Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bocker

Skrivet av den 22 juli, 2008 i Svammel

Semester betyder bocker ocksa… har hunnit med tre under de har tva veckorna.


Har stulit bilderna pa Adlibris…helt frackt eftersom jag inte kan fa upp bilder pa annat satt.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bocker”

 1. Det här sa Linda den 22 juli, 2008 klockan 19:33 1

  Jag hann ”bara” med tvĂ„! Men sen lĂ€ste jag Ă€ven den nya kriminaltidningen MisstĂ€nkt frĂ„n pĂ€rm till pĂ€rm, en scraptidning och en Amelia. Och ett gĂ€ng BAMSE-tidningar! 😀 Fast de sista var vĂ€l inte bara Ă„t mig!

  Jag vill REDAN tillbaka…. suck…

  Jag hade kanske hunnit med en till men hoppar over det.
  M var smart och hade laddat ner ljudbocker. Mycket bekvamare att lasa sa.

  Ja vi som brukar fara runt har inte gjort nagot aventyrligt den har gangen. Men drommer om ett hus har.

 2. Det här sa Camilla den 24 juli, 2008 klockan 8:37 2

  Jag har lĂ€st 5 böcker hittills, Ă€r inne pĂ„ min 6:e bok pĂ„ min 4 veckors lĂ„nga semester, men du hann ju 3 st pĂ„ 2 veckor – sĂ„ det mĂ„ste bli 1-1 till oss va? 😆
  Ingen av dem du lĂ€st har jag lĂ€st och sĂ€kert inte du heller de jag lĂ€st… boksmaken verkar vara som musiksmaken för oss.
  Men böcker Àr underbart!!!
  Kram och vÀlkommen hem!

  Jag kan sÀga att jag valde böckern enbart för att de var tjocka och hade liten text sÄ att de skulle rÀcka lÀÀÀÀnge. Brödraskapet valde jag i fall att M skulle fÄ lust att lÀsa. tror inte riktigt tjejiga böcker hade gÄtt hem. Jag Àr allÀtare nÀr det gÀller böcker, lÀser ALLT! Men lÀser bara pÄ semestern eftersom jag sÀllan kan lÀgga ifrÄn mig en bok. Nu lÀste jag en hel del medans M vilade
 3. Det här sa Linda den 24 juli, 2008 klockan 22:49 3

  VÀlkommen hem. Hoppas ni haft det lika skönt som vi!
  LAAAATA dagar…

  Ja lata har de verkligen varit, vi har knappt orkat röra oss nÄgon annanstans Àn mellan stranden och hotellet. SÄ varmt har det ju varit. Fast M sa att det var lite trÄkigt att jag inte styrde upp ett Chaniamöte. Han hade tyckte att det skulle varit kul sa han.
 4. Det här sa Linda den 25 juli, 2008 klockan 17:37 4

  Andleningen jag inte ringde var just att vi var för lata för att Ă„ka in till Chania… vi funderade i typ tvĂ„ sekunder och sen slutade vi ut det. Har varit dĂ€r sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger förr….Men det kanske var dumt att jag inte bad er komma ut till vĂ„r lilla pĂ€rla. FjĂ€rde gĂ„ngen gillt för Geo för vĂ„r del,. Men det var nog sista gĂ„ngen. Det har till och med bus önskat!

  SĂ„ ni kan den lilla byn ny med andra ord 😉
  M sa hejdÄ till nÄgra Gyrosgubbar som vi shoppat hem flera ggr ifrÄn dÄ vi inte orkat Àta sÄ mycket i vÀrmen.
  M: – See you next year, sĂ„ Platanias lĂ„ter inte helt omöjligt att vi besöker igen. Är ju lite större ocksĂ„.
 5. Det här sa Linda den 25 juli, 2008 klockan 17:37 5

  FĂ„r vĂ€l styra upp ett möte i huvudstaden i stĂ€llet….
  dit Àr vi ju nÄn gÄng emellanÄt!

  Ja det tycker vi lĂ„ter bra… och förstĂ„r precis latheten… skulle varit ett helt jĂ€tteprojekt…Jag sĂ„ bara Chania pĂ„ vĂ€g till flygplatsen i Ă„r. Men hĂ€r i Sthlm Ă€r vi ju nĂ€stan jĂ€mt sĂ„ 😉