Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Gamla designer blir som nya.

Skrivet av den 29 april, 2008 i Webbdesign

MySecretWindow 2006Ni som sett mina designer frÄn det att jag började bygga sidor 1999.  Och framför allt efter det att jag skaffade MySecretWindow.com 2001 vet att jag gjort ett flertal ñ€?skrivbordsdesignerñ€? alltsÄ mina prylar sedda frÄn ovan. Idag ramlade jag över en nygammal blogg som jag sett tidigare men inte med den hÀr designen, blev lite nostalgisk vilket inspirerar till att Äter igen bygga en ñ€?skrivbordsdesignñ€?. Mitt liv som jagNu har jag dessutom mer utrymme att spela pÄ. För nÀr jag började var det ingen idé alls att gÄ utanför bredden 800 pixlar fÄ hade högre upplösning. Nu skulle jag fÄ hela 1024 pixlar att leka med. SkaparlÀngtan vill se det klart NU! FrÄgan Àr bara nÀr ska jag ha tid? Men har jag inte varit rosa lÀnge nog nu?

Vad tycker ni? Skulle det smaka med en ny version med detta tema?

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gamla designer blir som nya.”

 1. Det här sa MittLivSomJag den 29 april, 2008 klockan 22:31 1

  Hehe jag hade en liknande sak som Lunarkrypin 2005 *minnas* DÄ avr det Àkta skrivbordskÀnsla.
  Denna gĂ„ngen satsade jag pĂ„ att fĂ„ in de sakerna jag tycker mest om i bilden 😀

 2. Det här sa Charlotte den 30 april, 2008 klockan 14:01 2

  Nu finns det en tÀvling hos mig med fina mÄbra-priser för bÄde utsidan och insidan. Trevlig helg!

 3. Det här sa Cia den 30 april, 2008 klockan 18:32 3

  MittLivSomJag: Hehe jo har haft flera varianter med mina favoriter ocksÄ. Nu blir jag Ànnu mer inspirerad.

 4. Det här sa Camilla den 1 maj, 2008 klockan 20:58 4

  Supersnyggt! Det ser lĂ€ckert ut tycker jag ocksĂ„, Ă€ven om jag gillar din nuvarande design. 🙂
  Zzzz, mÄste natta nu, men jag ville bara in och sÀga hej till dig!
  Kramar!

 5. Det här sa Camilla den 2 maj, 2008 klockan 6:45 5

  Ingen fĂ€rg Ă€r inköpt Ă€nnu… bara grundat. Det blir nog vitt med en svag brytning Ă„t Ă€ggskal.
  Kram!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?