Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Pilleri pillera

Skrivet av den 7 augusti, 2008 i Webbdesign

Ja sÄ har jag dÄ hÄllit pÄ att pilla igen. Stefan en av Ms bÀsta kompisar fick för en liten tid sen hjÀlp med en blogg till honom och hans fru Anna. Stefans största intresse bortsÀtt frÄn Anna dÄ Àr golf sÄ det syntes tydligt vart bloggandet var pÄ vÀg, en familjesidan om golf!? SÄ han önskade sig en golfblogg och den har jag nu suttit och designat.

Jag tar det som att M gillade designen för han la direkt in en bestĂ€llning till sig sjĂ€lv (Han har jobbat med att bygga upp en bĂ€ttre hĂ€lsa under en lĂ€ngre tid nu). SĂ„ det blev en trĂ€nings- och hĂ€lsoblogg som fick heta puls. Kunde ju utnyttja grunden som redan var laggd i och med att jag pillade med Stefans blogg. Shoppade en lĂ€mplig bild och sĂ„ var Ă€ven den pĂ„ plats. Stackars M, han fĂ„r alltid resterna 😉

 


Delar med mig av mejlet jag fick av Stefan i morse, för det blev JAG rörd av:
”Blev helt rörd i morse nĂ€r jag surfade in pĂ„ ”den nya” sĂ„ jĂ€vla cool. Skulle du kunna lĂ€gga till nĂ„gra lĂ€nkar till. Srixon och Cleveland det Ă€r mĂ€rken det ocksĂ„. Snygg layout blir sĂ„ imponerad, tack.
S”
PS nu har Stefan fÄtt lÀra sig hur han lÀgger in precis hur mÄnga lÀnkar han vill sjÀlv!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Pilleri pillera”

 1. Det här sa Linda den 7 augusti, 2008 klockan 20:08 1

  Puls-bloggen var ju cool. Kanske man ska börja följa den och se hur det gÄr för M
  .

  Klart du ska följa den, det har gĂ„tt ganska bra redan. NĂ€r inte jag sĂ€tter kĂ€ppar i hjulet med ”dĂ„liga” idĂ©er 😉 . Stefans blogg kan faktiskt bli rĂ€tt kul för en ickegolfare ocksĂ„. Har kommit pĂ„ mig sjĂ€lv med att fnissa Ă„t golfhĂ€ndelser bara för att han gömmer smĂ„ roliga godbitar i form av humor dĂ€r.
 2. Det här sa Camilla den 8 augusti, 2008 klockan 7:02 2

  Fina bloggar! Jag Ă€r lite nyfiken pĂ„ hur min snygga kent-blogg skulle se ut hos dig, sĂ€kert snyggast sĂ„ klart! Men jag kör vidare med min Blogspot, den Ă€r helt okej den med. 🙂
  Börjar du jobba nĂ€sta vecka igen? Trist vĂ€der nu… det gĂ„r nĂ€stan lika bra att jobba faktiskt.
  Kramar!

  Ja och nu har du sĂ€kert 1000 bilder som skulle passa superbra att anvĂ€nda till en bloggdesign 😉 Tja det gĂ„r ju att ta med gammalt frĂ„n blogspot till WP ocksĂ„ har jag för mig. Men kör du dĂ€r som du kĂ€nner dig bekvĂ€m.
  Jupp hade jobbÄngest igÄr kvÀll FYYYY! Det Àr aldrig sÄ dÄligt vÀder att det Àr lika bra med jobb, i alla fall inte nuvarande jobb. Absint hoppas jag ska kÀnnas trevligare i framtiden.