Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Girly girl eller Tom boy?

Skrivet av den 15 juni, 2008 i Listigt

Linda aka Candygirl hade den här listan hos sig. Jag tyckte den var lite rolig då den plockar fram lite nya delar av mig. 

HUR TJEJIG ÄR DU?
GRUND: 
[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500
[x] Du har eller har haft lösnaglar. (Nja äkta sedan jag var 13)
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa. (Pilot!)
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma
[x] Du har haft rosa på ditt rum.(Dock min mamma som valde)
[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig. (Är det tjejigt? trodde det var unisex)
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.(Det fanns en tid…)
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.(Måste man så måste man)
[x] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
Totalt:10
DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping (Inredning, inte kläder)
[x] Dekorationer
[ ] Speglar (Som inredningsdetalj, tror inte det är vad som räknas här)
[ ] Skolan (Känns inte som det är relaterat till mig 😉 )
[x] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
Totalt:8
DU SHOPPAR/HAR SHOPPAT PÅ:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[x] Victoria’s secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[ ] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters
[x] Annan affär
Totalt: 6
DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god!
[ ] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta
[ ] Fabulous
Totalt: 0
DU LÄSER:
[ ] Frida
[x] Cosmopolitan (någon gång per år, gillar det lilla formatet)
[ ] Glamour
[x] Elle (Fast oftast interiör)
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
Totalt: 2
DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabethtown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet Home Alabalma
[x] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The Holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose a Guy In 10 Days
[ ] The Hot Chick
[ ] My Girl
Totalt: 5 (Hmmm ska man ha sett alla?)
DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model (Står ofta på när jag sitter vid datorn)
[x] Projekt Runway (Står ofta på när jag sitter vid datorn)
[ ] Desperate Housewives (Orkar inte med längre)
[ ] The Simple Life
[x] Men In Trees (Står ofta på när jag sitter vid datorn)
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey’s Anatomy (Flippar ofta mellan det och top model när jag gör annat vid burken)
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[x] Nip/Tuck (Följer inte slaviskt)
[x] Gilmore Girls (Tror inte jag missat mer än ett par avsnitt)
[ ] One Three Hill
[x] Heroes (Varannan gång)
Totalt: 7
DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo (Som skådis i alla fall)
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera (Gillade Moulin Rouge, jag räknar med det. Tycker hon är lite cool trots/pga att hon är halvnaken 😉 )
[ ] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Totalt:2
Totalt för hela testet:34
.Rätt så tjejig med andra ord… Fast för att passa någon i min ålder skulle nog frågorna behöva göras om till lite mer kvinnliga frågor. Tror faktiskt att mina poäng skulle bli högre då. Även om jag lagt av mig lite. ”let myself go” som amerikanerna skulle beskriva det.Får du 0-20: Är du en tjej???
Får du 20-30: Pojkaktig tjej.
Får du 30-40:Rätt så tjejig.
Får du: 40-50: Du är en tjej!
Får du: 50-60: Du är riktigt flickig

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Girly girl eller Tom boy?”

 1. Det här sa Linda den 15 juni, 2008 klockan 20:43 1

  Haha.. ja det var ju helt klart en ”Fjortislista” men jag tyckte den var kul ändå… jag tappade grymt många poäng på filmer och tv-serier. Ser ju nästan bara action och skräck… inte många rätt där från listan. Och Tv-serier följer vi endel.. men samma där. Det får gärna vara lite ”fart” i dom… haha…

  Vårt barskåp.. hmm… just nu känns det som att det ekar grymt tomt. Men det är ju snart dags för årets resa… och då ska det minsann fyllas på. REJÄLT. 😯 😀

  Bacardi_Razz
  Haha jag dricker aldrig ensam och M och jag har köpt Absolut och gin som stått orört i flera år. Bara Bacardi Razz går åt här och då väldigt sparsamt. Har viner och likörer och även Rysk Champagne som ligger och skräpar för att ingen dricker…

  Fast du och dina drinkrecept skulle faktiskt kunna få mig att dricka även ensam som en läskande kvällsdrink en fredagkväll när solen inte längre bränner på balkongen. Å andra sidan kan nog M luras att dricka en iskall öl tillsammans med mig om han inte smakar en drink han med 😉

 2. Det här sa Carina den 15 juni, 2008 klockan 21:40 2

  Hamnar nog runt ca 30 vad jag kan se i snabba drag!

