Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Förvandla mitt hem…

Skrivet av den 4 maj, 2008 i Hemma hos

Monet nÀckrosor

… till sixtinska kapellet av impressionism. Om nĂ„gon vet vart/hur jag fĂ„r tag pĂ„ riktigt högupplöst scan av Monets tavlor som hĂ€nger i Musee de l’Orangerie, Paris sĂ„ skulle jag bli extremt tacksam. Jag har nĂ€mligen en idĂ© om att jag dĂ„ skulle printa ut dem pĂ„ grov kanvas i en höjd pÄ en sĂ„ dĂ€r 1-1,5 meter.  OK det skulle inte vara gratis 🙂 Men med tanke pĂ„ att jag inte skulle ha rĂ„d att köpa ens ett penseldrag av den Ă€kta varan vore det hĂ€r ett jĂ€kligt coolt alternativ. LĂ€ckrare konst Ă€n sĂ„ kan jag inte tĂ€nka mig att ha pĂ„ vĂ€ggarna. Jo jag vet att det finns planscher och annat men jag vill inte ha en pytte papperskopia jag vill ha en maffig kopia. För ska det vara sĂ„ ska det vara! Jag har Ă€lskat Monets tavlor sĂ„ lĂ€nge jag kan minnas. Lite lustigt dĂ„ de har mycket blĂ„tt i sig vilket inte alls Ă€r en favofĂ€rg för mig, men jag tror att det gröna gör att jag kĂ€nner behag nĂ€r jag ser dem. SĂ„ som sagt om nĂ„gon har en idĂ© hur jag ska förverkliga min dröm sĂ„ Ă€r jag idel öra!

Monet NÀckrosor och tÄrpil

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Förvandla mitt hem…”

 1. Det här sa Carina den 6 maj, 2008 klockan 5:43 1

  JÀttetack för ditt erbjudande men just nu finns inte riktigt tiden att sÀtta mig in i nya saker som jag sÀkerligen skulle behöva.
  Hoppas pÄ bÀttring vad det gÀller det jag skrev om nÀr min blogg blir flyttad. Funkar blogg.se som den ska tycker jag att det Àr helt okey och enkelt att kommentera sÄ det redan Àr ifyllt och fÀrdigt.
  Oj sÄ optimistisk jag försöker vara sÄ hÀr pÄ morgonen dÄ,
  kanske Ă€r det sĂ„ att det Ă€r min bĂ€sta tid pĂ„ dygnet……..betyder ju
  att knappt nĂ„gon fĂ„r trĂ€ffa mig nĂ€r jag Ă€r som ”bĂ€st”……!!

 2. Det här sa Cia den 6 maj, 2008 klockan 8:22 2

  Carina: SjÀlv har jag alltid tyckt det Àr pest att kommentera pÄ blogg.se det mÄste verkligen vara en blogg jag gillar för att jag ska orka skriva nÄgot pga verifieringskoden man mÄste skriva in varje gÄng. Nya platformen Àr Ànnu vÀrre.
  Men jag förstĂ„r att det kĂ€nns jobbigt att flytta sĂ„ jag ska inte tjata. Det var precis som du sĂ„g det ett erbjudande (Som ju var lite egoistiskt eftersom jag besöker din blogg 😛 )