Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Fiskrätt sökes!

Skrivet av den 9 augusti, 2008 i Halvfabrikatens Drottning

Att kalla dagens middag för snabbmat skulle vara en förolämpning för det här går så fort att man tror det fixat sig alldeles själv, således får den heta turbomat. Det har det ju mer eller mindre också. Tortillan är bakad, osten är riven, Gräddfilen är packad, Kryddorna är mixade. Det blir helt enkelt inte så mycket kvar att fixa.

Det här är tyvärr ingen hurtbullemat men både M och jag hade idé- och inspirationstorka. Jag tror M är lite sugen på fisk, men han vill inte föreslå det igen för att jag rynkade på näsan åt hans torskförslag. Så har ni någon NYTTIG fiskrätt så vill jag ha receptet igår! Jag kan laga fiskgratänger men de är inte helt reglementenliga om man ska tänka fettsnålt. Dessuom tycker jag det är hopplöst att laga egen potatismos, ännu värre nu när potatisen är så färsk. Så ro hit med recepten!!! ASAP!!!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Fiskrätt sökes!”

  1. Det här sa Linda den 10 augusti, 2008 klockan 0:34 1

    Ugnstekt Lax inrullad i parmaskinka. Alltså bitar – aningen större än fiskpinnar som man saltar pepprar och sen lindar in i en skiva god parmaskinka. Stek i ugn. Servera färsk pasta (kanske fullkorn då om det ska vara nyttigt) eller ugnspotatis till. och en sås gjord på tinad spenat, riven muscot, salt, peppar och en gnutta socker. När spenaten tinat och vattnet kokat bort häller man på en burk lätt creme fraische och låter det bli varmt.

    Den fick godkännt från min kostrådgivare M.
    En nick och kommentaren -Mmm inte så dumt, det skulle kunna bli morgondagens lunch.