Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Uppskattning

Skrivet av den 30 juli, 2008 i Svammel

 Som den gnĂ€llfia jag Ă€r sĂ„ brukar jag inte alls vara med pĂ„ noterna nĂ€r det blir utmĂ€rkelsedags, tĂ€vlingsdags eller listdags. Ni vet bloggvĂ€rldens kedjebrev. Men eftersom jag hittade en ny blogg jag gillar, detta tack vara Candygirls nomineringslista ska jag bjuda pĂ„ nĂ„gra egna nomineringar (Ohh ja jag blev ocksĂ„ nominerad, vĂ€lförtjĂ€nt eller inte).  Tanken Ă€r att de nominerade ska lĂ€nka tillbaks samt nominera 7 av sina favoriter. Det vet jag att mina nomineringar inte kommer göra 😉 , de Ă€r lite lika mig dĂ€r. Sen  lĂ€r de inte mĂ€rka att jag nominerat dem heller. det finns fler men just den hĂ€r gĂ„ngen fĂ„r de hĂ€r min uppmĂ€rksamhet.

SjÀlvklart Àr just Lindas (Candygirl) en favoritblogg. Hon uppdaterar OFTA och skriver pÄ ett varmt sÀtt om allt som hÀnder i hennes liv. Vi delar kÀrleken till Grekland, grillat och sÄ verkar hon vara sÄ dÀr glad och hÀrlig att man bara vill lÀra kÀnna henne och hennens familj.

M behöver jag sÀga mer?

Camillas blogg följer jag ocksÄ slaviskt. En vardagsblogg dÀr hon involverar sina lÀsare i de dagliga hÀndelserna och idéerna. Roligt nÀr hon ibland inkluderar makens syn pÄ bloggen. Sen handlar det en massa om trÀning, dÀr tvÄr jag mina hÀnder och skakar förfÀrat pÄ huvudet.

Vanity/Anniken (frĂ„n fetishdivas som ocksĂ„ har mĂ„nga bloggar pĂ„ norska) Anniken har haft massor med sidor som byter design men inte uppdateras sĂ„ mycket efter det 😉 Har varit webcamsidor men nu bloggar hon lite pĂ„ fetishdivas ocksĂ„. Förutom hennes fetish och utvik sĂ„ har hon genom Ă„ren visat upp en fruktansvĂ€rt mĂ„ngsidig och ombytlig kvinna som Ă€lskar matlagning, heminredning,  och sĂ„ har hon hus pĂ„ Kreta (Avundsjuk!) det gammla innehĂ„llet försvinner dock varjegĂ„ng hon byter design ;-). Man fĂ„r dock följa henne mer sporadiskt eller hoppa mellan sidorna till den hon uppdaterar mest just nu. Ohhh hon verkar ocksĂ„ vara en sĂ„n dĂ€r varm och okomplicerad mĂ€nniska man bara mĂ„ste Ă€lska.

Pelle och Schmutz Tvillingarna som bloggar frÄn Sthlm och USA (Mats flyttar ofta sÄ det Àr ingen idé att skriva stad). Uppdateringarna Àr inte dagliga och pÄ sista tiden har det varit Per som bloggat kattbilder. Pelle har för övrigt varit hÀr och tagit fantastiska bilder pÄ kissarna som M sedan fick i julklapp. Pelles kissebilder Àr vÀl vÀrda ett besök bara de.

Anna & stefan Ă€r bubblare dĂ„ de inte bloggat sĂ„ mycket Ă€n. Stefan Ă€r Ms bĂ€sta vĂ€n sĂ„ ni kĂ€nner kanske igen bloggdesignen 😉 de har lagt upp hĂ€rliga fotoalbum. Jag tror de behöver lite mer kommentarer för att komma igĂ„ng med bloggandet ordentligt 😉 Hint hint!!!!

Jag tror jag nöjer mig med sex nomineringar dĂ„ jag ju la med fetishdivas ocksĂ„ 😉


Uppdatering:

Love and respect med författarinnan Jennifer ska inte glömmas bort, tyvĂ€rr klarar inte IE att öppna den utan att man lĂ€nkar till ett inlĂ€gg men med FF gick det strĂ„lande. Jennifer Ă€r en Lidingötjej som ursprungligen kommer frĂ„n Örebro Hon skriver medryckande och roligt.
Skulle rekomendera Diana, men bloggis ser ut att ha gÄtt i graven sÄ dÄ Àr vÀl hennes blogg borta.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Uppskattning”

 1. Det här sa Camilla den 30 juli, 2008 klockan 7:14 1

  Å, tack kĂ€ra du! Jag blir stolt och rörd – Ă€ven maken kan jag tĂ€nka. 😀
  Din blogg Àr ju beroendeframkallande och du vet att jag Àr hÀr varje dag.
  K R A M!

 2. Det här sa ina den 30 juli, 2008 klockan 8:41 2

  oj, bra att du sĂ€ger vilkas blogg ska man lĂ€sa! jag sjĂ€lv Ă€r alldeles grön i ”branchen” kĂ€nns det sĂ„som. och det Ă€r det. synd att inte mĂ„nga kommer att svara pĂ„ mina frĂ„gor om göteborg. jag var iaf pĂ„ ett litet omrĂ„de med gĂ„ngavstĂ„nd till alla platser, och dessutom gick jag pĂ„ samma stĂ€llen i tvĂ„ dagar för att inte tappa bort mig, hihi! men det stĂ€mmer nog att man ser saker med olika ögon, jag har inte varit dĂ€r ni andra har varit. ha en bra dag!:)

  Ler tja ja kanske hittar du nÄgon ny favorit bland bloggarna. Fast det Àr klart jag har nominerat med hjÀrtat en del ocksÄ. AlltsÄ vÀnner och inte bara de bÀsta bloggarna. Kom pÄ att jag glömde bort Diana till exempel. Hon har en rolig blogg men har sÄ dÄligt bloggverktyg att jag blir galen av att lÀsa den.
 3. Det här sa Linda den 30 juli, 2008 klockan 10:15 3

  alltid kul att hitta nĂ„ra nya bloggar…
  .

  Ja fast tycker det Ă€r sĂ€llan jag fastnar för nya bloggar. Är vĂ€l krĂ€sen, eller sĂ„ beror de pĂ„ att en majoritet handlar om unga mĂ€nniskor som lever som jag gjorde för 20 Ă„r sedan eller mode och tjafs som jag inte alls tycker Ă€r intressant.
 4. Det här sa Linda den 30 juli, 2008 klockan 20:23 4

  Haha.. nej anledningen att det inte var nĂ„n mango i hans var att den enda flytande magodrickan vi hade var pĂ„ 40%.. haha.. mangobitar Ă„t han! Men inte I drinken, utan pĂ„ sidan om! 🙂

  😆
  Jag förstÄr 40% Àr att ta i för en liten Bus.
 5. Det här sa charlotte den 30 juli, 2008 klockan 22:02 5

  Ja! Man blir lite mÀttare pÄ bulgur Àn bara sallad
  🙂

  Fast just nu har jag tvÄ matlÄdot med mangochutney/saffransrÀkpasta med purjo och paprika.
  VÀldigt gott det med. Ska ha din sallad i Ätanke VERKLIGEN! Vill ha lite goda bönor snart