Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cool test

Skrivet av den 4 juli, 2008 i Svammel

Testar vÄr nya mmsfunktion

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cool test”

 1. Det här sa M den 4 juli, 2008 klockan 23:54 1

  Titta en mus
  😈

  Tack för hjÀlpen med kommentaren.
  Hehe
 2. Det här sa Linda den 5 juli, 2008 klockan 11:35 2

  🙄 MMS….
  hmmm.. praktiskt! 😉

  Jo det tyckte M och jag ocksĂ„, men vi har inte lyckatslösa det helt gratis. Å andra sidan kostar ju mejl och WAP en del i datatrafikskostnader sĂ„ det kanske Ă€r OK för vi har inte hittat nĂ„gon MMSfunktion för WP, den Ă€r nĂ€stan klar för testning sĂ„ som vanligt fĂ„r du vara krashtestdummie om du vill 😉 . M undrade föresten vad du har för mobl för dina mobilbloggade inlĂ€gg har sĂ„ bra bilder.
 3. Det här sa Linda den 5 juli, 2008 klockan 18:14 3

  Jag har en SonyEriksson k850i med 5mpx sĂ„ det SKA bli bra bilder. Dock har jag INTE lyckas fĂ„ med nĂ„gon bild nĂ€r jag mobilbloggar nu via g-mail. Hittar ingen bifogabildfunktion.. (kanske jag Ă€r dum.. men jag lyckades INTE fĂ„ med nĂ„gon bild… knas…)sĂ„ dĂ€rför tycker jag MMS verkar kul… dĂ€r gĂ„r det ju bifoga…

  Det förklarar saken, för nĂ€tet rĂ€cker i alla fall bilderna till. Att dra upp förstoringar kan nog till och med bli OK ialla fall dagbilder. Kom ihĂ„g att det kan bli tokdyrt med datatrafiken, sĂ„ mobilblogga INTE i Grekland. Som sagt visst ska du fĂ„ MMSbloggning nu nĂ€r vi har den funktionen klar. Men du fĂ„r vĂ€nta tills du kommer hem 😉 Den som vĂ€ntar pĂ„ nĂ„got gott…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?