  Du är som jag när det gäller shopping, hellre heminredning
  än kläder till mig själv konstigt nog!

  Blir en GPS också men den är tydligen het på marknaden så
  de har svårt att få in den till butiken då den sålt slut 😆
  Han får vackert vänta på den vilket betyder att han
  kanske inte ens får den tills vi åker söderut :mrgreen:

  Nu väntar nattsömnen, känner mig så som du, helt sluuut!
  Kram Carina

  Ja då det inte varit läge att heminreda har några kronor faktiskt hamnat på kontot istället. De går till att bilda AB… Inte alls lika kul. 😉
 3. Det här sa Linda den 15 juni, 2008 klockan 21:49 3

  Men nog är det väl skönt att vara ledig även på hemmaplan? Bara ta dagen som den kommer.. sova länge.. äta gott… må gott! Hoppas du får en skön semester i alla fall!

  Nej det känns som slöseri för mig.
  Jag vill bort för att känna att jag varit ledig.
 4. Det här sa Camilla den 15 juni, 2008 klockan 21:52 4

  Jamen, du var ju riktigt tjejig! Just nu är jag helt slut i bollen efter att ha suttit här med iPodproblem i en timme. Fattar inte hur man laddar in nya låtar, utan att radera bort alla gamla… hm… Får se om jag gör testet en piggare dag.
  Ska framföra din fotohälsning till mannen och han har faktiskt en kamera han också (vår gamla…), men nu har han varit och fipplat på min kamera ett par dagar här – så jag börjar nästan bli orolig… 😀
  Måndag igen snart. Hoppas du haft en mysig helg och att du börjar bli lite piggare!

  Lite skrämmande!!! Fast tror att om det varit ”kvinnlighetsfrågor” hade jag toppat 😉 Älskar allt feminint fast maskulint också… till en man då 😉 . iPod har jag ingen… har ingen musikmaskin alls… Kommer kanske en om jag får bo kvar…en riktig som jag kan koppla till servern och spela därifrån. Alla män är prylbögar (Som jag är pryllebb)…tror du han nöjer sig med den gamla? Jag var dålig förra veckan vilket syns i bloggen. Lite piggare kanske jag är.
 5. Det här sa Linda den 15 juni, 2008 klockan 23:07 5

  Jepp.. jag ides inte länka upp för röstning till nån ”topplista” förra veckan.. och inte nu heller.. tävlingen var kul, men att börja en topplista direkt efter tyckte jag vart trist… så det så! 😯 🙄 :mrgreen:

  Då delar vi mening
  sköts inte snyggt enlig min mening.
 6. Det här sa Linn den 17 juni, 2008 klockan 9:30 6

  Det här var väl ändå ett hemskt test! Flera av mina killkompisar skulle klassas som riktigt tjejiga. Och är det fel förresten? Jag har problem med etiketterna pojkigt och flickigt. Det är ju nämligen ok att vara en pojkflicka, men vi måste slå ett slag för flickpojkarna, för jag vet att de finns där ute utan att våga visa sig!

  Jag kan säga att flera av mina manliga bekanta skulle klassas som tjejiga också. De skulle nog ta det som om de fått en komplimang. Tycker inte alls det är fel. Jag har dock inget problem med etiketter, de bara beskriver hur man är enligt traditionella könsroller. Därmed inte sagt att man måste följa könsrollerna.
 7. Det här sa Gurkiss den 19 juni, 2008 klockan 23:06 7

  Hej…

  Trillade in hit till dig så jag ville säga hej och lämna ett litet tass avtryck efter mig 🙂

  Jag lånar med mig listan, hoppas de e okej..

  ha det gött

  Ja för min del är det helt OK, Jag har ju inte hittat på den själv. Så slit den med hälsan! 😉
 8. Det här sa diana den 21 juni, 2008 klockan 21:20 8

  Rätt så tjejig här med 😛

  Jag hade nog inte väntat mig att jag skulle vara så flickigt…