Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Sommarfunderingar

Skrivet av den 2 juli, 2008 i Svammel

Nej nu vill jag ha semester, min rumpa behöver vila, tur att vi har höj- och sĂ€nkbara skrivbord pĂ„ jobbet. För helt allvarligt sĂ„ började min bak domna bort. Å andra sidan skulle jag behĂ€va bĂ„de lite antihistamin för det Ă€r sĂ€kert bra mot kliande ögon, och sĂ„ lite amfetamin för trots att jag la mig tidigare Ă€n vanligt igĂ„r kĂ€nns det som jag sovit en timme och sedan blivit vĂ€ckt genom att bli överkörd av en Ă„ngvĂ€lt.

Är det sommarklĂ„dan som kommit till slut? Kroppen gör som Stockholms busschaufförer och gĂ„r i strejk! Inga planer har jag heller, oroar mig att jag ska sĂ„sa bort hela semestern. DĂ„ kommer det att kĂ€nnas som om jag inte haft nĂ„gon. Ja nu Ă€r det ju lunch
Jag fĂ„r vĂ€l rĂ€kna det som försemester, istĂ€llet för hĂ€ngmattan fĂ„r jag ta en lur pĂ„ soffan.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sommarfunderingar”

 1. Det här sa Carina den 2 juli, 2008 klockan 9:13 1

  Samma hÀr, komer knappt ur sÀngen pÄ morgonen och det
  blir vÀrre för varje morgon som gÄr.
  Tur det bara Àr 2 arbetsdagar kvar nu kÀnns det som!
  Kram Carina

  Just ja, din sida funkade inte igÄr kvÀll,
  kunde inte komma in pÄ den!

  TvĂ„… snarare nio dagar. Fast fĂ„r jag bara tag pĂ„ en resa rymmer jag nĂ„gon dag tidigare. NĂ€ jag vet nĂ€tet till serverhallen var nere 🙁
 2. Det här sa Linda den 2 juli, 2008 klockan 12:22 2

  Men snart Ă€r det vĂ€l dags för lite vila…
  Du kommer sÀkert pÄ nÄt skoj att göra!

  Visst, planen Ă€r fortfarande solsemester i Grekland…
  Skam den som ger sig 😉
 3. Det här sa Linda den 2 juli, 2008 klockan 15:26 3

  Svar: HĂ„rdrockare Ă€r han redan.. till viss del. SvĂ„rt att inte bli det med mig som mamma och med maken som far! Och – ja, det gĂ„r Headbanga med löshĂ„r!

  Men precis som oss har han vĂ€ldigt bred musiksmak… Sen mĂ„ste jag ju Ă€rligt erkĂ€nna.. jag gillar killar med lĂ„ngt hĂ„r! SĂ„ det sĂ„. Trots att maken just precis kom in genom dörren – nysnaggad inför resan. Han Ă€r fin Ă€ndĂ„. Men lĂ„nghĂ„riga killar Ă€r det nĂ„t speciellt med!

  Ja men det var ju det jag visste, jag har lĂ€st din blogg sĂ„ lĂ€nge att jag anser mig ha lite koll pĂ„ din musiksmak 😉

  Lite Samson & Delilah varning 😉 HĂ„rlĂ€ngden spelar inte sĂ„ stor roll för min del det kan vara lĂ„ngt eller rakat bara jag gillar killen MEN lĂ„nga mĂ€n fĂ„r mig att titta till en gĂ„ng extra.

 4. Det här sa B3tty den 2 juli, 2008 klockan 16:28 4

  Hej! Tack sĂ„ mycket 🙂

  Intresserad av lÀnkbyte?

  Jag lÀgger upp alla dem jag stÀndit Äterkommer till.
  SÄ om din blogg blir en sÄn sÄ kommer lÀnken upp.
  Hoppas detsamma gĂ€ller min blogg hos dig 😉
 5. Det här sa Linda den 3 juli, 2008 klockan 11:45 5

  Svar: Ja dĂ„ Ă€r det sĂ€krast att hĂ„lla koll pĂ„ mamma sin… Jag har ju hunnit ”kĂ€nna av ” min svĂ€rmor rĂ€tt lĂ€nge. 19 Ă„r har vi varit tillsammans nu i sommar, sĂ„ jag VET att hon inte slĂ„r om och blir tokig! haha..

  Ja lite fÄr jag nog hÄlla i tyglarna dÀr
  TyvÀrr.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?