Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Breakfast at Folkungagatan

Skrivet av den 29 juni, 2008 i Svammel

Nu Àr det precis ett Är sedan vi mumsade pÄ en hÀrlig NY pannkaksfrukost med jordgubbar och löönsirap pÄ plats i new York. Skulle inte ha nÄgot emot att mumsa pÄ plats igen, men man fÄr helt enkelt göra det bÀsta av situationen. SÄ jag fixade lite pannkisar pÄ hemma plan istÀllet med jordgubbar, lönsirap och hela kitet. Det blev lika mumsigt Àven om atmosvÀren inte gick att Äterskapa.

Typisk helgfrukost, för vilken normal mÀnniska kliver upp pÄ morgonen och skivar jordgubbar, vispar ihop pannkakssmet och stÀller sig vid stekpannan? Möjligen en ytters desperat hemmafru i sÄ fall.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Breakfast at Folkungagatan”

 1. Det här sa Carina den 29 juni, 2008 klockan 20:59 1

  Men jag tillhör ocksÄ de som gjort detsamma som du idag!
  Eftersom jag ocksÄ Àr otroligt svag för amerikans frukost
  sÄ köpte jag lönnsirap och fixade egen brunch Àven
  pÄ hemmaplan, mums mums!
  Nyttigt eller inte bryr jag mig faktiskt inte alls om
  eftersom det Àr sÄ gott!
  Kram Carina

  Vilket sammantrÀffande!
  🙂
 2. Det här sa Linda den 29 juni, 2008 klockan 22:50 2

  Jösses vilken frukost. Och jag som tycker jag Ă€r amitiös som pressar juice till frukost nĂ€r apelsinerna Ă€r bra. Vilket dom inte Ă€r den hĂ€r Ă„rstiden. Nu Ă€r dom torra och dyra.. sĂ„ det blir tetrajuice istĂ€llet….

  Nja fuskar lite anvÀnder mix till pannkisarna
  😉
 3. Det här sa Camilla den 29 juni, 2008 klockan 22:58 3

  Wow! Det var verkligen ambitiöst. Dina pannkakor sĂ„g exakt lika goda ut som de ni Ă„t i USA tyckte jag. Vi hade ju ocksĂ„ god frukost pĂ„ Hasselbacken och otroligt mysig matsal dĂ€r med stora fönster, kristallkronor och ”havsglimt”.
  Men jag skulle aldrig som ni betalat sĂ„ dyrt för att Ă€ta frukost pĂ„ Grand, dĂ„ skulle jag hellre köpa klĂ€der för pengarna… 😀

  nja de vi Ät i USA var liiiite godare. Mmm Hasselbacke ni sig Àr ju vackert.
  I Àrlighetens namn sÄ har jag blivit bjuden pÄ Grandfrukostarna.