Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Girly girl eller Tom boy?

Skrivet av den 15 juni, 2008 i Listigt

Linda aka Candygirl hade den hÀr listan hos sig. Jag tyckte den var lite rolig dÄ den plockar fram lite nya delar av mig. 

HUR TJEJIG ÄR DU?
GRUND: 
[x] Du har fler Àn 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer Àn 500
[x] Du har eller har haft lösnaglar. (Nja Àkta sedan jag var 13)
[ ] Har/haft en bild pÄ dig sjÀlv som bakgrundsbild pÄ datorn
[x] Du har minst 5 klÀdesplagg som du inte anvÀnder.
[ ] NĂ€r du var liten ville du vara en prinsessa. (Pilot!)
[ ] Du brukar gÄ pÄ stan med din mamma
[x] Du har haft rosa pÄ ditt rum.(Dock min mamma som valde)
[x] Du har fÀrgat hÄret.
[x] Du har slingat hÄret.
[x] Du har alltid din mobil med dig. (Är det tjejigt? trodde det var unisex)
[ ] Du dansar vilt nÀr du Àr ensam hemma
[ ] Du gĂ„r aldrig hemifrĂ„n utan att vara sminkad.(Det fanns en tid…)
[x] Du har inpackning i ditt hÄr minst en gÄng i veckan.(MÄste man sÄ mÄste man)
[x] Du Àlskar att gÄ till frisören.
[ ] Du solar hellre Àn att bada.
Totalt:10
DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] FĂ€rgen rosa
[x] Shopping (Inredning, inte klÀder)
[x] Dekorationer
[ ] Speglar (Som inredningsdetalj, tror inte det Àr vad som rÀknas hÀr)
[ ] Skolan (KĂ€nns inte som det Ă€r relaterat till mig 😉 )
[x] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
Totalt:8
DU SHOPPAR/HAR SHOPPAT PÅ:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[x] Victoria’s secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[ ] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters
[x] Annan affÀr
Totalt: 6
DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god!
[ ] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] SĂ€kert
[ ] UrsÀkta
[ ] Fabulous
Totalt: 0
DU LÄSER:
[ ] Frida
[x] Cosmopolitan (nÄgon gÄng per Är, gillar det lilla formatet)
[ ] Glamour
[x] Elle (Fast oftast interiör)
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
Totalt: 2
DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabethtown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet Home Alabalma
[x] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The Holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose a Guy In 10 Days
[ ] The Hot Chick
[ ] My Girl
Totalt: 5 (Hmmm ska man ha sett alla?)
DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model (StÄr ofta pÄ nÀr jag sitter vid datorn)
[x] Projekt Runway (StÄr ofta pÄ nÀr jag sitter vid datorn)
[ ] Desperate Housewives (Orkar inte med lÀngre)
[ ] The Simple Life
[x] Men In Trees (StÄr ofta pÄ nÀr jag sitter vid datorn)
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey’s Anatomy (Flippar ofta mellan det och top model nĂ€r jag gör annat vid burken)
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[x] Nip/Tuck (Följer inte slaviskt)
[x] Gilmore Girls (Tror inte jag missat mer Àn ett par avsnitt)
[ ] One Three Hill
[x] Heroes (Varannan gÄng)
Totalt: 7
DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo (Som skÄdis i alla fall)
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera (Gillade Moulin Rouge, jag rĂ€knar med det. Tycker hon Ă€r lite cool trots/pga att hon Ă€r halvnaken 😉 )
[ ] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Totalt:2
Totalt för hela testet:34
.RĂ€tt sĂ„ tjejig med andra ord… Fast för att passa nĂ„gon i min Ă„lder skulle nog frĂ„gorna behöva göras om till lite mer kvinnliga frĂ„gor. Tror faktiskt att mina poĂ€ng skulle bli högre dĂ„. Även om jag lagt av mig lite. ”let myself go” som amerikanerna skulle beskriva det.FĂ„r du 0-20: Är du en tjej???
FĂ„r du 20-30: Pojkaktig tjej.
FÄr du 30-40:RÀtt sÄ tjejig.
FÄr du: 40-50: Du Àr en tjej!
FÄr du: 50-60: Du Àr riktigt flickig
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Girly girl eller Tom boy?”

 1. Det här sa Linda den 15 juni, 2008 klockan 20:43 1

  Haha.. ja det var ju helt klart en ”Fjortislista” men jag tyckte den var kul Ă€ndĂ„… jag tappade grymt mĂ„nga poĂ€ng pĂ„ filmer och tv-serier. Ser ju nĂ€stan bara action och skrĂ€ck… inte mĂ„nga rĂ€tt dĂ€r frĂ„n listan. Och Tv-serier följer vi endel.. men samma dĂ€r. Det fĂ„r gĂ€rna vara lite ”fart” i dom… haha…

  VĂ„rt barskĂ„p.. hmm… just nu kĂ€nns det som att det ekar grymt tomt. Men det Ă€r ju snart dags för Ă„rets resa… och dĂ„ ska det minsann fyllas pĂ„. REJÄLT. 😯 😀

  Bacardi_Razz
  Haha jag dricker aldrig ensam och M och jag har köpt Absolut och gin som stĂ„tt orört i flera Ă„r. Bara Bacardi Razz gĂ„r Ă„t hĂ€r och dĂ„ vĂ€ldigt sparsamt. Har viner och likörer och Ă€ven Rysk Champagne som ligger och skrĂ€par för att ingen dricker…

  Fast du och dina drinkrecept skulle faktiskt kunna fĂ„ mig att dricka Ă€ven ensam som en lĂ€skande kvĂ€llsdrink en fredagkvĂ€ll nĂ€r solen inte lĂ€ngre brĂ€nner pĂ„ balkongen. Å andra sidan kan nog M luras att dricka en iskall öl tillsammans med mig om han inte smakar en drink han med 😉

 2. Det här sa Carina den 15 juni, 2008 klockan 21:40 2

  Hamnar nog runt ca 30 vad jag kan se i snabba drag!

