Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Oj vad trött…

Skrivet av den 9 juni, 2008 i Svammel

Somnade en stund nÀr jag kom hem. Fast det var rÀtt mycket pÄ jobbet idag. Men det Àr inte normalt att vara sÄ hÀr slut.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Oj vad trött…”

 1. Det här sa Camilla den 9 juni, 2008 klockan 22:33 1

  Jag Àr ocksÄ onormalt trött, satt och sov i soffan nyss. Kanske kan bero pÄ Loratadin som jag Àter mot allegin, det kÀnns som om man har stÀndigt grus i ögonen.
  Men nu – soooova och i morgon sooovmorgon.
  Najs!

 2. Det här sa Linda den 9 juni, 2008 klockan 22:40 2

  Tick tack.. snabb support pÄ det hÀr stÀllet mÄ jag sÀga!
  JadĂ„.. jag hade redan tĂ€nkt kolla upp taxan… jag tror inte jag ids blogga alls frĂ„n semestern.. men man vet ju aldrig. Det Ă€r ju bra att det funkar OM…;-)

 3. Det här sa Cia den 10 juni, 2008 klockan 10:17 3

  Camilla: Jag tror att vĂ€rmen Ă€r mitt största spöke. Å andra sidan vaknar jag upp med ögonguck. Fast jag har kĂ€nnt av det mer fysiskt ocksĂ„ vilket jag inte gĂ„r in pĂ„ i bloggen 😉 Jag vill bara soooova jag med.

  Linda: Tja, dina önskningar och eventuella klagomÄl Àr tÀnkta att ligga till grund för hur vi kommer jobba i framtiden. Och vad vi kommer att ha för tjÀnster etc.

 4. Det här sa Linda den 10 juni, 2008 klockan 14:07 4

  MĂ„ste börja klaga mera dĂ„, kanske! haha… 😯 😉
  Ang. sommarpresenter: Ja, ibland fĂ„r jag sjĂ€lv nĂ„t
. nĂ„n sak brukar det bli.. mest frĂ„n sĂ„na barn som slutar för att börja i förskoleklass. SĂ€llan vid jul utan mest till sommaren
Det Ă€r jĂ€tteskoj att fĂ„, dĂ„ kĂ€nner man sig jĂ€tteuppskattad!

  Ja men klaga, dröm och önska pÄ, vi uppfyller det vi kan och tycker Àr rimligt
  (Det mesta alltsĂ„) 😉
 5. Det här sa My den 10 juni, 2008 klockan 20:33 5

  Svar: Vad Ă€r det för mejlvariant du anvĂ€nder? MĂ„ste man inte ha MMS för det eller vad Ă€r det för krav? Jag kan inte göra nĂ„t annat Ă€n att ringa & sms:a med min mobil. DĂ€rför jag inte kan mobilblogga med mms…

  Min ĂŒbermoderna mobil

  Du ser sjÀlv. Den Àr ju frÄn 1800-talet.

  Nej pÄ vÄr sajt worldofsecrets.com dÀr vi har en testanvÀndare Candygirl satte vi upp en mejlbloggningsfunktion sÄ Candygirl kan blogga med hjÀlp av mobilmejl. TyvÀrr var det inte jag som satte upp den funktionen utan M, sÄ jag kan inte tala om var han hittade den men han googlade troligen pÄ mejlblogg och WP
 6. Det här sa Carina den 10 juni, 2008 klockan 23:05 6

  Tycker att alla klagar över onormal trötthet just nu,
  kanske lÀngtar vi alla efter semestern som nÀrmar sig!
  3Âœ vecka kvar sen 5 veckors ledighet, gött!
  Kram Carina……….Heja Sverige 🙂

  Med andra ord inte bara mig det Ă€r fel pĂ„ :-). Fast jag kan inte sĂ€ga att jag lĂ€ngtar efter semestern hade velat ta den i September men fick inte! Jag mĂ„ste bli helt egen sĂ„ att jag styr sĂ„nt sjĂ€lv!… Ehhh ja heja Sverige
 7. Det här sa Linda den 12 juni, 2008 klockan 11:52 7

  Fast jag anvÀnder inte vanlig fetgrÀdde. Inte till vardags. DÄ blir det matlagningsgrÀdde och den Àr bara 15%. LÄter man potatisen ligga i kallt vatten och dra ur stÀrkelsen ett tag innan man gör gratÀngen blir den lika krÀmig med mager grÀdde som med Àkta.

 8. Det här sa Camilla den 12 juni, 2008 klockan 21:17 8

  Fortfarande trött? Jag kÀnner mig allmÀnt trött och uttrÄkad. BlÀhÀ!
  Kram!