Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Sommarfunderingar

Skrivet av den 2 juli, 2008 i Svammel

Nej nu vill jag ha semester, min rumpa behöver vila, tur att vi har höj- och sänkbara skrivbord på jobbet. För helt allvarligt så började min bak domna bort. Å andra sidan skulle jag behäva både lite antihistamin för det är säkert bra mot kliande ögon, och så lite amfetamin för trots att jag la mig tidigare än vanligt igår känns det som jag sovit en timme och sedan blivit väckt genom att bli överkörd av en ångvält.

Är det sommarklådan som kommit till slut? Kroppen gör som Stockholms busschaufförer och går i strejk! Inga planer har jag heller, oroar mig att jag ska såsa bort hela semestern. Då kommer det att kännas som om jag inte haft någon. Ja nu är det ju lunch…Jag får väl räkna det som försemester, istället för hängmattan får jag ta en lur på soffan.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sommarfunderingar”

 1. Det här sa Carina den 2 juli, 2008 klockan 9:13 1

  Samma här, komer knappt ur sängen på morgonen och det
  blir värre för varje morgon som går.
  Tur det bara är 2 arbetsdagar kvar nu känns det som!
  Kram Carina

  Just ja, din sida funkade inte igår kväll,
  kunde inte komma in på den!

  Två… snarare nio dagar. Fast får jag bara tag på en resa rymmer jag någon dag tidigare. Nä jag vet nätet till serverhallen var nere 🙁
 2. Det här sa Linda den 2 juli, 2008 klockan 12:22 2

  Men snart är det väl dags för lite vila…
  Du kommer säkert på nåt skoj att göra!

  Visst, planen är fortfarande solsemester i Grekland…
  Skam den som ger sig 😉
 3. Det här sa Linda den 2 juli, 2008 klockan 15:26 3

  Svar: Hårdrockare är han redan.. till viss del. Svårt att inte bli det med mig som mamma och med maken som far! Och – ja, det går Headbanga med löshår!

  Men precis som oss har han väldigt bred musiksmak… Sen måste jag ju ärligt erkänna.. jag gillar killar med långt hår! Så det så. Trots att maken just precis kom in genom dörren – nysnaggad inför resan. Han är fin ändå. Men långhåriga killar är det nåt speciellt med!

  Ja men det var ju det jag visste, jag har läst din blogg så länge att jag anser mig ha lite koll på din musiksmak 😉

  Lite Samson & Delilah varning 😉 Hårlängden spelar inte så stor roll för min del det kan vara långt eller rakat bara jag gillar killen MEN långa män får mig att titta till en gång extra.

 4. Det här sa B3tty den 2 juli, 2008 klockan 16:28 4

  Hej! Tack så mycket 🙂

  Intresserad av länkbyte?

  Jag lägger upp alla dem jag ständit återkommer till.
  Så om din blogg blir en sån så kommer länken upp.
  Hoppas detsamma gäller min blogg hos dig 😉
 5. Det här sa Linda den 3 juli, 2008 klockan 11:45 5

  Svar: Ja då är det säkrast att hålla koll på mamma sin… Jag har ju hunnit ”känna av ” min svärmor rätt länge. 19 år har vi varit tillsammans nu i sommar, så jag VET att hon inte slår om och blir tokig! haha..

  Ja lite får jag nog hålla i tyglarna där
  Tyvärr.