you name it.

Nä, jag inte bara drömmer om ett fast hem utan om ett hem med tvättpelare. Kolla in den här två i ett maskinen från Miele eller tvättpelaren på bilden. Jag bara vill ha. jag skulle kunna rationallisera bort mitt skafferi i utbyte mot den här. Kunde ta en del av städskåpet till skafferi istället. Så himla mycket torrvaror behövs ju inte och inte tvättprylar heller. Dammsugaren (Min älskade vita) Står framme hela tiden så den behöver faktiskt inte bo någonstans.

Nä Absint Media får helt enkelt börja gå tokbra för jag behöver lite aktieutdelning. Lite privat kapital att investera i bostad skulle sitta fint. Om så där en 10 år kanske!? Tills dess får jag nog dagdrömma vidare.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tvätteri, tvättera en sån vill jag ha!”

 1. Det här sa Linda den 9 augusti, 2008 klockan 18:22 1

  Ja det är tokskönt att ha egen tvättmaskin. Vi har ju tvättstuga i källaren – som det är rätt lätt att få tvättid i. Men jag är nästan alltid lat och tvättar i lägenheten. Den centrifugerar så bra också så även om jag är tvingad att hänga på torkställningen inne (i vardagsrummet – inte sååå läckert, alltså tvättar jag inte fredagar och lördagar) så är den torr till morgonen därpå. Men just sängkläder och när det är mycket handdukar brukar jag ta i källaren. Då kan jag använda torktumlare (som vi saknar) . Fast sommartid tvättar jag även sånt uppe i lägenheten. Då hänger jag allt på tork ute på gården istället. Torrt på ett par timmar. Perfekt!

  Jag har problemet att jag MÅSTE torktummla lite i alla fall. Kattifnattarnas hår släpper inte enbart med tvätt. Så tummlare är ett måste. Så ju den här pelaren i köket skulle vara mumma (Får inte plats i badrummet, ”compactliving” du vet).
 2. Det här sa C a m i l l a den 9 augusti, 2008 klockan 21:43 2

  Ååå, snacka om snyggt… Vill också ha! Om Absint går sjukt bra och du har problem att spendera kan du ju alltid tänka på mig. 😉

  Ja mitt första problem blir ju egentligen att ha någonstans att ställa dem!
  😉