Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Oj så många ljus!

Skrivet av den 24 juni, 2008 i La Femme

oj_sa_manga_ljus.gifJa så var man ett år äldre igen, konstigt men det känns som man blir ett år äldre på en dag. Resten av årets alla dagar räknas liksom inte de bara händer när man inte fyller år. De som rotat runt här vet hur många ljus det skulle varit på min tårta, ni andra får väl räkna . Pappa bjöd på lunch och så fick jag en kvast och en slant. Kvasten pryder mitt skrivbord på jobbet. Mamma kom med en massa kläder bland annat en kjol som hon beskriver som ”tattarkjol” 😉 . Men kissarna tyckte att hattasken hon kom med var den absolut bästa presenten. M och mamma fick hemgjord jordgubbstårta med ruggigt goda jordgubbar, så goda att M åt bara dem så nu är en del av tårtan naken hehehe.

tarta.gif

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Oj så många ljus!”

 1. Det här sa Ann-Catrin den 24 juni, 2008 klockan 22:19 1

  halloj!!

  Stort grattis.. tänk vilken mumsig tårta..och kissarna.. de är ju för bedårande!!

  kram a-C

  Tack för det 😉
  Ja den var verkligen galet god, och det törs jag skriva fast det är jag som knåpat ihop den. Synd bara att jag inte han få upp min Nikon D80, för då hade jag fått en mycket bättre bild. När jag plockat i batterierna och fått på blixten hade Olympia redan klivit ur då Nicke bestämt sig för att bre ut sig för mycket.
 2. Det här sa Linda den 24 juni, 2008 klockan 23:00 2

  Just ja.. det hade du ju skrivit.. att du fyller år idag.. GRATTIS. Tårtan såg ju bara för smarrig ut!

  (och, ja… jag visste redan hur han tänkte. Vägskyltarna har vi ju kollat in flera gånger och jag har bett honom tänkte just så… tre+ti=. tretti och så nitto. Men tjugo finns ju som inte på riktigt. Det är ju nån gammal skogsskylt… haha…)

  Ja någonstans i bloggen har jag nog skrivit mitt födelsedatum tror jag. Det är i alla fall vad jag påstår nu och det tänker jag hålla fast vid 😉 .
  Aha pedagogen har varit i farten igen 😉
 3. Det här sa e m m a den 24 juni, 2008 klockan 23:17 3

  Grattis! 🙂

 4. Det här sa Carina den 25 juni, 2008 klockan 7:44 4

  Grattis i efterskott vettja!
  Själv tycker jag att mina år går alldeles för fort
  men inget jag råder över dessvärre!
  Kram Carina

  Jo de där dagarna mellan fördelsedagarna går förfärligt fort för det mesta, förutom när man vill att de ska göra det
 5. Det här sa Camilla den 25 juni, 2008 klockan 8:48 5

  Stort GRATTIS! 😆
  Tårtan såg ljuvlig ut! Jordgubbstårta som är så gott!
  Fick du några lyxiga presenter av M?

  Haha jag vet inte vad jag eventuellt får av M.
  Själv tycker jag att jag fick något väldigt fint i helgen när han köpte Singstar för min skull
 6. Det här sa diana den 25 juni, 2008 klockan 11:23 6

  GRATTIS! :mrgreen:

  TACK!
  :mrgreen:
 7. Det här sa Charlotte den 25 juni, 2008 klockan 12:10 7

  Grattis i efterskott! 🙂

  Tack för det
  *