Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Helt fel fĂ€rger…

Skrivet av den 5 juli, 2008 i Svammel

KĂ€ndes som semester igĂ„r nĂ€r jag lĂ€mnade jobbet. NĂ€stan alla Ă€r borta pĂ„ semester, till slut var det bara Anki och jag kvar pĂ„ kontoret. Jag behöll semsterkĂ€nslan nĂ€r jag klev ut (Vi slutar 15:00) PĂ„ freddagar. Promenerade bort till Solna Centrum för att leta rĂ€tt pĂ„ en frissa.  Men strosade runt och kom pĂ„ att jag behövde en ny BH… SĂ„ jag gick in pĂ„ Twilfit och kom ut med en ny Bikini istĂ€llet (Helt fel fĂ€rger mot vad jaag normalt skulle vĂ€lja, typ aldrig trodde jag). Lyckades hitta en frissa som hade drop in tid. SĂ„ ett par timmar senare kom jag ut med en blandninga av mörka och ljusa slingor (Lite för mörkt jĂ€mfört med vad jag tĂ€nkt mig men 400pix billigare Ă€n jag normalt betalar.) Det Ă€r i alla fall skönt att vara nyklippt och jag vantrivs inte i fĂ€rgen trots att den Ă€r annorlunda.

Ingen har tyckt till än