Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Cool test

Skrivet av den 4 juli, 2008 i Svammel

Testar vår nya mmsfunktion

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cool test”

 1. Det här sa M den 4 juli, 2008 klockan 23:54 1

  Titta en mus
  😈

  Tack för hjälpen med kommentaren.
  Hehe
 2. Det här sa Linda den 5 juli, 2008 klockan 11:35 2

  🙄 MMS….
  hmmm.. praktiskt! 😉

  Jo det tyckte M och jag också, men vi har inte lyckatslösa det helt gratis. Å andra sidan kostar ju mejl och WAP en del i datatrafikskostnader så det kanske är OK för vi har inte hittat någon MMSfunktion för WP, den är nästan klar för testning så som vanligt får du vara krashtestdummie om du vill 😉 . M undrade föresten vad du har för mobl för dina mobilbloggade inlägg har så bra bilder.
 3. Det här sa Linda den 5 juli, 2008 klockan 18:14 3

  Jag har en SonyEriksson k850i med 5mpx så det SKA bli bra bilder. Dock har jag INTE lyckas få med någon bild när jag mobilbloggar nu via g-mail. Hittar ingen bifogabildfunktion.. (kanske jag är dum.. men jag lyckades INTE få med någon bild… knas…)så därför tycker jag MMS verkar kul… där går det ju bifoga…

  Det förklarar saken, för nätet räcker i alla fall bilderna till. Att dra upp förstoringar kan nog till och med bli OK ialla fall dagbilder. Kom ihåg att det kan bli tokdyrt med datatrafiken, så mobilblogga INTE i Grekland. Som sagt visst ska du få MMSbloggning nu när vi har den funktionen klar. Men du får vänta tills du kommer hem 😉 Den som väntar på något gott…