Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bak och fram

Skrivet av den 31 juli, 2008 i Ytligt

Har liksom vÀnt pÄ dygnet en liten bit i taget och just nu Àr det sÄ illa att jag somnade vid 6-tiden i morse och sedan sov jag till 16:30. Jag skyller sÄ klart pÄ vÀrmen vilket nog inte bara Àr en ursÀkt utan nÄgot som verkligen pÄverkar mig. Det var sÄ skönt att vara uppe i natt att jag helt enkelt valde att vara det. Konstigt att temperaturen kan skifta sÄ extremt mellan natt och dag i min lilla lÀgenhet.

Minns ni att jag bloggade om att jag ville ha en AC? Det har inte förĂ€ndrats, jag och vĂ€rme nĂ€r det Ă€r sovdags Ă€r en dĂ„lig mix. Just nu har jag ingentinglat en massa igen… Jag som skulle stĂ€da. Det Ă€r bara sĂ„ förbannat hett. Jag har lĂ„tit bli att klĂ€ mig överhuvudtaget idag, luffsar runt i trosor.  Visserligen snygga Chantelletrosor men vad hjĂ€lper det med fabulösa trosor nĂ€r man svettas som en broiler i ett solarium likförbannat?

bacardi_razz.gif

Törstig Àr jag ocksÄ, men kan inte förmÄ mig att dricka vatten som smakar sÄ fruktansvÀrt illa. Nej ge mig Coca Cola, BrÀmhults  dyra juicer (SvÄra att fÄ tag pÄ de stora hÀr dÀr jag bor), En baccardi Razzgrogg eller annat smarrigt. Undrar hur det skulle gÄ om jag beslöt mig för att blanda grogg hÀr i vÀrmen? Skulle troligen slinka ner för fort och sen skulle jag paradera pÄ söder klÀdd i mina fabulösa trosor.

Jag hoppar nog över groggen!

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bak och fram”

 1. Det här sa Linda den 31 juli, 2008 klockan 21:37 1

  Tog du dig en grogg? Vi hamnade pĂ„ restaurang sĂ„ vi har druckit vin och nu blir det Irish! Torsdag… haha…

  NĂ€ blev ingen grogg…gillar inte att dricka ensam 🙁
  har nog druckit och Àtit lite för lite överhuvudtaget, skÀrpning!
 2. Det här sa Camilla den 31 juli, 2008 klockan 22:01 2

  Ha ha… det var nog tur att du hoppade groggen sĂ„ att du inte sprang ut efter nĂ„got och inte tĂ€nkte pĂ„ att du gick omkring nĂ€stan utan klĂ€der.
  SÄg pÄ TV-reklamen nu att de sÄlde AC lagom för sovrummet för 2490:- pÄ SIBA. LÀt skönt va? Men det kÀnns som lite onödig lyx, dÄ det Àr sÄ fÄ riktigt varma dagar pÄ sommaren. Vi har rÀtt svalt inne hos oss ocksÄ, kring 25 grader inomhus, heeelt okej.
  Kram och go natt!

  … eller sĂ„ var det Elgiganten…

  Nja kÀnns som högst vÀrdig lyx, jag verkligen avskyr att vara för varm, Àr det ofta, en sÄn dÀr hetblodig kvinna. Allvarligt jag Àr ju oftast för varm pÄ vintern ocksÄ.
 3. Det här sa Linda den 31 juli, 2008 klockan 22:57 3

  Fytta hit.. dÄ Àr du INTE för varm pÄ vintern. Inte utomhus i alla fall.. fast inne hos oss sÄ klagar folk pÄ att vi har för varmt. Jag hÄller inte med. man ska kunna stÀda iklÀdd bara trosor Àven vintertid. SÄ det sÄ!

  Jag tycker sÄ klart inte om att frysa heller. Min mamma klagar dock pÄ att jag har vÀldigt kallt, vill ha det svalt och skönt och har balkongdörren öppen mer eller mindre Äret runt. Vissa dagar blir det dÄ kanske lite kallt att gÄ och stÀda i bara trosor men oftast gÄr det bra det med.
 4. Det här sa anna den 31 juli, 2008 klockan 22:57 4

  Halloj !

