Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Degbulle istÀllet?

Skrivet av den 9 augusti, 2008 i Svammel

Ja nu har det varit nyttigt vĂ€rre ett litet tag. SĂ„ kommer mensen, som alltid Ă€r bra att skylla pĂ„ (Och faktiskt pĂ„verkar). Idag fick jag galet sug efter kardemummalĂ€ngd. Hurtbulle 2 dvs M föreslog skĂ€mtsamt att han skulle cykla ut till VĂ€rmdö och shoppa det hos Dellan som dagens cykelrunda. Jag tyckte det var en ypperlig idĂ©, men det visade sig att han Ă€r en riktig ”tease” 😉 NĂ„ja 3 mil enkel resa kanske Ă€r lite hĂ€ftigt för en stackars motionĂ€r Ă€n sĂ„ lĂ€nge. Fast dĂ„ hade han ju kunnat Ă€ta en bit sjĂ€lv utan att samvetet skulle gnagt som en rĂ„tta pĂ„ en skorpa. (Kan meddela för er som undrar, M kom tillbaks utan lĂ€ngd, vilket inte var ovĂ€ntat 😀 )

Godis och sötsuget börjar verkligen göra sig hört nu sĂ„ jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att röda veckan startar nĂ€r som helst. Man ska nog inte kĂ€nna efter sĂ„ hĂ€r för nu kĂ€nner jag mig lite grinig och retlig ocksĂ„. MÅSTE nog ha nĂ„got gott snart. kanske ska ta en prommis ner till iCA och se om de har goda jorgubbar och muta mig sjĂ€lv med?
De har i alla fall choklad…
Ehhh vart kom den tanken ifrÄn? Fy Cia!
Tvingar mig… TĂ€nk jordgubbar, frukt och bĂ€r…
TÀnker sÄ det knakar pÄ jordgubbar, frukt och bÀr, men ser en kardemummalÀngd framför ögonen.
Pannkaka med jorgubssylt och grĂ€dde…Mmmmm
Jordgubbar, frukt och bÀr
Varför i hela friden lyssnar inte kroppen pÄ mig?

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Degbulle istĂ€llet?”

  1. Det här sa Linda den 9 augusti, 2008 klockan 17:06 1

    Haha… hĂ€r blir det inte kardemummalĂ€ngd. Men vĂ€l grillat lamm! Smaskigt vĂ€rre. Men jag mĂ„ste nog röjja upp efter mitt putsande nu om vi ska rymmas och Ă€ta och grilla. Tur vi Ă€ter SEEENT pĂ„ helgerna!

    Ser bara grillad kardemummalÀngd! (Lamm biter visst inte pÄ kardemumma)
    👿 Blir nĂ€stan sur pĂ„ den dĂ€r lĂ€ngden. Jag=Surdeg