Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Snygga toaletter

Skrivet av den 31 juli, 2008 i Kattifnattarna

Varför i hela vÀrlden tar ingen designer tag i detta? Jag menar gÄr det inte att göra denna nödvÀndighet osynlig? Jag pratar om kissarnas dass. Nu har de i alla fall fÄtt en ny lÄda som de ser ut att ha accepterat, och jag fÄr vÀl acceptera att det helt enkelt inte finns nÄgon riktigt diskret variant.  Det skulle vara om jag trÀnade upp dem med Litter Kwitter dÄ.  Nicke skulle kanske gÄ med pÄ det men Pympen nja tror hon skulle bli svÄrtrÀnad. FÄr vara glad att nya lÄdan dög!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Snygga toaletter”

  1. Det här sa Camilla den 31 juli, 2008 klockan 8:14 1

    Den dĂ€r sĂ„g ut som en lĂ„da min katt skulle totalvĂ€gra att gĂ„ in i. Hon skulle inte ens fatta att det var en kattlĂ„da tror jag. Hon Ă€r ju van att gĂ„ i kattlucka, men tycker inte att det Ă€r jĂ€tteroligt – och försöker slippa sĂ„ ofta hon kan, genom att stĂ€lla sig vid vanliga ytterdörren och stirra pĂ„ handtaget.
    Ha en fin torsdag!
    Kram!

    Nja sjÀlva vippdörren mÄste naturligtvis bort. jag förstÄr inte varför tillverkaren ens envisas med att ha den dÀr. Visst sanden ska stanna pÄ insidan men viktigast av allt sÄ ska katten vilja gÄ pÄ insidan.