Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vaccinerad mot musik?

Skrivet av den 23 augusti, 2007 i Pryllebb

Musik Àr livet eller? Jag blev antagligen vaccinerad mot musik av min man. Som tonÄring lyssnade jag ofta pÄ musik köpte skivor följde traxlistan och kollade pÄ Baggen med Cia Berg. Blev förÀlskad till Paradice City med Guns and Roses. Musik var viktigt! Men sÄ kom tiden dÄ tystnad inte fanns. Jag var hemma i tystnaden dÄ kommer min ex-man hem och drar igÄng stereon
-Men vad gör du? SÀger jag och höjer menade pÄ ögonbrynen.
-VadÄ? Du lyssnar ju inte!
– Ehhh jo pĂ„ tysnaden!
Han skiter i det och lĂ„ter stereon gĂ„. Jag kokar i köket och vet inte vad jag ska ta mig till dĂ„ jag har lust att lĂ„sa in honom i garderoben en stund. Mest för att skydda honom mot mig. VĂ„r garderob var dock inte direkt lĂ€mplig för det Ă€ndamĂ„let dĂ„ det var en vĂ€gg med skjutdörrar
’

Plug n Play

Sen den tiden har musik oftast varit nĂ„got jobbig och störande istĂ€llet för inspirerande och uppbyggande. Men sista halvĂ„ret har jag börjat smyglyssna lite pĂ„ mina gamla CD-skivor och vissa gör mig riktigt glad. Fast CD-skivor kĂ€nns vĂ€ldigt utdaterat. Inte lĂ„ter det sĂ€rskilt hett i min laptop heller som Ă€r det enda som kan kallas musikmaskin i det hĂ€r hushĂ„llet. SĂ„ nu har pryllebben i mig börjat vakna och kikar lite. De hĂ€r trĂ„dlösa prototyphögtalarna skapade av Per Brickstad Ă€r inte sĂ„ lite coola
 sĂ„ typiskt mig att gilla nĂ„got som inte finns pĂ„ marknaden utan bara Ă€r en idĂ©. Men sen finns ju det hĂ€r systemet som jag gillar VÄLDIGT mycket. Det Ă€r snyggt och sen vet jag att det lĂ„ter i det nĂ€rmaste gudomligt. M och jag hade nĂ€stan en likadan

Jamo A 303 HCS 10

Jamo uppsĂ€ttning nĂ€r vi bodde tillsammans i Enköping. Vart Ă€r alla rika mĂ€n jag kan gifta mig med för pengarna? Pratade med H hĂ€romdagen och han pratade om att köpa ett billigt surround sound system. Mmm visst men har man en gĂ„ng smakat det bĂ€sta sĂ„ vill man inte ha nĂ„got annat. Ähhh det Ă€r sĂ„ typiskt mig
 Nu Ă€r vi dĂ€r igen
 kan jag inte fĂ„ det jag vill ha Ă€r jag hellre utan
 SĂ„ hĂ€r stĂ„r jag i en i det nĂ€rmaste tom lĂ€genhet
 men vi fĂ„r vĂ€l se vad som ligger i framtiden. Förhoppningsvis en himla massa upplyftande musik!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vaccinerad mot musik?”

  1. Det här sa Josefine den 25 augusti, 2007 klockan 14:52 1

    Jag Àlskar tystnad men ÀÀlskar ocksÄ musik. Man har bra och dÄliga dagar Àven nÀr det gÀlle musik. =)

    Tack för kommentaren i min blogg förresten. Och jo, dom Àr riktigt busiga mina kizar! =)

    //jossan

  2. Det här sa MySecretWindow.se » SmĂ„tt & gott den 3 juli, 2008 klockan 17:06 2

    […] pĂ„ den ultimata ljud och bild lösningen för mitt hem, jag Ă€r fortfarande förĂ€lskad i dessa Jamohögtalare subben Ă€r oförskĂ€mt snygg. MEN jag tror jag hĂ„ller pĂ„ att bli Sonyfigerad nĂ€r det gĂ€ller […]