Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Stockholm i mitt hjärta

Skrivet av den 4 maj, 2008 i Stockholm

Stockholm sjukt vackert

Bröderna Olsson, Garlic & ShotsJo jag är galet kär i Stockholm. GottM och jag vandrade vidare på Fjällgatan, på den del som nu är delad av Katarinavägen och nu heter Mäster Mikaels gata. OK så solen lös lite väl starkt och jag hade svårt att kompensera då M fått låna min Systemkamera och jag körde pocket men visst kan ni ana hur vackert det är?
SmileNär vi nästan var hemma överväldigades vi av en galet härlig doft från Bröderna Olssons. Vi beslutade att käka köttbullemiddag där. Helt galet för fast det ffanns plats ute valde vi att sitta inne i den annars tomma lokalen. Uteserveringar är mysiga men inte att sitta och kisa i den skarpa solen när man försöker njuta av den goda maten. Vi gjorde det näst bästa och satte oss vid den vidöppna dörren istället.

M fick dessutom ett leende på mer än ett sätt!

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Stockholm i mitt hjärta”

 1. Det här sa Linda den 4 maj, 2008 klockan 19:57 1

  Men gud så mysigt ni verkar ha haft. Det är härligt när sommaren närmar sig!

 2. Det här sa Cia den 4 maj, 2008 klockan 20:22 2

  Linda: Ja det var faktiskt härligt. Jag gick med bara ben och flippflopps. Hur galet är inte det?

 3. Det här sa Carina den 4 maj, 2008 klockan 20:31 3

  Älskar miljön där uppe som ju är helt i min stil,
  gammal mysig atmosfär.
  Brukar besöka Greken på hörnet när vi är på söder
  och Fjällgatan som är såna obligatoriska ”måsten”!

 4. Det här sa Camilla den 4 maj, 2008 klockan 20:34 4

  Men tack för vackra Stockholmsvyer! =) Stockholm är fantastiskt, Stockholm i mitt hjärta också! 😀
  Tyckte att din pocketkamera tog mycket väl godkända bilder! Glassen såg inte direkt äcklig ut den heller… muums!
  Kramar!

 5. Det här sa Cia den 4 maj, 2008 klockan 21:02 5

  Carina: Mmm det finns mycket mysigt för den som vet vart den ska gå. Greken på hörnet har vi bara varit på en gång trots att det är gågnavstånd.

  Camilla: Mmm det finns så mycket Stockholm att vi kan dela 🙂
  Jo min pocket är helt OK även om man inte kan styra lika mycket. Glassen var mumsig och kladdig som jag förutsåg 🙂

 6. Det här sa annebelle den 9 maj, 2008 klockan 21:47 6

  jag delar din kärlek till Stockholm. Jag är så glad att jag har nära till huvudstaden och kan åka dit ofta. Blir lycklig av mångfalden, utbudet och blandningen av gammalt och nytt. Och så är ju stan så vacker! 🙂