Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Alley cat

Skrivet av den 25 juni, 2008 i Kattifnattarna

Det här är ett av två favorit avsnitt i Aristocats. Framför allt de sista sekunderna här där Toulouse gör sin immitation av en Alleycat ”I’m a tough alley cat too” 😉 Eller när Berlioz säger ”Sissy stuff” Rent ut sagt bedårande! *Suckar nöjt* Nicke har lite Toulouse i sig tycker både M och jag. Mmmm gosekisse!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Alley cat”

 1. Det här sa Evelyn, i hemmet den 25 juni, 2008 klockan 9:59 1

  Svar: Det var nog faktiskt en ren slump att det är någorlunda städat där. Var ledig i måndags fastän det var meningen att jag skull ha jobbat, så jag drog igenom hela huset en snabbis 🙂

  Snyggt och prydligt var det i alla fall
  🙂
 2. Det här sa Charlotte den 25 juni, 2008 klockan 12:11 2

  Jag älskade filmen Aristocats när jag var liten – och var lite småkär i O´Malley!

  Jag hade en sån där ”ljudbok” Med en singelskiva med berättarrösten. Så satt man där med boken och lyssnade, skivan började med ett pånk och så berättarrösten som sa och när du hör det här ljudet, ja då vet du att det är dags att vända blad”
  PÅ B-sidan fanns det sånger, bland annat ”alla snubbar” Den var bara sååååå häftig! (Gillar den än idag 🙂 )
 3. Det här sa Carina den 25 juni, 2008 klockan 21:14 3

  Vet du att jag tänker på Aristocats varje dag året runt!!!
  Vi har nämnligen en affisch på insidan av toadörren på
  jobbet 😀
  Minns att jag älskade filmen som liten!
  Kram Carina

  Lustigt för jag har fått för mig att det är lite av den glömda Disneyfilmen för det kan väl inte ha med ålder att göra? Att alla 10 år yngre än oss är helt outbildade när det gäller bra Disney?