Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Erkänner!

Skrivet av den 9 augusti, 2008 i Den motvillige motionären

Jag gick precis ner för att handla lite prylar till taco/burriton det blir till middag ikväll. Och jo hrmmpfff jag tog hand om mitt skriande choklad/sockerbehov med en rulle Center och Coca Cola. Nu är jag en dålig människa, fast jag måste erkänna att jag känner mig ganska glad och nöjd i alla fall!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Erk√§nner!”

 1. Det här sa C a m i l l a den 9 augusti, 2008 klockan 21:39 1

  √Ąsch, det √§r ju l√∂rdag! S√• klart man m√•ste ha lite godis och Coca cola d√•! Du √§r helt f√∂rl√•ten. Jag fick skippa promenaden i eftermiddags/kv√§ll, f√∂r det har varit riktiga √∂sregn och √•skskurar h√§r. Inte kul att g√• ut d√•… D√§remot har jag yogat och s√• styrketr√§nade jag i g√•r. Man m√•ste ju leva upp till hurbulle nr 1…
  Go kväll!
  Kram!

  Så skönt att inte få skäll av ettan när tvåan såg en aning missnöjd ut men den sa inget, så länge jag inte tvångsmatar tvåan med godis är den nöjd.
 2. Det här sa Linda den 9 augusti, 2008 klockan 21:39 2

  Hmmm.. b√∂rjar du k√§nna till v√•ra rutiner nu eller vad √§r det fr√•gan om… haha.. middag serverades just f√∂re √•tta.. SJUUUKT gott!

  En liiiten aning har jag om hur det går till i det candygirlska hemmet.
  Våra är nog svårare att klura ut då jag inte är säker på dem själv.