Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Klura pĂ„ initialer…

Skrivet av den 31 juli, 2008 i Svammel

Har varit och besökt en redovisningsbyrĂ„ idag för lite tips och rĂ„d inför bildandet av aktiebolag. Det var vĂ€nner till M och S som jag aldrig trĂ€ffat. Fantastiskt trevliga och jag kĂ€nde att J verkligen visste vad hon pratade om. M och jag blev kvar i en massa timmar. Tur att vi inte betalar för första mötet 😉

BÄde M och jag Àr nÀmligen av Äsikten att vi ska betala Àven för vÀntjÀnster. Ingen ska nÄgonsin fÄ kÀnna sig utnyttjad. Nu kÀnner jag inte J & J men de verkar bÄda vÀldigt varma och generösa, inte alls ovÀntat dÄ de Àr vÀnner till M och S (Börjar ni bli förvirrade av alla initialer Àn?). Men generösa mÀnniskor fÄr man verkligen hÄlla efter.
Jag tror i alla fall att vi fÄr vÀrldens bÀsta hjÀlp nÀr det gÀller uppstarten av det nya företaget och det betalar vi mer Àn gÀrna för.

S har övertalat M om att de ska bli bĂ„tĂ€gare ocksĂ„, nĂ„gon snabbgĂ„ende day cruiser av nĂ„got slag ser det ut att luta Ă„t. Det lĂ„ter som dyra driftkostnader med dagens soppapriser ;-). Men jag har inget emot att Ă„ka med. Älskar ju skĂ€rgĂ„rden, förutom att jag brukar bli sjösjuk. NĂ€r jag var liten sov jag alltid medans pappa körde, sĂ„ kunde de vĂ€cka mig nĂ€r vi skulle lĂ€gga till (Har Ă€ven praktiserat det med M under vĂ„ra bliturer, tyvĂ€rr). Jag var en rĂ€tt smidig ”hoppilandkalle”, jag kan med all sĂ€kerhet lova att jag inte Ă€r det idag. Kanske kan vikariaera som ankare, för det Ă€r typ sĂ„ smidig jag Ă€r nuför tiden. S har ju A som tar hand om ”ilandhoppandet”. Finns risk att jag tar mig vatten överhuvudet om jag försöker.

NĂ„ja jag har ju inte blivit lovad en bĂ„ttur Ă€n, och Ă€n Ă€r inte bĂ„ten i hamn! 😉

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Klura pĂ„ initialer…”

 1. Det här sa tess den 31 juli, 2008 klockan 8:22 1

  Hej…tack för titten. Ja e inte mobbad vare sig privat eller pĂ„ bloggen. Man kan bli kallad fula saker Ă€ndĂ„ tyvĂ€rr…. men men de kan ja ta… typ..

  Hoppas du fÄr en bra dag ivÀrmen.

  Nej att bli kallad ”HORA… FITTA,,,, IDIOT,, FUL” kĂ€nns nog inte sĂ„ bra ovasĂ€tt anledning eller sĂ€tt, och inget man ska behöva ta. Hoppas idag blir en bĂ€ttre dag.
 2. Det här sa Agata den 31 juli, 2008 klockan 8:23 2

  Vicken fin sida du har! Really! 😀
  Hilsen, Agata

  Det beror nog pĂ„ mitt humör för tillfĂ€llet 😉
  Kunde lika vÀl se helt galen ut
 3. Det här sa ina den 31 juli, 2008 klockan 8:30 3

  roligt du skriver!
  att man inte vill tÀvla Àr nÄgot av min drag ocksÄ, jag avskyr tÀvlingar, gjorde det redan som barn, men andra Àlskar dom. hur kan man veta till vilken av gruppen ni andra tillhör;) sÀg nÄt roligt igen!:)

  ler… och sĂ„ fixar du en tĂ€vling till resten av oss 😉
  SmÄbusigt!
 4. Det här sa M den 31 juli, 2008 klockan 10:04 4

  Ja med tanke pĂ„ alla kallsupar i Grekland ska jag inte tvinga dig att vara ankare. Det ingick i köptet pĂ„ den bĂ„t som jag tittatde pĂ„ igĂ„r. Vad det gĂ€ller smidigheten sĂ„ sitter vi i samma bĂ„t. Ska bli intressant och se hur lĂ„ng tid det tar och vem som blir först i sjön. Du, jag, S eller A kanske? Budgivningen Ă€r i gĂ„ng! Rullande odds 🙂

  Hua jag satsar pÄ mig sjÀlv!
  TĂ€nkte pĂ„ det, sĂ„ vita som alla bĂ„tar ni kikar pĂ„ Ă€r sĂ„ mĂ„ste alla ha gympadojor med vit sula 😉