Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

IKEA

Skrivet av den 8 juni, 2008 i Inredning

IKEA 365+ Kastrull med lockIKEA Sparsam lÄgenergilampaBlev lite shopping idag. Slog till med ett IKEA besök. Köpte en ersÀttare till min brÀnda kastrull, den stackaren har lidit nog nu tyckte M och det hade ha rÀtt i. Blev en ny IKEA 365+ Kastrull med lock. De har bytt handtag sÄ nu matchar den inte lÀngre med dem jag har, men den har ett handtag som jag hoppas ska vara bÀttre dÄ det inte Àr ihÄligt. KÀnns frÀschare sÄ. Sen har det inhandlats en massa lÄgenergilampor med det passande namnet Sparsam. Snart har jag bytt ut dem allihop. KÀnns bra fast usch vilket trist sken de har! kÀnns som plafonden Àr en lysrörsarmatur frÄn 70-talet. Lite trist men jag tÀnder den sÀllan, det Àr mest nÀr man stÀdar. Ska det vara mysigt Àr ju punktbelysning betydligt trevligare.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “IKEA”

 1. Det här sa Camilla den 9 juni, 2008 klockan 13:56 1

  Jag hÄller ocksÄ pÄ att uppdatera hemmet till lÄgenergilampor. Fördelen Àr att de hÄller lÀÀÀÀnge, man behöver inte alls byta lampor lika ofta som förut. Och sÄ ska de ju vara miljövÀnligare, sÄ det Àr ju bra.
  Ha en fin mÄndag! Jag vill bara hem och sooova nu efter helgjobb. Ledig i morgon. =)
  Kram! 😆

 2. Det här sa Cia den 9 juni, 2008 klockan 14:46 2

  Camilla: MiljövÀnligt och hÄller lÀngre riktigt bra. Man fÄr vÀl ha nÄgon mysbelysning vid sidan om om det blir för trist ljus.

 3. Det här sa Carina den 9 juni, 2008 klockan 20:31 3

  Bytte alla kastrullen nĂ€r vi flyttade hit vilket var vĂ€lbehövligt vill jag lova, hade mina gamla innan som jag fick nĂ€r jag flyttade hemifrĂ„n 😳

  Ny somrig design ser jag, fiiint!
  Mina Àlsklingschokladkulor har du med ocksÄ ser jag :mrgreen:
  Kram Carina

 4. Det här sa Cia den 9 juni, 2008 klockan 21:25 4

  Carina: Jag hade en absolut perfekt uppsÀttning kastruller som jag köpte dyrt nÀr jag flyttade hemifrÄn, fast dem fick min exmake behÄlla liksom allt annat.
  Jag fick helt nya kastruller av min mamma allt frÄn jÀttegryta, sparriskastrull, pannor och kastruller allt i samma 365+ serie. Nu har de designat om den serien. De tog bort mina favoritskÄlar ocksÄ. RÀtt irriterande faktiskt. Man vill ju kunna kompletera!
  Ja fast det Ă€r en bra bit innan designen Ă€r klar. SĂ„klart Ă€r det favoritkulor för mig med 😉