Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Stockholm i mitt hjÀrta

Skrivet av den 4 maj, 2008 i Stockholm

Stockholm sjukt vackert

Bröderna Olsson, Garlic & ShotsJo jag Àr galet kÀr i Stockholm. GottM och jag vandrade vidare pÄ FjÀllgatan, pÄ den del som nu Àr delad av KatarinavÀgen och nu heter MÀster Mikaels gata. OK sÄ solen lös lite vÀl starkt och jag hade svÄrt att kompensera dÄ M fÄtt lÄna min Systemkamera och jag körde pocket men visst kan ni ana hur vackert det Àr?
SmileNÀr vi nÀstan var hemma övervÀldigades vi av en galet hÀrlig doft frÄn Bröderna Olssons. Vi beslutade att kÀka köttbullemiddag dÀr. Helt galet för fast det ffanns plats ute valde vi att sitta inne i den annars tomma lokalen. Uteserveringar Àr mysiga men inte att sitta och kisa i den skarpa solen nÀr man försöker njuta av den goda maten. Vi gjorde det nÀst bÀsta och satte oss vid den vidöppna dörren istÀllet.

M fick dessutom ett leende pÄ mer Àn ett sÀtt!

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Stockholm i mitt hjĂ€rta”

 1. Det här sa Linda den 4 maj, 2008 klockan 19:57 1

  Men gud sÄ mysigt ni verkar ha haft. Det Àr hÀrligt nÀr sommaren nÀrmar sig!

 2. Det här sa Cia den 4 maj, 2008 klockan 20:22 2

  Linda: Ja det var faktiskt hÀrligt. Jag gick med bara ben och flippflopps. Hur galet Àr inte det?

 3. Det här sa Carina den 4 maj, 2008 klockan 20:31 3

  Älskar miljön dĂ€r uppe som ju Ă€r helt i min stil,
  gammal mysig atmosfÀr.
  Brukar besöka Greken pÄ hörnet nÀr vi Àr pÄ söder
  och FjĂ€llgatan som Ă€r sĂ„na obligatoriska ”mĂ„sten”!

 4. Det här sa Camilla den 4 maj, 2008 klockan 20:34 4

  Men tack för vackra Stockholmsvyer! =) Stockholm Ă€r fantastiskt, Stockholm i mitt hjĂ€rta ocksĂ„! 😀
  Tyckte att din pocketkamera tog mycket vĂ€l godkĂ€nda bilder! Glassen sĂ„g inte direkt Ă€cklig ut den heller… muums!
  Kramar!

 5. Det här sa Cia den 4 maj, 2008 klockan 21:02 5

  Carina: Mmm det finns mycket mysigt för den som vet vart den ska gÄ. Greken pÄ hörnet har vi bara varit pÄ en gÄng trots att det Àr gÄgnavstÄnd.

  Camilla: Mmm det finns sĂ„ mycket Stockholm att vi kan dela 🙂
  Jo min pocket Ă€r helt OK Ă€ven om man inte kan styra lika mycket. Glassen var mumsig och kladdig som jag förutsĂ„g 🙂

 6. Det här sa annebelle den 9 maj, 2008 klockan 21:47 6

  jag delar din kĂ€rlek till Stockholm. Jag Ă€r sĂ„ glad att jag har nĂ€ra till huvudstaden och kan Ă„ka dit ofta. Blir lycklig av mĂ„ngfalden, utbudet och blandningen av gammalt och nytt. Och sĂ„ Ă€r ju stan sĂ„ vacker! 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?