Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Smiter ivÀg

Skrivet av den 6 juli, 2008 i Resor

Skulle börjat min semester den 12e Juli men nu blir det istÀllet den 10e. Resan till Kreta Àr bokad och klar, det Àr nog en av de dyraste resor jag och min badpojke M kostat pÄ oss. Men sÄ Àr det nÀr man tvingas Äka under högsÀsong.

NÄja jag behöver verkligen en resa för att ladda batterierna sÄ nu drar vi. M tÀnkte först och frÀmst pÄ Mythos (Grekisk öl), men fick lite nakna brudar pÄ köpet! SjÀlv tÀnkte jag nog pÄ grekiska tomater, finns nog inga godare och sÄ Gyros grekernas svar pÄ hamburgare. SÄ ska vi nu för första gÄngen trÀngas pÄ överfulla strÀnder, men vattnet och vÄgorna lÀr vara desamma trots att det inte Àr lÄgsÀsong.

SÄ nu hÄller vi tummarna för sköna sÀngar och svala rum.

Momo tar hand om kittekatterna sÄ dem gÄr det ingen nöd pÄ, för hon skÀmmer bort dem med kokt torsk och annat mumsigt. Det tar semester de ocksÄ med andra ord.

Linda: Vi bor i Platanias kanske möts vi pÄ mitten (Chania)?

4 har sagt sitt

Tags: , , , ,

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Smiter ivĂ€g”

 1. Det här sa Linda den 6 juli, 2008 klockan 21:23 1

  NĂ€e vad hĂ€rligt… Vi Ă€r garanterat in till chania. En svĂ€ng Ă„t minstone.. mĂ„ste in och köpa nĂ„n skiva…

  M har med sin mobil men vi brukar inte ta dem med oss ut sÄ vi kollar dem bara pÄ kvÀllarna. Men som sagt det gÄr att slÄ en signal, Àr vi inte ute och Äker pÄ nÄgon kombinerad bad/fotorunda sÄ att vi Àr pÄ andra sidan ön kan vi sÀkert trÀffas om ni vill.
 2. Det här sa ina den 7 juli, 2008 klockan 16:39 2

  Vad hÀrligt med semester! Och att fÄ Äka nÄgonstans!
  Det har jag redan tjuvbörjat med sjÀlv ocksÄ.

  Ja det kanske Ă€r skönt med semester… Idag hade det varit skönt att slippa vara pĂ„ plats. Blev ruggans vred pĂ„ jobbet idag nĂ€r vĂ„r ”lilla” onasvariga mitten av tjugoĂ„ring bestĂ€mde sig för att skolka till sig en veckas ytterligare ledighet… Efter en mĂ„nad i vĂ„ras och sex veckor nu under högsĂ€song… Han har alltsĂ„ smitit undan lĂ€nge, och ledningen har tillĂ„tit det.

  OJ vad sur jag Ă€r dedt rann visst bara ur fingrarna… Fröken Sur Fia lĂ€mnade ett tydligt spĂ„r

 3. Det här sa Carina den 7 juli, 2008 klockan 18:50 3

  Underbart lÄter det, kallt och blÄsigt sÄ jag stÄr knappt ut en dag till!
  SÄg just att det regnade i Tyskland ocksÄ sÄ vi fÄr vÀl se var vi tar vÀgen
  nÀsta vecka!
  Ha nu en underbar resa, kram Carina

  Tyskland har bergodalbanor 😉
  Men som sagt ni behöver ju inte stnna dĂ€r…ni kan ju puttra ner förbi Tyskland pĂ„ nĂ„gon rak och fin Autobahn, Toscana lĂ€r vara fint!
 4. Det här sa ina den 7 juli, 2008 klockan 22:13 4

  Jo, förstĂ„ mig rĂ€tt nu! Att vakna pĂ„ fel sida gör ibland utlopp för fel kĂ€nslor. Dessutom glömde jag berĂ€tta det viktigaste, varför jag började skriva hela den dĂ€r historien. Vet vad min dotter som Ă€r 15 Ă„r svarade nĂ€r jag oroade mig framför spegeln? ”Aj, mamma, du har verkligen de dĂ€r rynkorna. Men de syns inte pĂ„ avstĂ„nd. Och dessutom strĂ„lar du innifrĂ„n. Om man gör sĂ„ dĂ„ ser man inte de rynkorna lĂ€ngre”. Nej, det gör man inte faktiskt.

  VÀrldens bÀsta dotter, hon ser pÄ livet frÄn rÀtt hÄll!
  😀