Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Grekiska sĂ€ngar…

Skrivet av den 25 juli, 2008 i Resor

… fĂ„r ett helt eget kapitel… För de Ă€r hĂ„rda och man Ă€r mörbultad och öm nĂ€r man Ă„ker hem. Man drömmer en hel del i grekiska sĂ€ngar har vi mĂ€rkt ocksĂ„ antagligen för att man hela tiden ligger nĂ€ra vakentillstĂ„nd. Bara en gĂ„ng har vi haft bra sĂ€ngar i Grekland. Det var nĂ€r vi var pĂ„ Skiatos…
FörvÄnat utbrister M:
– men vilka sköna sĂ€ngar!
Detta vart vi tvugna att undersöka, varpĂ„ vi sliter upp de hĂ„rt bĂ€ddade lakanen och inser att det Ă€r IKEAsĂ€ngar! Duschen hade nĂ€stan inget tryck alls istĂ€llet men vi vĂ€grade byta hotell Ă€ven nĂ€r vi fick erbjudandet pga duschen… Vi fick ju sova gott!

SÄn tur hade vi inte denna gÄng, men man kan ju inte fÄ allt.

Före och efter att ha rullat i obekvÀm sÀng.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Grekiska sĂ€ngar…”

 1. Det här sa Linda den 25 juli, 2008 klockan 23:19 1

  StenhĂ„rt Ă€r bara förnamnet. Jag som alltid vill sova pĂ„ mage fĂ„r ju intryckta bröst av att ligga pĂ„ dom dĂ€r hĂ„rda cemetsĂ€ngarna. SĂ„ jag rullar över pĂ„ rygg.. och vaknar. Rullar över pĂ„ mage.. somnar– fĂ„r ont i tuttarna… rullar över pĂ„ rygg.. och vaknar! haha… tur man Ă€r ledig och inte behöver arbeta.

  Ja vad Àr det med greker och hÄrda sÀngar?
  Fast vi har sovit i vÀrstasÀngen av alla i grekland och den var bÄde hÄrd och mjuk. StenhÄrd pÄ kanterna och sÄ mjuk i mitten att vi rullade ihop pÄ sidan mot varandra Ànda ner till den hÄrda sÀngbotten. Om det inte varit storm ute och vinden ven iskallt i dörrspringan hade jag sovit pÄ golvet.
 2. Det här sa M den 26 juli, 2008 klockan 18:13 2

  Den uppmĂ€rksamme kan se hur kuddarna hamnat pĂ„ Cias sida 😉 En halv kudde var allt man fick…nĂ„ja kanske inte riktigt sant men iaf. Och de spelade nog ingen roll för kuddarna höll ungefĂ€r samma klass som sĂ€ngen

  Det Àr ingen hemlighet att jag Àr kuddfetishist
  😉
 3. Det här sa Jennie den 31 juli, 2008 klockan 20:08 3

  Det första jag köpe nÀr jag kom hit var en riktig sÀng frÄn IKEA. Inte nog med att de Àr hÄrda, de Àr korta oxÄ. I sommarhuset har vi greksÀngar och de Àr hemska, rÀknar fjÀdring istÀllet för fÄr vid lÀggdags!

  Skrattar… Ja kan du förklara varför greker ser sĂ„ förvĂ„nade ut nĂ€r man beklagar sig över sĂ€ngarna? Jag gissar att de aldrig provat en riktigt skön sĂ€ng eller sĂ„ Ă€r de anorlunda konstruerade Ă€n andra mĂ€nniskor 😉