  Japp, den likören gĂ„r inte av för hackor 😉

  Har en flaska med hallonlikör frĂ„n systemet, fĂ„r duga… till att stĂ„ i skĂ„pet. NĂ€r i hela friden dricker man likör egentligen? Jag hade den i julgodiset
 5. Det här sa Linda den 31 juli, 2008 klockan 23:13 5

  Ja, det var det vi sa ocksÄ.. men det hade inte blivit nÄn större skillnad pÄ temp Àven om vi haft dom mitt i rummet.. möjligen i kylen dÄ!

  Ja sÄ kan det gÄ, endagardsakvarium funkar nog bra pÄ semestern det Àr lite svÄrt att ta smuggla hem fiskar. Jag smugglade hem lysskalbaggar i en tÀndsticksask nÀr jag var liten. De bode sedan i ett glas pÄ den lilla toaletten dÀr det kunde bli kolmörkt tills de ocksÄ dog. Deras livscykel Àr nog inte sÄ lÄng.
 6. Det här sa ina den 31 juli, 2008 klockan 23:26 6

  oj, fint du beskriver! önskar att jag kunde visa dig mitt sista inlĂ€gg, det Ă€r en sĂ„ng dĂ€r, nĂ„got i den stilen du pratar om fast jag vet ju inte vilken Ă€r din stil:) …men det har hĂ€nt nĂ„nting med youtube inlĂ€gg och det visas inte i min blogg, inte min dotters heller. nu pratar jag för lĂ€nge men jag vill bara sĂ„ gĂ€rna att ni andra inte missade den lĂ„ten! sleep well!:)

  Christina Aguilera lĂ„ten kom upp hur bra som helst nĂ€r jag kollade din blogg. Inte alls en lĂ„t jag skulle vĂ€lja sjĂ€lv… Jag Ă€r lite sĂ„n nĂ€r jag gĂ„r pĂ„ bio ocksĂ„ vill bli glad och upplyft inte nedstĂ€md och ledsen.
 7. Det här sa anna den 1 augusti, 2008 klockan 14:42 7

  Det kan vara gott med en jordgubbslikör till kaffet 😛

  Jo, det med usb modemet Ă€r vĂ€ldigt smidigt, bara plugga in och surfa obegrĂ€nsat i sverige och danmark. Du kan köpa för en dag, en vecka eller en mĂ„nad just som ett kontantkort i telefonen. Varför jag valde just 3 var att de hade obegrĂ€nsad suft (alltsĂ„ inte sĂ€nker hastigheten nĂ€r du Ă€r upp i din ”kvot”) Himla smidigt 🙂

  // Kramen :mrgreen:

  Kanske ska kolla det dĂ€r med hallonlikör till kaffet dĂ„. Är rent utsagt usel pĂ„ att öppna skĂ„pet med spriten i!

  M har skaffat ”mobilsurf” Ska se hur nöjd han blir ocksĂ„.

  Kram tillbaks

 8. Det här sa Agata den 1 augusti, 2008 klockan 20:32 8

  Tack för dina synpunkter. Du har en bra point dÀr. Samtidigt beror det pÄ vad för slags innehÄll man har. Men visst!
  Hilsen

  Ja kortare texter Àr det man lÀr ut för nÀtet.
  😉
 9. Det här sa Linda den 1 augusti, 2008 klockan 20:59 9

  Ja, hon Àr sÄ snÀll och hjÀlpsam alltid sÄ jag föreslog sjÀlv att göra ett program Ät henne.. HÀr uppe hade dom aldrig sett sÄna program pÄ begravningar tidigare. Det var svÀrmor som varit pÄ begravning i GBG och fÄtt ett sÄnt dÄ och dÀrför bad mig göra ett liknande nu nÀr hennes mamma dött. Och prÀst, organist och andra blev mÀkta imponerade sÄ jag föreslog sjÀlv att göra ett Ät kompisen.

  Tycker det Àr bÄde smart och vackert.
  .