Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Back in a flash

Skrivet av den 22 juli, 2008 i Resor

Japp sa ar det, bara tva dagar kvar pa den har turen, men ska sanningen fram sa behover man vila upp sig lite efter tva veckor har pa Kreta. Varmt som attans. Fast nar man ligger och guppar i vattnet sa ar man i alla fall alert. Just nu sitter jag med ”sjorumpa” Samma sak som ”sjoben” Rummet gungar efter att ha legat i vagorna och guppat.

Kraftfargen ar inte lika markant langre den har blandats upp med fraknar och for att vara jag sa ar jag riktigt brun. Har i och for sig impregnerat mig med solskydd. Man ska inte ha for brÄttom. Som en kille vid var pool. Harre gud! Kleta in hans ansikte med zinkpasta nagon! Det ser helt livsfarligt ut, som om han fatt en sjukdom! HUA!

M och jag drommer vidare om ett hus har sa kanske kan det bli verklighet nagon dag… Vore toppen.

(Camilla man kan bila till Kreta ocksa 🙂 )

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Back in a flash”

  1. Det här sa Camilla den 22 juli, 2008 klockan 17:48 1

    :mrgreen: Lite lĂ„ngt va… men allt gĂ„r! 😆
    Kram och njut av vÀrmen!

    Tja som du sa allt gar… och jag lovar
    …det ar vart det!