Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag anvĂ€nder inte smycken…

Skrivet av den 7 augusti, 2008 i Svammel

… och som ni vet gillar jag inte alls tĂ€vlingar, framför allt inte dem med tvingande lĂ€nkar. Jag förstĂ„r ju att bloggaren vill ha nĂ„got tillbaks, sĂ„ jag ser det som att köpa en lott. Och Ă€r det nĂ„got riktigt fint sĂ„…

Den hÀr gÄngen Àr det nÄgot vÀrt ett inlÀgg tycker jag sÄ jag shoppar mer Àn gÀrna en lÀnklott. För visst skulle jag vara extrafin nÀr jag ligger i leran och krÀlar för att fÄ den perfekta macrobilden om jag hade det hÀr pÄ mig?

Jag Àr med och tÀvlar om ett halsband frÄn Betties Galleria hos T H E R R E fotoblogg

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag anvĂ€nder inte smycken…”

 1. Det här sa Camilla den 8 augusti, 2008 klockan 6:51 1

  Mmm, det dĂ€r vore nĂ„got för dig det! Jag hĂ„ller tummarna för att du vinner! 🙂
  Kram och ha en fin dag. HÀr ösregnar det! BlÀ!

  Ja skulle nog chocka folk lika mycket att se mig med smycke, som att se mig sminkad!
  😉
 2. Det här sa therre den 8 augusti, 2008 klockan 9:19 2

  NĂ€, sĂ„Ă„Ă„Ă„ mĂ„nga Ă€r det inte som Ă€r med 😛
  Man ska aldrig sĂ€ga aldrig 😉

  NÀ jag hoppas ju torts allt dÄ jag frÄngÄtt mina egna tÀvlingsregler
  😉