Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Inte bara arbete

Skrivet av den 7 augusti, 2008 i Svammel

M och jag har inte bara jobbat, vi har bland annat tagit en groggkvĂ€ll (min idĂ© inte alls puls-mĂ€nniskans). Med singstar till groggen sĂ„ klart, dĂ€r jag beslutat att bespara er filmsnutten 😉 Vill ni höra fĂ„r ni komma hit och vara med!

Sen har det sytts gardiner, jag sydde första. Sen var Ms sjÀlvförtroende stÀrkt och han tog kommando bÄde över nÄlandet och symaskinen. De fÄ som fÄtt veta hemligheten har till en början lÄtit skeptiska, men jag svÀr det Àr dagens sanning!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Inte bara arbete”

 1. Det här sa Linda den 7 augusti, 2008 klockan 21:38 1

  Snygga. Jag Àr urusel pÄ sy, men nÄgra gardiner har jag faktiskt Ästadkommit. Men dÀr gÄr grÀnsen!

  Jag kommer gĂ€rna och sjunger/lyssnar/groggar. Synd det Ă€r sĂ„ lĂ„ngt, bara…

  Ja varför ska Sverige vara avlĂ„ngt sĂ„ att det blir lĂ„ngt till alla? 😉 M och jag har annars bott i Sveriges nĂ€rmaste stad Enköping. NĂ€rmaste Ă€r sĂ„ klart en sanning med modifikation, vi tyckte det var lĂ€ngre till precis alla. Utom Ms mamma dĂ„ (VĂ€sterĂ„s). Hur som helst sĂ€ger jag att ni Ă€r vĂ€lkomna Ă€ven fast M inte vill slĂ€ppa in nĂ„gon innan han mĂ„lat om överallt! 😉
 2. Det här sa Linda den 8 augusti, 2008 klockan 0:06 2

  Haha..det har han sÀkert gjort innan vi har vÀgarna mot huvudstaden till nÀsta gÄng.. jag hoppas det blir okt/nov skifet nÄn gÄng.

  Ja, jag tror han tycker det Àr kul hur som. Nu har ju dessutom en brasklapp om fÀrgen pÄ vÀggarna presenterats sÄ det bör vara safe.