  Du Àr som jag nÀr det gÀller shopping, hellre heminredning
  Àn klÀder till mig sjÀlv konstigt nog!

  Blir en GPS ocksÄ men den Àr tydligen het pÄ marknaden sÄ
  de har svĂ„rt att fĂ„ in den till butiken dĂ„ den sĂ„lt slut 😆
  Han fÄr vackert vÀnta pÄ den vilket betyder att han
  kanske inte ens fÄr den tills vi Äker söderut :mrgreen:

  Nu vÀntar nattsömnen, kÀnner mig sÄ som du, helt sluuut!
  Kram Carina

  Ja dĂ„ det inte varit lĂ€ge att heminreda har nĂ„gra kronor faktiskt hamnat pĂ„ kontot istĂ€llet. De gĂ„r till att bilda AB… Inte alls lika kul. 😉
 3. Det här sa Linda den 15 juni, 2008 klockan 21:49 3

  Men nog Ă€r det vĂ€l skönt att vara ledig Ă€ven pĂ„ hemmaplan? Bara ta dagen som den kommer.. sova lĂ€nge.. Ă€ta gott… mĂ„ gott! Hoppas du fĂ„r en skön semester i alla fall!

  Nej det kÀnns som slöseri för mig.
  Jag vill bort för att kÀnna att jag varit ledig.
 4. Det här sa Camilla den 15 juni, 2008 klockan 21:52 4

  Jamen, du var ju riktigt tjejig! Just nu Ă€r jag helt slut i bollen efter att ha suttit hĂ€r med iPodproblem i en timme. Fattar inte hur man laddar in nya lĂ„tar, utan att radera bort alla gamla… hm… FĂ„r se om jag gör testet en piggare dag.
  Ska framföra din fotohĂ€lsning till mannen och han har faktiskt en kamera han ocksĂ„ (vĂ„r gamla…), men nu har han varit och fipplat pĂ„ min kamera ett par dagar hĂ€r – sĂ„ jag börjar nĂ€stan bli orolig… 😀
  MÄndag igen snart. Hoppas du haft en mysig helg och att du börjar bli lite piggare!

  Lite skrĂ€mmande!!! Fast tror att om det varit ”kvinnlighetsfrĂ„gor” hade jag toppat 😉 Älskar allt feminint fast maskulint ocksĂ„… till en man dĂ„ 😉 . iPod har jag ingen… har ingen musikmaskin alls… Kommer kanske en om jag fĂ„r bo kvar…en riktig som jag kan koppla till servern och spela dĂ€rifrĂ„n. Alla mĂ€n Ă€r prylbögar (Som jag Ă€r pryllebb)…tror du han nöjer sig med den gamla? Jag var dĂ„lig förra veckan vilket syns i bloggen. Lite piggare kanske jag Ă€r.
 5. Det här sa Linda den 15 juni, 2008 klockan 23:07 5

  Jepp.. jag ides inte lĂ€nka upp för röstning till nĂ„n ”topplista” förra veckan.. och inte nu heller.. tĂ€vlingen var kul, men att börja en topplista direkt efter tyckte jag vart trist… sĂ„ det sĂ„! 😯 🙄 :mrgreen:

  DĂ„ delar vi mening
  sköts inte snyggt enlig min mening.
 6. Det här sa Linn den 17 juni, 2008 klockan 9:30 6

  Det hÀr var vÀl ÀndÄ ett hemskt test! Flera av mina killkompisar skulle klassas som riktigt tjejiga. Och Àr det fel förresten? Jag har problem med etiketterna pojkigt och flickigt. Det Àr ju nÀmligen ok att vara en pojkflicka, men vi mÄste slÄ ett slag för flickpojkarna, för jag vet att de finns dÀr ute utan att vÄga visa sig!

  Jag kan sÀga att flera av mina manliga bekanta skulle klassas som tjejiga ocksÄ. De skulle nog ta det som om de fÄtt en komplimang. Tycker inte alls det Àr fel. Jag har dock inget problem med etiketter, de bara beskriver hur man Àr enligt traditionella könsroller. DÀrmed inte sagt att man mÄste följa könsrollerna.
 7. Det här sa Gurkiss den 19 juni, 2008 klockan 23:06 7

  Hej…

  Trillade in hit till dig sĂ„ jag ville sĂ€ga hej och lĂ€mna ett litet tass avtryck efter mig 🙂

  Jag lÄnar med mig listan, hoppas de e okej..

  ha det gött

  Ja för min del Ă€r det helt OK, Jag har ju inte hittat pĂ„ den sjĂ€lv. SĂ„ slit den med hĂ€lsan! 😉
 8. Det här sa diana den 21 juni, 2008 klockan 21:20 8

  RĂ€tt sĂ„ tjejig hĂ€r med 😛

  Jag hade nog inte vĂ€ntat mig att jag skulle vara sĂ„ flickigt…
  ♄

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?