Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Eventuell drukningsolycka?

Skrivet av den 30 juni, 2008 i Svammel

DatortrubbelJomen visst Ă€r det oförskĂ€mt skojsigt nĂ€r saker och ting inte funkar som de ska. I helgen har jag slitit i mitt hĂ„r i ren frustration (Det mĂ€rks ocksĂ„ pĂ„ bloggningsfrekvensen). Helst av allt hade jag velat skrika (Jo jag vet att det mer ser ut som jag gĂ€spar pĂ„ bilden, men det Ă€r min frustrationsmin 😉  ) 

Först och frÀmst sÄ funkar min Àlskade laptop lite som den sjÀlv vill, den vill nog helst av allt lÀgga av. Men det fÄr den minsann inte Àn pÄ nÄgra mÄnader i alla fall. Jag fÄr ha tÄlamod och starta om den dÄ och dÄ. M har snÀllt erbjudut sig att ta över den trilskande plastlÄdan, men jag förstÄr inte varför han skulle ha en sÀmmre burk Àn vad jag  sÄ det har jag vÀgrat att gÄ med pÄ.

Eftersom vĂ„ra servrar ocksĂ„ varit busiga och gĂ„tt ner sig med stĂ€ndigt vaktande som följd har alla sajter flyttats till en ny förhoppningsvis snĂ€llare och sjĂ€lvklart dyrare 😯  server. Det i sig har medfört att vi uppdaterat en hel massa grejer, dĂ„ baln annat min blogg med WordPress 2.5. VaddĂ„ smĂ€rtfritt? SĂ„ klart funkar inte alla plugin som gjort det tidigare och sĂ„ har jag mitt i all uppdaterings iver hittat massor med nytt som jag vill testa etc. Min template Ă€r nu dessutom pĂ„ tok för tung för att ja ska vara nöjd (JĂ€kla .png fixar gĂ„r inte alls att fixa, inte med WP i alla fall. SĂ„ jag har smackat dit toktunga bilder istĂ€llet ;-). Kul för er!

Som ni ser har jag och albumspluginen inte heller hunnit bli kompisar för bilderna ligger fel och det konstrar sig. Inget vill liksom gÄ smidigt. Eller Àr det helt enkelt sÄ att jag tagit mig vatten över huvudet?

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Eventuell drukningsolycka?”

 1. Det här sa Carina den 30 juni, 2008 klockan 17:04 1

  Äummh…..fattar inte ett endaste dugg av det du skriver
  nu faktiskt…..beror nog pĂ„ att jag Ă€r okunnig vad det gĂ€ller
  sĂ„na hĂ€r saker……eller du som Ă€r otydlig 🙂
  Troligtvis den första orsaken!
  Kram Carina

  Heheh oroa dig inte, det Àr knappt jag fattar sjÀlv.
  DĂ€rav min frustration…Kanske 😉 NĂ€ jag ska nog fĂ„ ordning pĂ„ allt vad det lider.
 2. Det här sa Linda den 30 juni, 2008 klockan 17:12 2

  Haha.. lĂ€t som en tung helg.. inte för att jag hĂ€ngde med hela vĂ€gen, men jag fattade sĂ„ pass att det inte gick som du tĂ€nkt i alla fall…

  Ang hoppborgar.. det Àr ju bara sÄÄÄ kul. Men det var sÄ mkt ungar som hoppade sÄ mamma Linda tordes inte trÀnga sig in. Men Àr det fÄ som hoppar brukar jag ocksÄ studsa lös. Förresten har vi precis i detta nuet köpt en sÄn dÀr stor blÄ studsmatta.MÄste bara ragga rÀtt pÄ ett nÀt till den innan vi smÀller upp den pÄ grÀsmattan. Jösses vad jag ska hoppa dÄ!

  hehehe det var ungefÀr det jag ville fÄ fram.
  Jo en sÄn studsmatta skulle jag gilla. Hade jag tomt skulle jag grÀva ner den istÀllet för att ha nÀt runt. Min pappa grÀvde ner min pool sÄ nÀr jag var liten.
 3. Det här sa Camilla den 30 juni, 2008 klockan 20:05 3

  Jobbigt nĂ€r det inte fungerar som det ska… Hm….
  Men din högersida dĂ€r med ”slumpade bilder” var ju jĂ€ttekul! 😀
  Kram pÄ dig!

  Jo jag tyckte att det vore lite kul med lite bilder,
  mÄste bara fÄ ordning pÄ hur det funkar.