Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tisdagstema – Sommar, v.27

Skrivet av den 1 juli, 2008 i Kattifnattarna,Tisdagstema

Det hÀr Àr för mig en riktig sommar bild, Àlsklings Nemo upptÀcker vÀrlden och allt som flyger och doftar.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tisdagstema – Sommar, v.27”

 1. Det här sa Sirpa den 1 juli, 2008 klockan 22:36 1

  Ser ut som katten gĂ„r och doftar pĂ„ sommarblommorna….
  .

  Jag tror att han gjorde det ocksÄ,
  upptÀckte sommaren pÄ nÄgot sÀtt.
 2. Det här sa Jennifer den 1 juli, 2008 klockan 23:05 2

  Åh, nytt tema.
  I like 😛

  Japp Àr som en tonÄring i ett provrum, mÄste prova och prova innan jag köper.
  😉
 3. Det här sa Camilla den 2 juli, 2008 klockan 11:54 3

  Jag vill ocksĂ„ ha en bild pĂ„ mig hos dig… i mina inlĂ€gg… Ă€r det vad som menas med ”Sign me up for a free gravatar”?
  Snyggt du gör hÀr!
  Kramis!
  Jooo, bilden pÄ missen var klockren! Man riktigt ser hur han tar in med alla sinnen.

  Japp, gravatar stĂ„r typ för ”globally recognized avatar” sĂ„ den bild du vĂ€ljer att lĂ€gga upp den vĂ€gen kommer att visas bland annat i alla WordPressbloggar som har gravatarer i sina teman, men ocksĂ„ pĂ„ andra stĂ€llen som anvĂ€nder sig av just gravatars. Det som Ă€r viktigt att du anger den emejladress som du anvĂ€nder nĂ€r du kommenterar, för det Ă€r sĂ„ den kĂ€nner igen vart den ska visa bilden.
  Ja vi fĂ„r vĂ€l se hur lĂ€nge jag behĂ„ller designen 😉 KĂ€nns den bra nĂ€r den Ă€r klar sitter den kanske ett tag i alla fall.
 4. Det här sa Monkan den 3 juli, 2008 klockan 21:26 4

  Ja helt klart en upptĂ€ckarkatt! Det ÄR ju sĂ„ spĂ€nnande med nĂ„n liten gren eller nĂ„t som rasslar till 🙂

  NĂ€ inte var det grĂ„skala, bilden var naturell. Fast det grĂ„ var vĂ€l förstĂ€rkt av att hela luften nog var full av betongdamm frĂ„n den massakrerade bron och stora rivningsprojektet dĂ€r vid centralen…

  Det var nÄt kul jag ville kommentera pÄ din blogg för lÀnge sen men jag gav upp eftersom mailadress var tvingande. Testar nu med nÄt pÄhittat, gÄr det inte igenom sÄ fÄr jag nog dessvÀrre avstÄ. (Dvs det kanske gÄr att skicka men du kanske gör ett godkÀnnande innan det kommer i bloggen).

  Ja mejlen Ă€r ju tvingande för att jag ska kunna godkĂ€nna dem som kommenterar en gĂ„ng och sedan slippa det. SĂ„ om du bara kommer ihĂ„g vad du anvĂ€nde 😉 SĂ„ kan du anvĂ€nda den emajlen för att kommentera hĂ€r i fortsĂ€ttningen ocksĂ„!